- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.001
Şöyle düşünelim doktor tedavi bunlar bir vesile rabbim bunları birer sınav olarak sunuyor bizlere o yüzden bir dua et aç içini bu imkanların var yaptıracaksın onu düşün bunlar aslında güzel şeyler olması için elimimizden geleni yapar dua ederiz ötesi rabbimde sabırSarılasım var hrpinize
Olsun Cnm olsunnnnn :)Olsun değil mi
Sizlern desteği olmasa bn şuan deli gibi ağlıyodm..Keşke yanında olabilsekdik ama burdan da destek oluruz birbirimize
Kıyamam sana ya rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün dogum yapıp kaybettim ben o daha kötü rabbim en kısa zamanda bebişini sana nasip eder inşallahSizlern desteği olmasa bn şuan deli gibi ağlıyodm..
Amin inşallah rabbim size de sabırlar versinKıyamam sana ya rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün dogum yapıp kaybettim ben o daha kötü rabbim en kısa zamanda bebişini sana nasip eder inşallah
Amin tam 26 ay oldu rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınAmin inşallah rabbim size de sabırlar versin
Kaç yaşındasın ve ne zamandır istiyorsun bebekAma btaneciğim ben çok üzülüyorum çok.
Amin aminnnnnAmin tam 26 ay oldu rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Kıyamam ya rabbim sabır versin bide sağlıklı sıhhatli bebişler tez zamanda inşallahhAmin tam 26 ay oldu rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Kız bi sakin ol allah aşkına yaa kızacam ama haa bak cazgırım ben :)Kızlar stresten sanırım bacagma kramp girdi. Seke seke gidiyom eve
Ya sen boyle strese koyarsan kendini hic bisey yolunda gitmezPerşembe günü hsg rahm filmi çekilcekbeynim allak bullak
3.5 yasında bi kızım var pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim korkuyorum bebeğime bişey olur kaybederim diyeKıyamam ya rabbim sabır versin bide sağlıklı sıhhatli bebişler tez zamanda inşallahh
Anca attm kendmi eve kuzumKız bi sakin ol allah aşkına yaa kızacam ama haa bak cazgırım ben :)
Evimde akbelen tarafinda cnm ... sen daha bana ugramamissin demekkidur kizzz adami saplama yaaa sana lazim olcak o daha dur
hadi yaaaa sen is icinmi geldin buraya cnm ayy ben oralara tek basima gelemiyorumki gelebilsem sacimi basimi bir halledersin kendime gore kimseyi bulamadiydim burda
Çok haklısın btnmmYa sen boyle strese koyarsan kendini hic bisey yolunda gitmez
21yaşndaym 3 yıldır istiyorum 6yıldr da evliyimKaç yaşındasın ve ne zamandır istiyorsun bebek
Mersin cnmmAyy çok hoş nerdesin hangi şehir
Hadi bi duş al önce bi rahatlasın vücudunda ruhunda suyla gitsin bütün sitresin üzüntünAnca attm kendmi eve kuzumvalla sekiyom ceylan gibi
Sakin ol hem genwlde yaptirdigin islem sonrasinda 3ay icinde bebis gelio belki seninkide gelirÇok haklısın btnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?