- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.961
İyi oluyor iyi yemeğimi bitirdim plav meze falan yapacam onlarıda gelmeye yakın çok hızlıyım hızlı gonzales halt etmiş yanımdaBakiyoruz guluyoruz geciyoruZ
evt cnm bnde normlde ckleliyimde mersinde oturutrumm yaa burda biri olduguna cok sevndimSuan mersindemisin
sen ne yemek yaptn cnm bn oruclu olunca dha yemek fln yapmadimİyi oluyor iyi yemeğimi bitirdim plav meze falan yapacam onlarıda gelmeye yakın çok hızlıyım hızlı gonzales halt etmiş yanımda
Toroslar cnmmhadi yaaa
cnm nedesinde oturuyorsun
Kesinlikle canimmmmmm :)E yani zamanı gelmişti değil mi canım artık sitres yok gırgır şamata var değil misevcanvildo
Sen neresinde oturuosun nerelisin aslinda kie
evt cnm bnde normlde ckleliyimde mersinde oturutrumm yaa burda biri olduguna cok sevndim
Saçmalama canım lütfen inanki şu kafanı biraz boşaltsan benekle yatıp bebekle kalkmasan olur hemde çokta güzel olur bende öyleydim bu ay tınlamıyorum bak adet oldum umuruma gelmedi vardır rabbimin bi bildiği dedim sende bebek odaklı yaşamayı bi tarafa bırakmaya çalış kuzum yanlışta anlama seni düşündüğüm için söylüyorum bunları art niyet inanki yokKzlar sanırım bn hc anne olamıcam
Hayırlısı olsun canım benim rabbim büyük üzülme diğer ay inşallah çok güzel haberlerini alıcazZ
evet çıktı ve anca toparladm kendmi.negatf
bende universitenin orda oturuyorum. cnmToroslar cnmm
Yok kuzum niye art nyetli olasın. Bn hç bi ay bu kdar heveslenmemiştim. Bu ay çok ümitlydim mahvoldum ya mahvoldumSaçmalama canım lütfen inanki şu kafanı biraz boşaltsan benekle yatıp bebekle kalkmasan olur hemde çokta güzel olur bende öyleydim bu ay tınlamıyorum bak adet oldum umuruma gelmedi vardır rabbimin bi bildiği dedim sende bebek odaklı yaşamayı bi tarafa bırakmaya çalış kuzum yanlışta anlama seni düşündüğüm için söylüyorum bunları art niyet inanki yok
Yeni hastane tarafina yolun duserse gel ugra isyerimize cnmmbende universitenin orda oturuyorum. cnm
Yarına sesim çıkmazsa bilinki pertim kalkamıyorum benimkinin tahlillerde iyi çıktı zaten bide havalarda gibi böyle ay havasını yerim ama onun ya bitanedir benim kocaamm annemm kıyamam ya neyse eyvah eyvah yani şap mıKesinlikle canimmmmmm :)
nerde calisiyorsun cnmYeni hastane tarafina yolun duserse gel ugra isyerimize cnmm
Sakin ol camim benim herseyde var bi hayir guclu ol canimmYok kuzum niye art nyetli olasın. Bn hç bi ay bu kdar heveslenmemiştim. Bu ay çok ümitlydim mahvoldum ya mahvoldum
Ne kadar oldu kuzum demiyeliKzlar sanırım bn hc anne olamıcam
Perşembe günü hsg rahm filmi çekilcekSakin ol camim benim herseyde var bi hayir guclu ol canimm
Hahahah deli boşver vurun gol olsun :))Yarına sesim çıkmazsa bilinki pertim kalkamıyorum benimkinin tahlillerde iyi çıktı zaten bide havalarda gibi böyle ay havasını yerim ama onun ya bitanedir benim kocaamm annemm kıyamam ya neyse eyvah eyvah yani şap mıatsam ki yemeklere :)
İşte bende sana ondan dedim kendini çok bi kaptırma diye canım pko da böyle lekenme tarzı şeyler olabiliyor benimde öyle toparla kendini lütfen unutma evvela sen hiç bişey senden önemli değil kendini böyle hırpalarsan hasta olacaksın yapma bunu kendine kuzum benimYok kuzum niye art nyetli olasın. Bn hç bi ay bu kdar heveslenmemiştim. Bu ay çok ümitlydim mahvoldum ya mahvoldum
6 yıllık evlilik. 3 yıldırda deli gibi istiyorumNe kadar oldu kuzum demiyeli
Kuaforum cnmm bennnnerde calisiyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?