- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.741
Benimde yokkk:)Hiç uykum yok
En dogrusu bu cnmmAlalh büyük Cnm ben yine bisey demiyorum Allahi ma havale ediyorum
Kahve yaptım gel ☺☺☺Benimde yokkk:)
Ohh miss afiyet olsun cnmKahve yaptım gel ☺☺☺
İnşallah cnm Sinop canım sen :)Teşekkür ederim inşallah güzel haberleri alıp keyif yaparız ☺ nerelisiniz bu Arada kızlar
Sivas bende ☺☺İnşallah cnm Sinop canım sen :)
Canım napıyorsun ne kadar kaldı bat a içimde sana dair bir heyecan var inşallah güzel haberler alıcam senden bu ay ☺En dogrusu bu cnmm
Canım benim cok teşekkür ederim rabbim ağzından duysun ben bu ay baya umutluyum adet günüm geldi olmadım bikaç gün daha bekleyip test yaptırıcam rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsinhoşgeldin canım benimde 9 yaşında bir oğlum var bende dışgebelik geçirdim hala takipteyim. cesaretimizi kaybetmeyelim inşallah bizimde ikinci evladlarımız olacak allahın izniyle sağlıkla ve hayırlısı ile
Amin inşallah cümlemize inşallah ☺☺Canım benim cok teşekkür ederim rabbim ağzından duysun ben bu ay baya umutluyum adet günüm geldi olmadım bikaç gün daha bekleyip test yaptırıcam rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin
Canım ben adetimin dördüncü günü baktım çok silikti inşallah seninde vardır azıcık bekle bence daha yeni öğrendim bende hepinize dua ediyorumAmin inşallah cümlemize inşallah ☺☺
Hayırlı olsun çok sevindim umarım aynı sevinci bizlerde yaşarız sende kendine cokk dikkat et olurmu inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik gecirirsinCanım ben adetimin dördüncü günü baktım çok silikti inşallah seninde vardır azıcık bekle bence daha yeni öğrendim bende hepinize dua ediyorum
İnşallah canım benim hiç ağır iş yapmıyorum herkese dua ediyorum bende çok üzüldüm dua ettim şimdi şükrediyorum birbirimize dua edelim Müslümanların müslüman kardeşine ettiği dua daha makbulmüş en kısa zamanda rabbim isteyen herkse sanada nasip etsin inşallahHayırlı olsun çok sevindim umarım aynı sevinci bizlerde yaşarız sende kendine cokk dikkat et olurmu inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik gecirirsin
İnşallah canım benim hiç ağır iş yapmıyorum herkese dua ediyorum bende çok üzüldüm dua ettim şimdi şükrediyorum birbirimize dua edelim Müslümanların müslüman kardeşine ettiği dua daha makbulmüş en kısa zamanda rabbim isteyen herkse sanada nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim rabbim neşeni mutlulugunu daim etsin burdan hamilelik hanerleri görünce çok duygulanıyorum seviniyorum her daim dualarımdasınız
Allah razı olsun canım benim rabbim neşeni mutlulugunu daim etsin burdan hamilelik hanerleri görünce çok duygulanıyorum seviniyorum her daim dualarımdasınız
Ay Maşallahhhhh ya ☺☺☺☺ çok sevindim kuzu hayırlı olsun inşallah ya duan için teşekkür ederim Allah razı olsun canımCanım ben adetimin dördüncü günü baktım çok silikti inşallah seninde vardır azıcık bekle bence daha yeni öğrendim bende hepinize dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?