- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.681
Hımm anladım.cnmBenim midemi çok kötü bulandırıyor ben günde iki içiyorum ama canım
Ya kullanmayacaktım bu ay şu doktor yok mu illa bu ayda kullan al kullandım pert oluyorum bildiğin ya hayır başka türlü yumurta takibi falan yapın dedim zaten incirde ye diyorsunuz büyütüyor o yok üçüncü ayda ara verelimHımm anladım.cnm
Evleneli kac yil oldu canim Allah gonlune gore versin insallahHepinizden allah razı olsun benim duam vesile olur da inş Rabbim nasip eder... Bende rahim filmini narkozlu yapmak istiyorum tırsıyorum ciddi anlamda çok kasarım kendimiözelde ne kadara yapılıyo bi sormak istiyorum bu ay klomene devam edip bi diğer ay inşallah aşılama yaptırayım oda tutmazsa zaten yaza tüp bebek istiyoruz artık beklemek çok sıkıcı çocuğu olanların yanında boynu bükük kalıyorum hep içim sızlıyor ((
1.5 yıl oldu canım korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra klomen ile hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum kürtaj olalı 4 ay oldu hala tık yokEvleneli kac yil oldu canim Allah gonlune gore versin insallah
5ay bitioda tup bebek icin cok acele etme cnmsin kendini kasma degerlerin nasil ne sikintin var1.5 yıl oldu canım korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra klomen ile hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum kürtaj olalı 4 ay oldu hala tık yoksen ne zamandır evlisin
Bilmiyorum ablada heralde bendeki bu rahatlik kimsede yokAy yoktur inşallah öyle şeyler bizde canım ya bizim sitres mahfediyor bizi
Sorma canım ya bu ay kullanmayayım dedim ama doktor bi durmadı ki
Hormon değerlerim genelde normal sadece prolaktin 50 falandi dostinex ile düştü çok şükür :) FSH da 9 larda canım yani ortalama bi deger çok şükür ki AMH degerim iyi yumurta rezervim var tek tesellim o Zaten.. Yaş geçiyo diye yapmak istiyorum tüp bebek 31 yaşındayım5ay bitioda tup bebek icin cok acele etme cnmsin kendini kasma degerlerin nasil ne sikintin var
Gittim canım sonucu da yeni öğrendim şu an herşey yolunda Rabbim devamını getirir inşallah sizede çok dua ediyorum bu kötü günlerinizin mükafatı olarak yüreğinize bahar gelsin müjdeli haberlerlecanım dr gittin mi kan sonucun inşallah iyi çıkar merak ediyorukm yaz lütfen gelişmeleri
rabbim yar ve yardımcımız olsun
Benim bu iki olacak bende bu ay istemiyorum bişey kilo verip öyle geleyim dedim ama dinletemedim bu ayda kullan diğer aya ara verelim diyince vardır bi bildiği dedim başladım iştebende tam tersi bu ay kullanmıyorum bakalım ne olacak halimiz
Ya ben bu ay bebek falan takmıyorumda ama başka böyle tarifsiz ortada bişeyde yok halbuki ama bi sıkıntı ağırlık var üzerimde havalardan mıdır artık nedendir bilmiyorumda bunaltıyor onu biliyorum yaniBilmiyorum ablada heralde bendeki bu rahatlik kimsede yok
çokkkkk sevindim inan kendime olmuş gii nasıl sevindimGittim canım sonucu da yeni öğrendim şu an herşey yolunda Rabbim devamını getirir inşallah sizede çok dua ediyorum bu kötü günlerinizin mükafatı olarak yüreğinize bahar gelsin müjdeli haberlerle
Vardır bildiği canım yaaaYa kullanmayacaktım bu ay şu doktor yok mu illa bu ayda kullan al kullandım pert oluyorum bildiğin ya hayır başka türlü yumurta takibi falan yapın dedim zaten incirde ye diyorsunuz büyütüyor o yok üçüncü ayda ara verelim
AMH değerin kaç çıktı acaba ve E2Hormon değerlerim genelde normal sadece prolaktin 50 falandi dostinex ile düştü çok şükür :) FSH da 9 larda canım yani ortalama bi deger çok şükür ki AMH degerim iyi yumurta rezervim var tek tesellim o Zaten.. Yaş geçiyo diye yapmak istiyorum tüp bebek 31 yaşındayım
Kız dur ne tüp bebeği sende yaşın kaç millet 40 da bile anne oluyor sana bakarsam valla bunalıma girerimHormon değerlerim genelde normal sadece prolaktin 50 falandi dostinex ile düştü çok şükür :) FSH da 9 larda canım yani ortalama bi deger çok şükür ki AMH degerim iyi yumurta rezervim var tek tesellim o Zaten.. Yaş geçiyo diye yapmak istiyorum tüp bebek 31 yaşındayım
Anladim cnm hayirpisiyla insallah olur...Hormon değerlerim genelde normal sadece prolaktin 50 falandi dostinex ile düştü çok şükür :) FSH da 9 larda canım yani ortalama bi deger çok şükür ki AMH degerim iyi yumurta rezervim var tek tesellim o Zaten.. Yaş geçiyo diye yapmak istiyorum tüp bebek 31 yaşındayım
Benim bu iki olacak bende bu ay istemiyorum bişey kilo verip öyle geleyim dedim ama dinletemedim bu ayda kullan diğer aya ara verelim diyince vardır bi bildiği dedim başladım işte
İllaki vardır da canım inanki bütün ayıma yansıyor bu bulantı hali halsizlik falanVardır bildiği canım yaaa
Kullanıyorum mecburen canım yapılacak bişey yokolsun vardır aynen bir bildiği canım kullan sen napalım ne derlerse yapıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?