- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.641
O nasıl yapılıyor tıkanıklı derken iltihap yüzünden olan tıkanıklık mı saç ayağı ne kız ay ne cahilim yasüt maydonoz buharına oturdum iltihap varsa tıkanıklık varsa diye. aslında kullanılmayan saç ayağı lazım bunu sağlıklı yapmak için.işte saç ayağı vb bişeyim olmadığı için 2 gün yaptım yumurtlamadan önce hedefim 4 gündü düzensiz hayatım yüzünden 2 gün zor yaptım.
Amin canım inşallah rabbim gönlümüzüden geçenleri hayırlı kılsın tez zamanda isteyen herkese versin inşallah ben hiç öyle rüyalar görmüyorum
@anneveoglusu benim bi ay limoni akıntı bi ay akıntısız oluyor içimde ne alem dönüyor bilmiyorum bizi tehdit eden işverenler yüzünden 8 aydır içtiğim ilaçlardan ne durumdayım haberim yok.hadi cts gittim bi hafta içi çağırırsa ne yapacağım.Allaha havale ediyorum bize zorluk çıkaranları cuma saatinde.
Ama canım çok kafana taktığından oluyor bunlar ya bi ruhunu rahat bırakabilsen keşke o kadar çok düşünüyorsun ki rüyalarına kadar giriyor kıyamam ya uğraş bul kendine kuzumaminnn canım amin tez vakitte..ben çok görüyorum ya geçenlerde de bebeğim olmuş emziriyordum daha kötü böyle rüyalar tüm gün etkisinde kalıyorum inan
Ama canım çok kafana taktığından oluyor bunlar ya bi ruhunu rahat bırakabilsen keşke o kadar çok düşünüyorsun ki rüyalarına kadar giriyor kıyamam ya uğraş bul kendine kuzum
estafurullah canım ben tam yapamadım ama bu siteden duydum çok çeşitli yapanları da var aynı şeyi.O nasıl yapılıyor tıkanıklı derken iltihap yüzünden olan tıkanıklık mı saç ayağı ne kız ay ne cahilim ya
Aynen benimde midem bulanıyor canım kokusundan bile bulanıyor yani ama mecbur onu aktarlarda öğütüyorlar canım kahve gibi yada öğütülüp paketlenmiş halde de satılıyor ben öğütülmüşünü aldımuğraşım da yok değil aslında çalşıyorum eve gidince işler beni bekliyor oturmaya zaman kalmıyor bazen, sırf düşünmiyim diye örgüye başladım ahşap aldım boyamak için kitap vs kafa allak bullak oldu
bide cnm sen bal çörek otu tarçın karışımı yaptım demiştin ya çörek otunu nasıl öğüttün ben blendrdan geçirdim ama olmadı ya tane tane oluncada yerden midem bulanıyor..
Hayra gitsin hayir olsun canim. Cok guzel ruyan. Yukselecegine isaret hededlerin icin cabaladigini isaret ve hedefinede az kaldin isaretHayır olsun inşallah gece dua ederken uyuyakalmılım güya köyümdeyim eşime etrafı gezdiriyorum bakıyorum iki üç yerde gölet hafif hafif yağmur çişeliyor toprak ıslanmaya başladı ama çimlerde yürüyorum yemyeşil hiç bi tarafıma çamur bulaşmadı sonra eşimle ordan çıkalım diyoruz dağ tırmandım bakıyorum altta tertemiz bi akarsu ay düşersem bide derin mi acaba diyorum ilkin nornal de de akarsudan falan çok korkarım neyse yok dizime kadar ancak gelir dedim tırmanıyorduk çok kısa süreli bi yerde zorlandım çok az ama çıktım ama eşimle daha tırmanıyordum uyandım
Anladım canım enfeksiyon için iyiyse yapmaya değer onu sade su buharıyla yapanları duydum da bu şekil detaylı bilmiyordum ben klomen kullanıyorum hamile kalmazsam önümüzdeki ay ara verecem belki o zaman yaparım sağol canımestafurullah canım ben tam yapamadım ama bu siteden duydum çok çeşitli yapanları da var aynı şeyi.
