- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.661
İnşallah canım hepimiz kavuşuruz inşallahinşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.
Hadi bakalım inşallah büyümüşlerdirDoldu Cnm pazartesi kontrolüm vardı ise başlıcam için salı akşam gircem bakalım yumurtalar ne durumda :)
Onu hiç duymadım canım adet olunca doktoruma gidip detaylı bir konuşma yapmak istiyorum aşılama ve rahim filmi ile ilgili.. Aslında çok canı tatlı biri değilim ama az önce fakültede konuştuğum doktora ağrı oluyo mu dedim evet oluyo galiba ki bazıları masadan kalkıp gidiyo dedi gözüm korktuAllah razı olsun canım duaların kabul olsun hakkında hayırlısı ilk denemede inş bebiş haberi verirsin..
bende bi dahaki ay rahim filmi çektiricem onun zamanı var yönlendiriler zaten seni..acısız yöntem çıkmış demirle değilde plastik bi aparatla çekiyorlarmış bi araştır istersen öyle çektir boşuna narkoz alma ben öyle yapıcam..
2 senelik canım
banada tıp fakültesirndeki dr oluyor dedi canım bende kararsızım ranhim filmi konusunda narkozlumu olsun veya olmasın konusundaOnu hiç duymadım canım adet olunca doktoruma gidip detaylı bir konuşma yapmak istiyorum aşılama ve rahim filmi ile ilgili.. Aslında çok canı tatlı biri değilim ama az önce fakültede konuştuğum doktora ağrı oluyo mu dedim evet oluyo galiba ki bazıları masadan kalkıp gidiyo dedi gözüm korktu((
Hayırlı cumalar arkadaşlar inş güzel bi gün olur hepimiz için dün hepiniz için dua ettim ve meryem suresi okudum allah kabul etsin... Bu arada aşılama için üniversiteye gittim rahim filmi şart dediler fakat anestezi olmadan çekiyorlarmış öyle olunca özelde çektircem.. Çocuk yoksa devlet ilaçların bie kısmını karşılıyormuş hastanede işlem için 200 tl alıyo ama sperm yıkama için para alıyo mu onu sormayı unuttum.. Adetin 3. Günü gidiyormuşun ve hormon tetkikleri yapıp karından yumurta büytücü iğne veriyorlarmış daha sonra yumurta büyüklüğünü takip edip çatlama iğnesi yapılıyo ve iğneden 36 saat sonra rahime kanül ile sperm yerleştiriyorkar @Tugbafatih1234
Hepinizden allah razı olsun benim duam vesile olur da inş Rabbim nasip eder... Bende rahim filmini narkozlu yapmak istiyorum tırsıyorum ciddi anlamda çok kasarım kendimiverdiğin bilgiler için sağol güzelim. allah dualırını kabul etsin allah razı olsun.
inşallah ilk seferde rabbim yüzünü güldürür
İnşallah cnmHadi bakalım inşallah büyümüşlerdir
Onu hiç duymadım canım adet olunca doktoruma gidip detaylı bir konuşma yapmak istiyorum aşılama ve rahim filmi ile ilgili.. Aslında çok canı tatlı biri değilim ama az önce fakültede konuştuğum doktora ağrı oluyo mu dedim evet oluyo galiba ki bazıları masadan kalkıp gidiyo dedi gözüm korktu((
kavgadan sonra barışıyoruz ama işte eksilen bişeyler oluyor. Umarım herşey düzelir hakkımıza hayırlısı olsun. Tabiki hiçbir evlilik Gül bahçesi değil çalı çırpı da oluyorevlilik il yıllarda zordur ama artık biraz olsun birbirinizi telore etmeniz gerek diye düşünülyorum öfke kontrolü olmaması düşündürdü beni. benim eşimde sinirlenir hemen ama samanalevi gibi gönlümü almayı bilir. umarım sizde de öyledir. çocukla bu mizaçta erkek zor tabiki. ama yine eşini en iyi sen tanıyorsun. birde anne olmak için inan herşeye değer bir anne olarak söylüyorum. o nedenle eşini seviyorsan ona karşı güvenin varsa erteleme derim. birçok boşanan arkadaşım oldu bu evliliğin tek semeresi evladım diyen o kadar çokki. rabbim cemil cümmlemizin yuvasına huzur versin. ama inan herkesin gül bahçesi gibi evliliği yok ben 12 yıllık evliliğim ve çevremden gözlediklerim bu.
