2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım benim cok teşekkür ederim rabbim ağzından duysun ben bu ay baya umutluyum adet günüm geldi olmadım bikaç gün daha bekleyip test yaptırıcam rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin

Canım ben adetimin dördüncü günü baktım çok silikti inşallah seninde vardır azıcık bekle bence daha yeni öğrendim bende hepinize dua ediyorum
Hayırlı olsun çok sevindim umarım aynı sevinci bizlerde yaşarız sende kendine cokk dikkat et olurmu inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik gecirirsin

Hayırlı olsun çok sevindim umarım aynı sevinci bizlerde yaşarız sende kendine cokk dikkat et olurmu inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik gecirirsin
İnşallah canım benim hiç ağır iş yapmıyorum herkese dua ediyorum bende çok üzüldüm dua ettim şimdi şükrediyorum birbirimize dua edelim Müslümanların müslüman kardeşine ettiği dua daha makbulmüş en kısa zamanda rabbim isteyen herkse sanada nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım benim rabbim neşeni mutlulugunu daim etsin burdan hamilelik hanerleri görünce çok duygulanıyorum seviniyorum her daim dualarımdasınız

Allah sendende razı olsun sana bişey tavsiye edeyim mi sabah namazından sonra güneş doğana kadar uyuma dua et çok kıymetli vakitler canım bir dene istersen o huzuru anlatamam sana yaşaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…