1-regli kanaman tamamen bittikten 3 gün içinde yapılacak.(adet bittikten kısa süre içinde yapmaya başlayınca daha faydalı anladığım)
2-bir kilo inek sütüne bir demet maydonoz sapıyla doğranacak.
3-sütlü maydonozlu karışım kaynayıncaya kadar pişirilir.ocaktan alınır.
4-geniş yayvan tencereye yapman eğilmen için daha iyi. dar tencere insanı daha çok yoruyor.süt maydonoz buharı çabuk soğuyor ama tenceredeki süt daha sıcak kalıyor umduğum kadar buhar filan yakmadı.
5-eğildiğinde buhar çıkmasın diye belden aşağını sıkıca battaniye sar.belden aşağı çıplak şekilde eğil.zaten sorun orda. benim bacaklarım ağrıdı. ama 3 ayaklı saç ayağı yada hasta tuvaleti gibi ortası delik bir oturgaça oturabilseydim daha rahat etkili olurdu. buhara oturma zamanı en fazla 30 dk. 20dk durmanda yeterli . sonra tamamen soğuyor buhar tencere hala sıcak olabilir.yaptığım zaman kabızlıkta vardı biraz, tuvalete de çıkardı.hemoroidi olanlara da faydalı.
6- iltihap vb akmaya başlıyor. işte tüplerde hafif iltihaba bağlı tıkanma varsa onları gideriyor temizliyor sanırım.
7-bu uygulamayı yapanların kimisi şöyle.uygulamayı yapıp çocuk çalışması yapıp hemen yıkanmayan var. 3 gün yıkanmayan var.4 gün arka arkaya yapıp 4 gün ara verip adet gününe kadar böyle devam eden var.
8-ben kendime göre yarım litre market sütüne maydonoz koydum tabi herşeyin en iyisi organik.bu hali ile de yine başarılı sayılır.iltihap akıntım oldu.bu ay göreceğim bi işe yaradı mı hemende bu uygulamadan sonra çocuk çalışmadı da yapmadık
Amin canım inşallah bende öyle düşünüyorum dua ederken öyle dalmışım benim zaten dua zikir dönemler evvela rüyalatım güzelleşiyor çok şükür rabbimeHayra gitsin hayir olsun canim. Cok guzel ruyan. Yukselecegine isaret hededlerin icin cabaladigini isaret ve hedefinede az kaldin isaret
Evladin olursa tek basina bakacak gucun varsa yap cnmYazdıkların çok samimi ve içten teşekkür ederim canım. Benim eşim çoçuksu biraz yetişkin biri gibi davranmıyor. Korkutuyor beni anlayışsız davranır beni üzer diye. Ocak'ta hamile kaldım burnumdan getirdi hayatımda en çok istediğim şeyden soğuttu beni dünya gözüyle. Sonrasında öfke kontrolü Yok bi kavgada sağı solu yumrukluyor. Bunları düşündükçe ilerde bebeğim olursa onu sağlıksız bir ortamda büyütmek istemiyorum düşüncesi doğuyor. Dün gece konuştuk dedim ne olacak bu halimiz benim endişelerin var. Geleceğimi sanki göremiyorum eşimle boşlukta gidibiyim. Zaten eşimde sorun var spermlerin hareketliliği düşük mü ney.. bende sorun yok ama dediğin gibi rezervim çokta değil. Yaş 31. Olmuş kardeşimin kızı var. İster istemez insan görünce istiyor ama korkularım daha ağır basıyor. Bi haftadır gidip sprail ria taktırmayı düşünüyorum hiç olmasın diye. Çünkü benim eşim hak etmiyor ona bi evlat vermek istemiyorum. Sonra da kendime kızıyorum ne zaman anne olucaksın diye.. bilmiyorum kafam çok karışık ama bildiğim bişey var artık anne olmak istemiyorum
Kanallarda tikanikliklara abla ama bende yaptim bi faydasini gormedimO nasıl yapılıyor tıkanıklı derken iltihap yüzünden olan tıkanıklık mı saç ayağı ne kız ay ne cahilim ya
