- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.761
Hadi inşallah bat ın ne zaman hoş geldin aramıza ☺Bende varim insallah olur bu ay
Ay hadi inşallah güzel haberlerini alalım ne kadardır istiyorsunuz ☺☺Yarin yada birgune mens bitecek. Bu ay heyecanliym
Bizim 7 de 7 ☺☺ 7 aylık evliyiz 7 aydır istiyorum bende rabbim inş en kısa zamanda hepimize nasip eder3 aydir istiyorum 8aylik evliyim siz ne kadr bebis istiyosunuz
Bizim 7 de 7 ☺☺ 7 aylık evliyiz 7 aydır istiyorum bende rabbim inş en kısa zamanda hepimize nasip eder
Allah kabul etsin canıımmmOrucdan ciktim cok uykum var cnm siz napiosunuz
Canım göbekten yapılan iğne hiç acıtmıyor inanki farketmiyorsum bile zaten iğneleri küçücük şeker iğnesi gibi bide çook inceHadi yaa. Ne güzel araştırmışsın canım. Teşekkür ederim. Yaş sınırı varmıymış peki. Şartları neymiş. Sen daha önce kaç kez klomen kullandın. Göbekten iğne felan çok zor ya. Allahım gerek kalmadan hamile kalırız inşallah. Ben bir ay klomen kullandım. Rahim filmi açık çıktı tupler. Özelde yaptırdım
Canım bana bildirim gelmiyor nedense yeni baktım sayfaya bildirim gelmeyince kimse girmedi heralde dedim sen insanları boşver üzme boşuna kendini rabbim herkesin içini biliyor allah kimseye aratmasın öyle konuşanlarıda ıslah etsin dile kolay ama içe zor bu durum. Başkasının isteyipte elde edemediği bişey hakkında hı işte benim oldu ama o şöyle böyle yaptı olmadı hayır ne biliyorsun acaba mükafat olarak görüp nisbet ettiğin şeyler ya senin sınavın olacaksa belli mi olur ki düşmanımda olsa istemem ama herkes kendi pisliğini bi şekilde ödüyor kimsenin ahı kimsede kalmıyor rabbim adaletli ve yine diyorum inşallah kimseyi sevdikleriyle evlatlarıyla sınamasın allahımKızlar canım çok sıkkın dost bildirim kişiler arkamdan konuşuyorlarmış arkadaşımın yeni hamile olduğunu öğrendim çokta sevindim arkamdan konuşmuşlar ben çok takintiliymisim bu yüzden çocuğum olmazmış hamile kaldığını bana söylemedi ki iyice takıntı etmim diye nasıl bi zihniyet anlamadım...çok sinirliyim ama Allah yukarda içimi biliyor öyle işte takin tim filan yok inanın ilişki günü bile bakmıyorum bu insanlar dedikoduyu seviyor ama yoruldum...
Amin cnm haklisin bende rabbime bıraktım..Allah büyük yinede bisey demiyorum rabbimin adaleti şaşmazCanım bana bildirim gelmiyor nedense yeni baktım sayfaya bildirim gelmeyince kimse girmedi heralde dedim sen insanları boşver üzme boşuna kendini rabbim herkesin içini biliyor allah kimseye aratmasın öyle konuşanlarıda ıslah etsin dile kolay ama içe zor bu durum. Başkasının isteyipte elde edemediği bişey hakkında hı işte benim oldu ama o şöyle böyle yaptı olmadı hayır ne biliyorsun acaba mükafat olarak görüp nisbet ettiğin şeyler ya senin sınavın olacaksa belli mi olur ki düşmanımda olsa istemem ama herkes kendi pisliğini bi şekilde ödüyor kimsenin ahı kimsede kalmıyor rabbim adaletli ve yine diyorum inşallah kimseyi sevdikleriyle evlatlarıyla sınamasın allahım
Günaydın canımmGünaydın canlaar
Kismet cnm ya hic hevesim heyecanim yok duzensiz basladi ya zaten normal gunum geciksede test yaomayi dusunmuyorum.. ama Allah heyecanini bosa cikarmasinCanım napıyorsun ne kadar kaldı bat a içimde sana dair bir heyecan var inşallah güzel haberler alıcam senden bu ay ☺
Allah razi olsun cnm bnmAllah kabul etsin canıımmm
Insallah yerlesmedir cnm bnmGünaydın geleceğin güzel anneleri :)
Şimdi size sorum var. Ben pkoluyum ve hiç düzenim yoktur.
5-6ay olmadğm zamanlarm var bnm. Şayet gecen ay öyle oldu.
5aydr olmamıştım. Ve kendiliğimden adet oldum. Snra soğsn kürü uyguladım. Ve dün akşam kahverengi sulu bişey geldipini farkettim. Ve ped taktım. Şuan kalktm baktım. Ufacık bi nokta yine kahverengi damlamış. Acaba ya.. Yerleşme olabilir mi
İnşallah valla sabah sabah düştüm yola hastaneye gidiyorumInsallah yerlesmedir cnm bnm
Canım inşallah öyledir ama sen yinede çok umutlanma bende de pko var ve pkoda adet öncesi lekelenmeler olabiliyor bu şekilde inşallah hamilesindir tabi gönül bunu ister ama hayal kırıklığına uğramamak için her iki ihtimalide göz önünde bulundur derimGünaydın geleceğin güzel anneleri :)
Şimdi size sorum var. Ben pkoluyum ve hiç düzenim yoktur.
5-6ay olmadğm zamanlarm var bnm. Şayet gecen ay öyle oldu.
5aydr olmamıştım. Ve kendiliğimden adet oldum. Snra soğsn kürü uyguladım. Ve dün akşam kahverengi sulu bişey geldipini farkettim. Ve ped taktım. Şuan kalktm baktım. Ufacık bi nokta yine kahverengi damlamış. Acaba ya.. Yerleşme olabilir mi
Hade bakim ayetelkursiyi oku cnm kan vermeden insallah iyi haberlerle gekİnşallah valla sabah sabah düştüm yola hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?