bende adet olayım hala dış gebelikten kanama devam artık çok bunalttı bu süreç. adeti ne zaman olacağım bile meçhul inşallah çok bekletmez.Hepinizden allah razı olsun benim duam vesile olur da inş Rabbim nasip eder... Bende rahim filmini narkozlu yapmak istiyorum tırsıyorum ciddi anlamda çok kasarım kendimiözelde ne kadara yapılıyo bi sormak istiyorum bu ay klomene devam edip bi diğer ay inşallah aşılama yaptırayım oda tutmazsa zaten yaza tüp bebek istiyoruz artık beklemek çok sıkıcı çocuğu olanların yanında boynu bükük kalıyorum hep içim sızlıyor ((
olmazmı şekerim onlarda tadı tuzu işte.Kızlar tü
kavgadan sonra barışıyoruz ama işte eksilen bişeyler oluyor. Umarım herşey düzelir hakkımıza hayırlısı olsun. Tabiki hiçbir evlilik Gül bahçesi değil çalı çırpı da oluyor
Bana da ilk dış gebelik teşhisi koydular sonra boş gebelik olduğu ortaya çıktı.. Zor bi süreç gerçekten bebek in nelere katlanıyoruz umarım deger ve bizde anneliği tadarızbende adet olayım hala dış gebelikten kanama devam artık çok bunalttı bu süreç. adeti ne zaman olacağım bile meçhul inşallah çok bekletmez.
en güzelini yaparsın. bende temmuza kadar olmazsam tüp bebek yapacağım allah nasip ederse
Canım bende hic etki etmedi yaaa bu tarz :)) akintim arttı birde kabız oldum o kadar mide bulantısı yok ama ekşimesi var :)Yine klomen ve yine halsizlik ve çok fena mide bulantısıı oofff of bu ilaçla bütün ayım ziyan oluyor resmen ya
Yine klomen ve yine halsizlik ve çok fena mide bulantısıı oofff of bu ilaçla bütün ayım ziyan oluyor resmen ya
Benimde normal yolla zor biraz dedi doktor eşimin ilaç kullanması gerekiyormuş. Hakkımıza hayırlısı olsun canımHepinizden allah razı olsun benim duam vesile olur da inş Rabbim nasip eder... Bende rahim filmini narkozlu yapmak istiyorum tırsıyorum ciddi anlamda çok kasarım kendimiözelde ne kadara yapılıyo bi sormak istiyorum bu ay klomene devam edip bi diğer ay inşallah aşılama yaptırayım oda tutmazsa zaten yaza tüp bebek istiyoruz artık beklemek çok sıkıcı çocuğu olanların yanında boynu bükük kalıyorum hep içim sızlıyor ((
Amin canım inş artık dört gözle bekliyorumBenimde normal yolla zor biraz dedi doktor eşimin ilaç kullanması gerekiyormuş. Hakkımıza hayırlısı olsun canım
Benim midemi çok kötü bulandırıyor ben günde iki içiyorum ama canımCanım bende hic etki etmedi yaaa bu tarz :)) akintim arttı birde kabız oldum o kadar mide bulantısı yok ama ekşimesi var :)
Sorma canım ya bu ay kullanmayayım dedim ama doktor bi durmadı kiherşey kadınlara zatisabrın sonu selamet inşallah biraz daha sabır bende glukofen sayesinde sağolsun mide bulantısıyla kanka oldum napalım cekicez canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?