- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.021
Seni çok sevdm° bitanesn vallahi.Hadi bi duş al önce bi rahatlasın vücudunda ruhunda suyla gitsin bütün sitresin üzüntün
Gerçekten miiiSakin ol hem genwlde yaptirdigin islem sonrasinda 3ay icinde bebis gelio belki seninkide gelir
Cok kusuk yasta evlenmissin sen zaten inan millet 40 yasinda anne oluo21yaşndaym 3 yıldır istiyorum 6yıldr da evliyim
allah bağışlasın canım korkma bu kez biçey olmayacak allahın izniyle rabbine emanet et bol bol dua et sağ salim alacaksın kucağına kendini korkutma canım kırkuyla geçmez hayat inşallah bi daha öyle şeyler yaşamayacaksın3.5 yasında bi kızım var pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim korkuyorum bebeğime bişey olur kaybederim diye
Gercekden canin yuzde sekseni hamile kalio 3ayda ama tabiki stres yaparsan olmaz once kendini stresden uzaklastir sonra bizlerede dua edersin bak dinle biziGerçekten miii
Stres en buyuk dusman cnm sakin olursan insallah bisey olmaz oda Allahin sana bi sinaviydi insalalh hersey guzel olacak3.5 yasında bi kızım var pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim korkuyorum bebeğime bişey olur kaybederim diye
İnşallah her namazımda dua ediyorum bebeğime sagsalim kavusmak için günde 1 kere Meryem süresi okuyabildigim kadar ayetül kürsi okuyorum bebegin sagsalim dogması için okumak gerekirmiş bi yerde okumuştumallah bağışlasın canım korkma bu kez biçey olmayacak allahın izniyle rabbine emanet et bol bol dua et sağ salim alacaksın kucağına kendini korkutma canım kırkuyla geçmez hayat inşallah bi daha öyle şeyler yaşamayacaksın
Sende bitanesin canım benim senide byrdaki herkeside seviyorum hiç görmemiş olsam bile hadi bakalım al duşunu rahatla canım sonra çık bi kahve yap kendine bende yapacam karşılıklı içelim bakalım yakın olmasakta hissederiz yani gönüller birSeni çok sevdm° bitanesn vallahi.
Allah kabul etsin canım inşallahİnşallah her namazımda dua ediyorum bebeğime sagsalim kavusmak için günde 1 kere Meryem süresi okuyabildigim kadar ayetül kürsi okuyorum bebegin sagsalim dogması için okumak gerekirmiş bi yerde okumuştum
Kesinlikle katılıyorumStres en buyuk dusman cnm sakin olursan insallah bisey olmaz oda Allahin sana bi sinaviydi insalalh hersey guzel olacak
İnşallah canım benim yaşadığım yerde hiç arkadasım yok sizler bana arkadaş oldunuz hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkesin yüzünü güldürsünAllah kabul etsin canım inşallah
Ay ama havamızda binbeşyüz yerim ben seni ya :)Evimde akbelen tarafinda cnm ... sen daha bana ugramamissin demekki
Ay ama bunada katılıyorum ben kesinlikle sitres yokGercekden canin yuzde sekseni hamile kalio 3ayda ama tabiki stres yaparsan olmaz once kendini stresden uzaklastir sonra bizlerede dua edersin bak dinle bizi
Amin canım rica ederiz ne demek hepimiz arkadaşız burda herkesin farklı bi sıkıntısı var elimizden geldipince yardımlaşıyoruz işteİnşallah canım benim yaşadığım yerde hiç arkadasım yok sizler bana arkadaş oldunuz hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Kız öyle yaparsak herifler bu kez boşar bizi bak diyeyimYaaa burdan zor oluyor grup mu kursak kızlar vatsap:)
Immm kahve mi bende katılıyorum size ☺☺☺Sende bitanesin canım benim senide byrdaki herkeside seviyorum hiç görmemiş olsam bile hadi bakalım al duşunu rahatla canım sonra çık bi kahve yap kendine bende yapacam karşılıklı içelim bakalım yakın olmasakta hissederiz yani gönüller bir
Bence olumlu ☺☺☺Yaaa burdan zor oluyor grup mu kursak kızlar vatsap:)
HahahahahaKız öyle yaparsak herifler bu kez boşar bizi bak diyeyimburası zor burdan çıkamıyoruz watsappta ne olur bilemiyorum yani
İnşalllaaaaaah btanem inşallah. RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASINGercekden canin yuzde sekseni hamile kalio 3ayda ama tabiki stres yaparsan olmaz once kendini stresden uzaklastir sonra bizlerede dua edersin bak dinle bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?