2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

O nasıl yapılıyor tıkanıklı derken iltihap yüzünden olan tıkanıklık mı saç ayağı ne kız ay ne cahilim ya

Amin canım inşallah rabbim gönlümüzüden geçenleri hayırlı kılsın tez zamanda isteyen herkese versin inşallah ben hiç öyle rüyalar görmüyorum

aminnn canım amin tez vakitte..ben çok görüyorum ya geçenlerde de bebeğim olmuş emziriyordum daha kötü böyle rüyalar tüm gün etkisinde kalıyorum inan

neden tehdit ediyorlar çocuk yapma diye mi bende çalışıyorum ve doktorum hep haftaiçi çağırıyor öyle denk geliyor yani bende o sıkıntıyı çekiyorum izin konusunda çekiniyorum yani ama benim işverenim çok anlayışlı sağolsun Allah razı olsun..

aminnn canım amin tez vakitte..ben çok görüyorum ya geçenlerde de bebeğim olmuş emziriyordum daha kötü böyle rüyalar tüm gün etkisinde kalıyorum inan
Ama canım çok kafana taktığından oluyor bunlar ya bi ruhunu rahat bırakabilsen keşke o kadar çok düşünüyorsun ki rüyalarına kadar giriyor kıyamam ya uğraş bul kendine kuzum

Ama canım çok kafana taktığından oluyor bunlar ya bi ruhunu rahat bırakabilsen keşke o kadar çok düşünüyorsun ki rüyalarına kadar giriyor kıyamam ya uğraş bul kendine kuzum

uğraşım da yok değil aslında çalşıyorum eve gidince işler beni bekliyor oturmaya zaman kalmıyor bazen, sırf düşünmiyim diye örgüye başladım ahşap aldım boyamak için kitap vs kafa allak bullak oldu
bide cnm sen bal çörek otu tarçın karışımı yaptım demiştin ya çörek otunu nasıl öğüttün ben blendrdan geçirdim ama olmadı ya tane tane oluncada yerden midem bulanıyor..

O nasıl yapılıyor tıkanıklı derken iltihap yüzünden olan tıkanıklık mı saç ayağı ne kız ay ne cahilim ya
estafurullah canım ben tam yapamadım ama bu siteden duydum çok çeşitli yapanları da var aynı şeyi.
1-regli kanaman tamamen bittikten 3 gün içinde yapılacak.(adet bittikten kısa süre içinde yapmaya başlayınca daha faydalı anladığım)
2-bir kilo inek sütüne bir demet maydonoz sapıyla doğranacak.
3-sütlü maydonozlu karışım kaynayıncaya kadar pişirilir.ocaktan alınır.
4-geniş yayvan tencereye yapman eğilmen için daha iyi. dar tencere insanı daha çok yoruyor.süt maydonoz buharı çabuk soğuyor ama tenceredeki süt daha sıcak kalıyor umduğum kadar buhar filan yakmadı.
5-eğildiğinde buhar çıkmasın diye belden aşağını sıkıca battaniye sar.belden aşağı çıplak şekilde eğil.zaten sorun orda. benim bacaklarım ağrıdı. ama 3 ayaklı saç ayağı yada hasta tuvaleti gibi ortası delik bir oturgaça oturabilseydim daha rahat etkili olurdu. buhara oturma zamanı en fazla 30 dk. 20dk durmanda yeterli . sonra tamamen soğuyor buhar tencere hala sıcak olabilir.yaptığım zaman kabızlıkta vardı biraz, tuvalete de çıkardı.hemoroidi olanlara da faydalı.
6- iltihap vb akmaya başlıyor. işte tüplerde hafif iltihaba bağlı tıkanma varsa onları gideriyor temizliyor sanırım.
7-bu uygulamayı yapanların kimisi şöyle.uygulamayı yapıp çocuk çalışması yapıp hemen yıkanmayan var. 3 gün yıkanmayan var.4 gün arka arkaya yapıp 4 gün ara verip adet gününe kadar böyle devam eden var.
8-ben kendime göre yarım litre market sütüne maydonoz koydum tabi herşeyin en iyisi organik.bu hali ile de yine başarılı sayılır.iltihap akıntım oldu.bu ay göreceğim bi işe yaradı mı hemende bu uygulamadan sonra çocuk çalışmadı da yapmadık

Aynen benimde midem bulanıyor canım kokusundan bile bulanıyor yani ama mecbur onu aktarlarda öğütüyorlar canım kahve gibi yada öğütülüp paketlenmiş halde de satılıyor ben öğütülmüşünü aldım

Hayra gitsin hayir olsun canim. Cok guzel ruyan. Yukselecegine isaret hededlerin icin cabaladigini isaret ve hedefinede az kaldin isaret

Anladım canım enfeksiyon için iyiyse yapmaya değer onu sade su buharıyla yapanları duydum da bu şekil detaylı bilmiyordum ben klomen kullanıyorum hamile kalmazsam önümüzdeki ay ara verecem belki o zaman yaparım sağol canım

Hayra gitsin hayir olsun canim. Cok guzel ruyan. Yukselecegine isaret hededlerin icin cabaladigini isaret ve hedefinede az kaldin isaret
Amin canım inşallah bende öyle düşünüyorum dua ederken öyle dalmışım benim zaten dua zikir dönemler evvela rüyalatım güzelleşiyor çok şükür rabbime

Evladin olursa tek basina bakacak gucun varsa yap cnm

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.

ayyy cnm kiyamam yaa allah icin sana oyle davraniyorsa senin anneligini alamazki elinden hem seni onu degil ekndini cezalandirmis olursun bence iyi dusun esindeyse sorun yani boyle kavgali guruktulu hayat gecmez cnm benim yaa iyi dusun

Hayırlı cumalar arkadaşlar inş güzel bi gün olur hepimiz için dün hepiniz için dua ettim ve meryem suresi okudum allah kabul etsin... Bu arada aşılama için üniversiteye gittim rahim filmi şart dediler fakat anestezi olmadan çekiyorlarmış öyle olunca özelde çektircem.. Çocuk yoksa devlet ilaçların bie kısmını karşılıyormuş hastanede işlem için 200 tl alıyo ama sperm yıkama için para alıyo mu onu sormayı unuttum.. Adetin 3. Günü gidiyormuşun ve hormon tetkikleri yapıp karından yumurta büytücü iğne veriyorlarmış daha sonra yumurta büyüklüğünü takip edip çatlama iğnesi yapılıyo ve iğneden 36 saat sonra rahime kanül ile sperm yerleştiriyorkar @Tugbafatih1234

öğütülünce hemen bala karışması gerekiyormuş bi asit mi ne üretiyormuş havayla temasında..mecbur bende öyle alıcam böyle yiyemiyorum sabah kusacaktm nerdeyse..

Allah razı olsun canım duaların kabul olsun hakkında hayırlısı ilk denemede inş bebiş haberi verirsin..
bende bi dahaki ay rahim filmi çektiricem onun zamanı var yönlendiriler zaten seni..acısız yöntem çıkmış demirle değilde plastik bi aparatla çekiyorlarmış bi araştır istersen öyle çektir boşuna narkoz alma ben öyle yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…