2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evleneli kac yil oldu canim Allah gonlune gore versin insallah

5ay bitioda tup bebek icin cok acele etme cnmsin kendini kasma degerlerin nasil ne sikintin var
Hormon değerlerim genelde normal sadece prolaktin 50 falandi dostinex ile düştü çok şükür :) FSH da 9 larda canım yani ortalama bi deger çok şükür ki AMH degerim iyi yumurta rezervim var tek tesellim o Zaten.. Yaş geçiyo diye yapmak istiyorum tüp bebek 31 yaşındayım

canım dr gittin mi kan sonucun inşallah iyi çıkar merak ediyorukm yaz lütfen gelişmeleri

rabbim yar ve yardımcımız olsun
Gittim canım sonucu da yeni öğrendim şu an herşey yolunda Rabbim devamını getirir inşallah sizede çok dua ediyorum bu kötü günlerinizin mükafatı olarak yüreğinize bahar gelsin müjdeli haberlerle

Gittim canım sonucu da yeni öğrendim şu an herşey yolunda Rabbim devamını getirir inşallah sizede çok dua ediyorum bu kötü günlerinizin mükafatı olarak yüreğinize bahar gelsin müjdeli haberlerle
çokkkkk sevindim inan kendime olmuş gii nasıl sevindim
maşallah maşallah

Vardır bildiği canım yaaa

AMH değerin kaç çıktı acaba ve E2

Kız dur ne tüp bebeği sende yaşın kaç millet 40 da bile anne oluyor sana bakarsam valla bunalıma girerim
Şaka bi yana da bu kadar umutsuz olma Allah aşkına ne olmuş yaşımıza çok şükür sağlıklıyız ben yaşımı göstermiyorum daha düşün bi 10 sene sonra 31 gösteririm herhalde
Sıkma canını rahat ol dicem yapamazsın değerlerin gayet normal eşininde öyle çok şükür sorun yok. Hani bi ara hatırlarsan bende sürekli düşünüyordum tedavi olucam diye bıraktım o ay hamile kaldım.. olmaz gözüyle baktığın ay bil ki hamile kalmışsın cidden.. stres en çok etkileyen faktörmüş yumurtlamayı.. sonu hüsranda olsa vardır rabbimin bir bildiği tüp bebeğe gelene kadar hele dur bi şakın ol görende 40 yaşında çoçuğu olmuyor sanat ilahi sen :)

Anladim cnm hayirpisiyla insallah olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…