2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

3.5 yasında bi kızım var pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim korkuyorum bebeğime bişey olur kaybederim diye
allah bağışlasın canım korkma bu kez biçey olmayacak allahın izniyle rabbine emanet et bol bol dua et sağ salim alacaksın kucağına kendini korkutma canım kırkuyla geçmez hayat inşallah bi daha öyle şeyler yaşamayacaksın

İnşallah her namazımda dua ediyorum bebeğime sagsalim kavusmak için günde 1 kere Meryem süresi okuyabildigim kadar ayetül kürsi okuyorum bebegin sagsalim dogması için okumak gerekirmiş bi yerde okumuştum

Seni çok sevdm° bitanesn vallahi.
Sende bitanesin canım benim senide byrdaki herkeside seviyorum hiç görmemiş olsam bile hadi bakalım al duşunu rahatla canım sonra çık bi kahve yap kendine bende yapacam karşılıklı içelim bakalım yakın olmasakta hissederiz yani gönüller bir

İnşallah canım benim yaşadığım yerde hiç arkadasım yok sizler bana arkadaş oldunuz hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Amin canım rica ederiz ne demek hepimiz arkadaşız burda herkesin farklı bi sıkıntısı var elimizden geldipince yardımlaşıyoruz işte

Immm kahve mi bende katılıyorum size ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…