2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

21yaşndaym 3 yıldır istiyorum 6yıldr da evliyim
Sen kaç yaşında evlendin maşallah şok oldum ama bu kadar strese girmene de şok oldum ben 31 yaşındayım ve biyolojik saat aleyhime işliyor biz ölelim o zaman 21 yaşında olsam ne çocuk ne koca ne hayat hiç bişeyi kafama takmam zaten olur inş.. Hormon testlerini yaptır eger menopoz veya farklı bi durum yoksa herşey yolunda ise yaşının tadını çıkar gez toz kocanla Türkiyeyi veya maddi durumun iyi ise yurt dışını :) veya evde oturmak bunaltıyor ise Üniversitesi sınavına gir açıköğretim bi bölüm oku mesleğini eline al ne bileyim yani buradaki bi çok arkadaş bence senin yaşında olmak için neler verir yok illaki bebek diyorsan devlette aşılama ve tüp bebek dene zaten sen her türlü maddi destek alırsın devletten derdine ne oldu da kendini parçalıyorsun arkadaşım

Merhaba herkese kaç gündür doğru dürüst giremiyorum kozlar, nasılsınız. Sayfaları okumaya çalışıyorum, baya var ama bugün eşimin sonuçları alacaz bakalım. Bi sorun yoktur inşallah.

Kızlar sağ kasigimda iki gündür batma var ya yumurtluyormuyum acaba :))eşime dedim sen tavuk. musun diyor hahahaha :)
Hahahahaha olabilir canım
Merhaba herkese kaç gündür doğru dürüst giremiyorum kozlar, nasılsınız. Sayfaları okumaya çalışıyorum, baya var ama bugün eşimin sonuçları alacaz bakalım. Bi sorun yoktur inşallah.
merhaba hoş geldin iyiyiz bıraktığın gibi inş temiz çıkar sonuçları ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…