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.Anladım canım enfeksiyon için iyiyse yapmaya değer onu sade su buharıyla yapanları duydum da bu şekil detaylı bilmiyordum ben klomen kullanıyorum hamile kalmazsam önümüzdeki ay ara verecem belki o zaman yaparım sağol canım
Doldu Cnm pazartesi kontrolüm vardı ise başlıcam için salı akşam gircem bakalım yumurtalar ne durumda :)Nasılsın canım doldu mu beş günün klomene devam mı yoksa
ayyy cnm kiyamam yaa allah icin sana oyle davraniyorsa senin anneligini alamazki elinden hem seni onu degil ekndini cezalandirmis olursun bence iyi dusun esindeyse sorun yani boyle kavgali guruktulu hayat gecmez cnm benim yaa iyi dusunYazdıkların çok samimi ve içten teşekkür ederim canım. Benim eşim çoçuksu biraz yetişkin biri gibi davranmıyor. Korkutuyor beni anlayışsız davranır beni üzer diye. Ocak'ta hamile kaldım burnumdan getirdi hayatımda en çok istediğim şeyden soğuttu beni dünya gözüyle. Sonrasında öfke kontrolü Yok bi kavgada sağı solu yumrukluyor. Bunları düşündükçe ilerde bebeğim olursa onu sağlıksız bir ortamda büyütmek istemiyorum düşüncesi doğuyor. Dün gece konuştuk dedim ne olacak bu halimiz benim endişelerin var. Geleceğimi sanki göremiyorum eşimle boşlukta gidibiyim. Zaten eşimde sorun var spermlerin hareketliliği düşük mü ney.. bende sorun yok ama dediğin gibi rezervim çokta değil. Yaş 31. Olmuş kardeşimin kızı var. İster istemez insan görünce istiyor ama korkularım daha ağır basıyor. Bi haftadır gidip sprail ria taktırmayı düşünüyorum hiç olmasın diye. Çünkü benim eşim hak etmiyor ona bi evlat vermek istemiyorum. Sonra da kendime kızıyorum ne zaman anne olucaksın diye.. bilmiyorum kafam çok karışık ama bildiğim bişey var artık anne olmak istemiyorum
Aynen benimde midem bulanıyor canım kokusundan bile bulanıyor yani ama mecbur onu aktarlarda öğütüyorlar canım kahve gibi yada öğütülüp paketlenmiş halde de satılıyor ben öğütülmüşünü aldım
Hayırlı cumalar arkadaşlar inş güzel bi gün olur hepimiz için dün hepiniz için dua ettim ve meryem suresi okudum allah kabul etsin... Bu arada aşılama için üniversiteye gittim rahim filmi şart dediler fakat anestezi olmadan çekiyorlarmış öyle olunca özelde çektircem.. Çocuk yoksa devlet ilaçların bie kısmını karşılıyormuş hastanede işlem için 200 tl alıyo ama sperm yıkama için para alıyo mu onu sormayı unuttum.. Adetin 3. Günü gidiyormuşun ve hormon tetkikleri yapıp karından yumurta büytücü iğne veriyorlarmış daha sonra yumurta büyüklüğünü takip edip çatlama iğnesi yapılıyo ve iğneden 36 saat sonra rahime kanül ile sperm yerleştiriyorkar @Tugbafatih1234
Ay yoktur inşallah öyle şeyler bizde canım ya bizim sitres mahfediyor biziKanallarda tikanikliklara abla ama bende yaptim bi faydasini gormedim
Canım biliyorum onu benim dediğim hemen poşetlenip bağlanıyor ağzı kapalı hava almıyor yaniöğütülünce hemen bala karışması gerekiyormuş bi asit mi ne üretiyormuş havayla temasında..mecbur bende öyle alıcam böyle yiyemiyorum sabah kusacaktm nerdeyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?