- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.721
Cnm adet olmadan umut kesilmez ama stres yapnakızlar test yaptım negatif çıktı bat a 2 gün var kesin sonuç mudur
Oyle hamile klipda arkadan konusanlar ya hamilelikleri sikintili oluo yada evlatlari hayirsiz oluoKızlar canım çok sıkkın dost bildirim kişiler arkamdan konuşuyorlarmış arkadaşımın yeni hamile olduğunu öğrendim çokta sevindim arkamdan konuşmuşlar ben çok takintiliymisim bu yüzden çocuğum olmazmış hamile kaldığını bana söylemedi ki iyice takıntı etmim diye nasıl bi zihniyet anlamadım...çok sinirliyim ama Allah yukarda içimi biliyor öyle işte takin tim filan yok inanın ilişki günü bile bakmıyorum bu insanlar dedikoduyu seviyor ama yoruldum...
inşallah canım hayırlısıyla isteyen hepimizeHaklisin cnm evlenene kadar bi ton konuştular şimdide bunun için konuşuyorlar ama ayıp Allah yukarda Allaha havale ediyorum sende dua et Cnm olumlu düşün rabbim hayırlı haberler versin insallaj
tamam canım :)Cnm adet olmadan umut kesilmez ama stres yapna
Oyle hamile klipda arkadan konusanlar ya hamilelikleri sikintili oluo yada evlatlari hayirsiz oluo
Erken değil mi canım ne testi yaptınkızlar test yaptım negatif çıktı bat a 2 gün var kesin sonuç mudur
Alalh büyük Cnm ben yine bisey demiyorum Allahi ma havale ediyorumCnm adet olmadan umut kesilmez ama stres yapna
Oyle hamile klipda arkadan konusanlar ya hamilelikleri sikintili oluo yada evlatlari hayirsiz oluo
evde gebelik testi canımErken değil mi canım ne testi yaptın
Sen hiç üzülme insanların kalitesini gösterir böyle şeyler değmez İnanKızlar canım çok sıkkın dost bildirim kişiler arkamdan konuşuyorlarmış arkadaşımın yeni hamile olduğunu öğrendim çokta sevindim arkamdan konuşmuşlar ben çok takintiliymisim bu yüzden çocuğum olmazmış hamile kaldığını bana söylemedi ki iyice takıntı etmim diye nasıl bi zihniyet anlamadım...çok sinirliyim ama Allah yukarda içimi biliyor öyle işte takin tim filan yok inanın ilişki günü bile bakmıyorum bu insanlar dedikoduyu seviyor ama yoruldum...
İnşallah cnminşallah canım hayırlısıyla isteyen hepimize
Öyle canım Allah büyük ...sagolasinSen hiç üzülme insanların kalitesini gösterir böyle şeyler değmez İnan
Erken gebelik testi mi normal idrar gebelik testi mievde gebelik testi canım
insaallah cnm benimOlacak bi gun Allahin izniyle cnm bnm
normal işte 5 liralık bir test erken değildi herhaldeErken gebelik testi mi normal idrar gebelik testi mi
Normal test canım o kesin sonuç değil bu sen adetinin geçmesini bekle ne zamandan beri istiyorsun bebisnormal işte 5 liralık bir test erken değildi herhalde
Allah sana ne diyim kuzum bazen on gün sonra çıkıyor hiç üzülme içini ferah tut ☺☺☺ inş güzel haberler alırız sendennormal işte 5 liralık bir test erken değildi herhalde
ay inşallah canım çok üzüldüm gece gece 3 hastane dolaştım kan testi yaptırmak için acilde yapmıyorlar mesai saatinde gel dedilerAllah sana ne diyim kuzum bazen on gün sonra çıkıyor hiç üzülme içini ferah tut ☺☺☺ inş güzel haberler alırız senden
Yooo yaparlar Cnm yapmak zorundalar şikayet et bence ben hastanede çalışıyorum her saatte yapılır gebelik tahlili ama acele etme tatlım adet gününü bekle :)ay inşallah canım çok üzüldüm gece gece 3 hastane dolaştım kan testi yaptırmak için acilde yapmıyorlar mesai saatinde gel dediler
öyle dediler canm bilemedim valla bende yapılıyor diye biliyordum ondan gittim zatenYooo yaparlar Cnm yapmak zorundalar şikayet et bence ben hastanede çalışıyorum her saatte yapılır gebelik tahlili ama acele etme tatlım adet gününü bekle :)
Yapmak istememişler Cnm neyse bekle bari :)hayırlı haberler alırsın inşallahbana
öyle dediler canm bilemedim valla bende yapılıyor diye biliyordum ondan gittim zaten
Allah razı olsun canım benim insan burda görmeden can yoldaşı oluyor görmediğimiz halde duacıyız birbirimizeçokkkkk sevindim inan kendime olmuş gii nasıl sevindim
maşallah maşallah
Ben burdayım canım.Kızlar nereye gittiniz neyse iyi geceler Allaha emanet olun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?