2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım göbekten yapılan iğne hiç acıtmıyor inanki farketmiyorsum bile zaten iğneleri küçücük şeker iğnesi gibi bide çook ince

Canım bana bildirim gelmiyor nedense yeni baktım sayfaya bildirim gelmeyince kimse girmedi heralde dedim sen insanları boşver üzme boşuna kendini rabbim herkesin içini biliyor allah kimseye aratmasın öyle konuşanlarıda ıslah etsin dile kolay ama içe zor bu durum. Başkasının isteyipte elde edemediği bişey hakkında hı işte benim oldu ama o şöyle böyle yaptı olmadı hayır ne biliyorsun acaba mükafat olarak görüp nisbet ettiğin şeyler ya senin sınavın olacaksa belli mi olur ki düşmanımda olsa istemem ama herkes kendi pisliğini bi şekilde ödüyor kimsenin ahı kimsede kalmıyor rabbim adaletli ve yine diyorum inşallah kimseyi sevdikleriyle evlatlarıyla sınamasın allahım

Günaydın geleceğin güzel anneleri :)
Şimdi size sorum var. Ben pkoluyum ve hiç düzenim yoktur.
5-6ay olmadğm zamanlarm var bnm. Şayet gecen ay öyle oldu.
5aydr olmamıştım. Ve kendiliğimden adet oldum. Snra soğsn kürü uyguladım. Ve dün akşam kahverengi sulu bişey geldipini farkettim. Ve ped taktım. Şuan kalktm baktım. Ufacık bi nokta yine kahverengi damlamış. Acaba ya.. Yerleşme olabilir mi

Amin cnm haklisin bende rabbime bıraktım..Allah büyük yinede bisey demiyorum rabbimin adaleti şaşmaz

Insallah yerlesmedir cnm bnm

Canım inşallah öyledir ama sen yinede çok umutlanma bende de pko var ve pkoda adet öncesi lekelenmeler olabiliyor bu şekilde inşallah hamilesindir tabi gönül bunu ister ama hayal kırıklığına uğramamak için her iki ihtimalide göz önünde bulundur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…