- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.041
Amin canımİnşalllaaaaaah btanem inşallah. RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN
Bn bi kahvaltı yapıyım önce. Yiyip içip yatıyom zaten.Immm kahve mi bende katılıyorum size ☺☺☺
Sen kaç yaşında evlendin maşallah şok oldum ama bu kadar strese girmene de şok oldum ben 31 yaşındayım ve biyolojik saat aleyhime işliyor biz ölelim o zaman21yaşndaym 3 yıldır istiyorum 6yıldr da evliyim
Teyzemde mersinde oturuyor bu duygu tıp var mersin pozcuda orada :)Mersin cnmm
Katıl tabiki canım benimImmm kahve mi bende katılıyorum size ☺☺☺
Kız hadi duşunu al kahve içek seni bekliyoruz ama ya aaaaa :)İnşalllaaaaaah btanem inşallah. RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN
Bende duşumu aldım namazdan önce bi kahve içelim hadi ☺☺ olsaydınız ben yapardım hemen sizeKız hadi duşunu al kahve içek seni bekliyoruz ama ya aaaaa :)
Hadi içek bakam bu kızımız nerde kaldı yaBende duşumu aldım namazdan önce bi kahve içelim hadi ☺☺ olsaydınız ben yapardım hemen size
:) evet yumurta büyüyor canım benimde ilaç bittikten bi dört gün falan sonra bi ağrım başladı ay nefesimi kesiyordu resmenKızlar sağ kasigimda iki gündür batma var ya yumurtluyormuyum acaba :))eşime dedim sen tavuk. musun diyor hahahaha :)
Sanırım terk edildik ☺☺ ben kahvemi aldım artıkHadi içek bakam bu kızımız nerde kaldı ya
Ama gercekler biraz sertim ama isimin hakkini veriyorumAy ama havamızda binbeşyüz yerim ben seni ya :)
Canım çoktan bitti. O zaman yazmıştım ben
Insalalh temiz cikar cnm bnmMerhaba herkese kaç gündür doğru dürüst giremiyorum kozlar, nasılsınız. Sayfaları okumaya çalışıyorum, baya var amabugün eşimin sonuçları alacaz bakalım. Bi sorun yoktur inşallah.
Hahahahaha olabilir canımKızlar sağ kasigimda iki gündür batma var ya yumurtluyormuyum acaba :))eşime dedim sen tavuk. musun diyor hahahaha :)
merhaba hoş geldin iyiyiz bıraktığın gibi inş temiz çıkar sonuçları ☺Merhaba herkese kaç gündür doğru dürüst giremiyorum kozlar, nasılsınız. Sayfaları okumaya çalışıyorum, baya var amabugün eşimin sonuçları alacaz bakalım. Bi sorun yoktur inşallah.
Ben daima hakliyimAy ama bunada katılıyorum ben kesinlikle sitres yok
Hi geldimi gel yanima kahve icmeyeTeyzemde mersinde oturuyor bu duygu tıp var mersin pozcuda orada :)
Yeni duaya katilacanmi cnmCanım çoktan bitti. O zaman yazmıştım ben
Yeni duaya bende katılmak istiyorumYeni duaya katilacanmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?