- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.981
Olsun değil miHahahah deli boşver vurun gol olsun :))
dur kizzz adami saplama yaaa sana lazim olcak o daha durYarına sesim çıkmazsa bilinki pertim kalkamıyorum benimkinin tahlillerde iyi çıktı zaten bide havalarda gibi böyle ay havasını yerim ama onun ya bitanedir benim kocaamm annemm kıyamam ya neyse eyvah eyvah yani şap mıatsam ki yemeklere :)
Rahim filmi çekilcekİşte bende sana ondan dedim kendini çok bi kaptırma diye canım pko da böyle lekenme tarzı şeyler olabiliyor benimde öyle toparla kendini lütfen unutma evvela sen hiç bişey senden önemli değil kendini böyle hırpalarsan hasta olacaksın yapma bunu kendine kuzum benim
dur kizzz adami saplama yaaa sana lazim olcak o daha durYarına sesim çıkmazsa bilinki pertim kalkamıyorum benimkinin tahlillerde iyi çıktı zaten bide havalarda gibi böyle ay havasını yerim ama onun ya bitanedir benim kocaamm annemm kıyamam ya neyse eyvah eyvah yani şap mıatsam ki yemeklere :)
hadi yaaaa sen is icinmi geldin buraya cnm ayy ben oralara tek basima gelemiyorumki gelebilsem sacimi basimi bir halledersin kendime gore kimseyi bulamadiydim burdaKuaforum cnmm bennn
Tavuk yaptım biftek yaptım salatamı hazırladım çorbam zaten var gelmeye yakın patates kızartacam biraz seviyor benimki havuçlu meze pilav ha bide sebze yemeğim vardı biraz yeter yani ne oksun daha bide tatlı yapayım öyle iştesen ne yemek yaptn cnm bn oruclu olunca dha yemek fln yapmadim
Canım benim 3 kişi kaldı haftasonu biter inşallah
afiyet olsun cnm benim ben patates kizartamam ev kokar kirlenir :)Tavuk yaptım biftek yaptım salatamı hazırladım çorbam zaten var gelmeye yakın patates kızartacam biraz seviyor benimki havuçlu meze pilav ha bide sebze yemeğim vardı biraz yeter yani ne oksun daha bide tatlı yapayım öyle işte
Amin canım amin çok çok amin milyon kere amin. Ama sen kendini bırakmayacaksın kadınlar narindir ama güçlülerde biz güçlüyüz canım herşeyide atlatırız rabbimin izniyle rabbim sanada hsg çektirecek herkesede yardım etsin inşallahRahim filmi çekilceksnra aşılama öylr zor ki Rabbim kmseleri böyle evlatsıx koymasın kmseleri
Merhaba canım bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum aşılama için şartmış ama anestezili istiyorum biraz ağrılı oluyomuşRahim filmi çekilceksnra aşılama öylr zor ki Rabbim kmseleri böyle evlatsıx koymasın kmseleri
Amin bitanem allah hepinizden razı olsun. Bnle birlkte heyecanımı paylsştnz ama boşs çıktıAmin canım amin çok çok amin milyon kere amin. Ama sen kendini bırakmayacaksın kadınlar narindir ama güçlülerde biz güçlüyüz canım herşeyide atlatırız rabbimin izniyle rabbim sanada hsg çektirecek herkesede yardım etsin inşallah
Gel beraber olsun canım :) ay sen oruçlusun ya bende sordun diye yazdım ama kusura bakma lütfen canım kız koksa ne olur yemeklede kokuyır yemektemi yapmayacak :) camı aç kuzuafiyet olsun cnm benim ben patates kizartamam ev kokar kirlenir :)
Olsun kuzum rabbim in bildiği vardır pes etme güçlü dur olacak inşallahAmin bitanem allah hepinizden razı olsun. Bnle birlkte heyecanımı paylsştnz ama boşs çıktı
Aşkısı bn bilmiyorum ki. Hsg echomatda cektrcem perşembe. Ondan snrada aşılama sanırım. Kendmi alıp denize atmak istiyorum yemin ederim ki.Merhaba canım bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum aşılama için şartmış ama anestezili istiyorum biraz ağrılı oluyomuşsen ne zaman yaptırcan aşılama
Ayy çok hoş nerdesin hangi şehirKuaforum cnmm bennn
Sarılasım var hrpinizeOlsun kuzum rabbim in bildiği vardır pes etme güçlü dur olacak inşallah
İnan şuan sinirle söylüyorsun biraz sonra geçecek hepsi nefes al ver dua et lütfen bırakma kendiniAşkısı bn bilmiyorum ki. Hsg echomatda cektrcem perşembe. Ondan snrada aşılama sanırım. Kendmi alıp denize atmak istiyorum yemin ederim ki.
Kuzum noldu böyle bu ne hal sanki ölümcül bi durum var gibi silkelen bi kendine gel zaten iş olacağına varır sen kendini parçalasanda :) vardır bunda da bi hayır belki kanallar dar veya tıkalı böylece farklı bi tedavi uygulanacakAşkısı bn bilmiyorum ki. Hsg echomatda cektrcem perşembe. Ondan snrada aşılama sanırım. Kendmi alıp denize atmak istiyorum yemin ederim ki.
Keşke yanında olabilsekdik ama burdan da destek oluruz birbirimizeSarılasım var hrpinize
Ama btaneciğim ben çok üzülüyorum çok.Kuzum noldu böyle bu ne hal sanki ölümcül bi durum var gibi silkelen bi kendine gel zaten iş olacağına varır sen kendini parçalasanda :) vardır bunda da bi hayır belki kanallar dar veya tıkalı böylece farklı bi tedavi uygulanacak
Üzülme canım heyecanını paylaştık evet ama üzüntünüde paylaşıyoruz sen üzülünce bizde üzülüyoruz toparlan ya güzel olacak herşey canım rabbim büyük şeytanın vesveselerine uyma bak ben o hatayı çok yaptım buda bi nevi isyan rabbine sığın gerisini boşver illaki gelecek bebekler önce biz sağlam olalım güçlü ve sağlıklı olalım değil mi ama biz iyi olmazsak bebişleri nasıl taşırız yaniAmin bitanem allah hepinizden razı olsun. Bnle birlkte heyecanımı paylsştnz ama boşs çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?