- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.701
Burdayım canımmmm napıyorsunKizlar nerdesiniz
bende yok bebis dahaa:)Nasıl gidiyor kızlar var mı bebiş olan
Orucdan ciktim cok uykum var cnm siz napiosunuzBurdayım canımmmm napıyorsun
Olacak bi gun Allahin izniyle cnm bnmbende yok bebis dahaa:)
İnş olacak canım en kısa zamanda ☺☺☺bende yok bebis dahaa:)
Allah kabul etsin kuzumOrucdan ciktim cok uykum var cnm siz napiosunuz
Hadi yaa. Ne güzel araştırmışsın canım. Teşekkür ederim. Yaş sınırı varmıymış peki. Şartları neymiş. Sen daha önce kaç kez klomen kullandın. Göbekten iğne felan çok zor ya. Allahım gerek kalmadan hamile kalırız inşallah. Ben bir ay klomen kullandım. Rahim filmi açık çıktı tupler. Özelde yaptırdımHayırlı cumalar arkadaşlar inş güzel bi gün olur hepimiz için dün hepiniz için dua ettim ve meryem suresi okudum allah kabul etsin... Bu arada aşılama için üniversiteye gittim rahim filmi şart dediler fakat anestezi olmadan çekiyorlarmış öyle olunca özelde çektircem.. Çocuk yoksa devlet ilaçların bie kısmını karşılıyormuş hastanede işlem için 200 tl alıyo ama sperm yıkama için para alıyo mu onu sormayı unuttum.. Adetin 3. Günü gidiyormuşun ve hormon tetkikleri yapıp karından yumurta büytücü iğne veriyorlarmış daha sonra yumurta büyüklüğünü takip edip çatlama iğnesi yapılıyo ve iğneden 36 saat sonra rahime kanül ile sperm yerleştiriyorkar T Tsfm01
Amh 2.72 canım e2 adetin 3. Günü 30-40 arası bi degerdi galibaAMH değerin kaç çıktı acaba ve E2
Ahh bilmez miyim canım tabiki strese bizi çok etkiliyor ama elimde değil herşey yolunda olmasına rağmen olmaması beni çok üzüyo eşimde bi istekli ondan dolayı tüp bebeğe karar verdik ama öncesinde aşılama istiyorum inşKız dur ne tüp bebeği sende yaşın kaç millet 40 da bile anne oluyor sana bakarsam valla bunalıma girerim
Şaka bi yana da bu kadar umutsuz olma Allah aşkına ne olmuş yaşımıza çok şükür sağlıklıyız ben yaşımı göstermiyorum daha düşün bi 10 sene sonra 31 gösteririm herhalde
Sıkma canını rahat ol dicem yapamazsın değerlerin gayet normal eşininde öyle çok şükür sorun yok. Hani bi ara hatırlarsan bende sürekli düşünüyordum tedavi olucam diye bıraktım o ay hamile kaldım.. olmaz gözüyle baktığın ay bil ki hamile kalmışsın cidden.. stres en çok etkileyen faktörmüş yumurtlamayı.. sonu hüsranda olsa vardır rabbimin bir bildiği tüp bebeğe gelene kadar hele dur bi şakın ol görende 40 yaşında çoçuğu olmuyor sanat ilahi sen :)
Canım yaş sınırı yok bebeğin olmaması gerekiyor ssk için... Göbekten iğne veriyorlarmış ama öncesinde rahim filmi çektircem inşallah klomen ile ben 5 ay önce hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar kullanıyorumHadi yaa. Ne güzel araştırmışsın canım. Teşekkür ederim. Yaş sınırı varmıymış peki. Şartları neymiş. Sen daha önce kaç kez klomen kullandın. Göbekten iğne felan çok zor ya. Allahım gerek kalmadan hamile kalırız inşallah. Ben bir ay klomen kullandım. Rahim filmi açık çıktı tupler. Özelde yaptırdım
Bence değildir Cnm adetinin geçmesini beklekızlar test yaptım negatif çıktı bat a 2 gün var kesin sonuç mudur
ay inşallah canım sende takma kimseyi aynı şeyi bende yaşıyorum benimde kaynanamlar sürekli arkamdan konuşuyorlar kendi kendilerine bana küsüyorlar anlamıyorum insanları anlamakta istemiyorum sende üzme kendini çocuğun olunca da başka şeyler bulurlar konuşacakBence değildir Cnm adetinin geçmesini bekle
Haklisin cnm evlenene kadar bi ton konuştular şimdide bunun için konuşuyorlar ama ayıp Allah yukarda Allaha havale ediyorum sende dua et Cnm olumlu düşün rabbim hayırlı haberler versin insallajay inşallah canım sende takma kimseyi aynı şeyi bende yaşıyorum benimde kaynanamlar sürekli arkamdan konuşuyorlar kendi kendilerine bana küsüyorlar anlamıyorum insanları anlamakta istemiyorum sende üzme kendini çocuğun olunca da başka şeyler bulurlar konuşacak
Arkandan konusuyorlarsa sevin 1:0 ondesin demekKızlar canım çok sıkkın dost bildirim kişiler arkamdan konuşuyorlarmış arkadaşımın yeni hamile olduğunu öğrendim çokta sevindim arkamdan konuşmuşlar ben çok takintiliymisim bu yüzden çocuğum olmazmış hamile kaldığını bana söylemedi ki iyice takıntı etmim diye nasıl bi zihniyet anlamadım...çok sinirliyim ama Allah yukarda içimi biliyor öyle işte takin tim filan yok inanın ilişki günü bile bakmıyorum bu insanlar dedikoduyu seviyor ama yoruldum...
Öyle Cnm kendileri kaybeder ben değil ama nefret ediyorum böyle iki yuzluluktenArkandan konusuyorlarsa sevin 1:0 ondesin demek
Allah razi olsun cnm bnmAllah kabul etsin kuzum
Canim insallah bi gun olacakİyi akşamlar herkese bu ay hiç bişey yapmıyorum bende, doktor klomen de vermedi.haftaya cumartesi çağırdı. Yumurta takibi için. Bakalım hayırlısı artık. Nisan ayı doğum günüm, umarım doğum günü de güzel haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?