2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Onu hiç duymadım canım adet olunca doktoruma gidip detaylı bir konuşma yapmak istiyorum aşılama ve rahim filmi ile ilgili.. Aslında çok canı tatlı biri değilim ama az önce fakültede konuştuğum doktora ağrı oluyo mu dedim evet oluyo galiba ki bazıları masadan kalkıp gidiyo dedi gözüm korktu ((

2 senelik canım

evlilik il yıllarda zordur ama artık biraz olsun birbirinizi telore etmeniz gerek diye düşünülyorum öfke kontrolü olmaması düşündürdü beni. benim eşimde sinirlenir hemen ama samanalevi gibi gönlümü almayı bilir. umarım sizde de öyledir. çocukla bu mizaçta erkek zor tabiki. ama yine eşini en iyi sen tanıyorsun. birde anne olmak için inan herşeye değer bir anne olarak söylüyorum. o nedenle eşini seviyorsan ona karşı güvenin varsa erteleme derim. birçok boşanan arkadaşım oldu bu evliliğin tek semeresi evladım diyen o kadar çokki. rabbim cemil cümmlemizin yuvasına huzur versin. ama inan herkesin gül bahçesi gibi evliliği yok ben 12 yıllık evliliğim ve çevremden gözlediklerim bu.

banada tıp fakültesirndeki dr oluyor dedi canım bende kararsızım ranhim filmi konusunda narkozlumu olsun veya olmasın konusunda

verdiğin bilgiler için sağol güzelim. allah dualırını kabul etsin allah razı olsun.
inşallah ilk seferde rabbim yüzünü güldürür

verdiğin bilgiler için sağol güzelim. allah dualırını kabul etsin allah razı olsun.
inşallah ilk seferde rabbim yüzünü güldürür
Hepinizden allah razı olsun benim duam vesile olur da inş Rabbim nasip eder... Bende rahim filmini narkozlu yapmak istiyorum tırsıyorum ciddi anlamda çok kasarım kendimi özelde ne kadara yapılıyo bi sormak istiyorum bu ay klomene devam edip bi diğer ay inşallah aşılama yaptırayım oda tutmazsa zaten yaza tüp bebek istiyoruz artık beklemek çok sıkıcı çocuğu olanların yanında boynu bükük kalıyorum hep içim sızlıyor ((

Devlet hastanelerinde dikkat ettiklerine inanmıyorum doğrudur yani ağrılıdır..o travmayı çekeceğime özeli tercih ederim biraz ücreti fazla ama yapacak bişey yok eşimde korkuyor bişey olur diye emin yere gidelim diyor.. bence sende araştır emin bi yerde çektir cnm..
ben bizzat telde filmi çekecek doktorla görüştüm anlattı güzelce bakalım inş sıkıntı çıkmaz..

Kızlar tü
kavgadan sonra barışıyoruz ama işte eksilen bişeyler oluyor. Umarım herşey düzelir hakkımıza hayırlısı olsun. Tabiki hiçbir evlilik Gül bahçesi değil çalı çırpı da oluyor

Yine klomen ve yine halsizlik ve çok fena mide bulantısıı oofff of bu ilaçla bütün ayım ziyan oluyor resmen ya

bende adet olayım hala dış gebelikten kanama devam artık çok bunalttı bu süreç. adeti ne zaman olacağım bile meçhul inşallah çok bekletmez.

en güzelini yaparsın. bende temmuza kadar olmazsam tüp bebek yapacağım allah nasip ederse

olmazmı şekerim onlarda tadı tuzu işte. allah hiçbir yuvaya huzursuzluk vermesin. ama yıllar geçtikçe göreceksin şu dönemde eşin ile ilgili duyduğun kafanda taktığın şeyler önemsizleşiyor olgunlukmu çekilyor yoksa koca milleti kendini bir şekilde sevdirilyormu bilmem

Bana da ilk dış gebelik teşhisi koydular sonra boş gebelik olduğu ortaya çıktı.. Zor bi süreç gerçekten bebek in nelere katlanıyoruz umarım deger ve bizde anneliği tadarız

Benimde normal yolla zor biraz dedi doktor eşimin ilaç kullanması gerekiyormuş. Hakkımıza hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…