- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.061
Tmm cnm isim neydiYeni duaya bende katılmak istiyorum
KübraTmm cnm isim neydi
insaallah gelmek nasip olur bir gun cnm yaa insaallah beraber hamis kalirizda gorusuruz beraber buyuturuz sen hangi doktora gdyrsunEvimde akbelen tarafinda cnm ... sen daha bana ugramamissin demekki
nasil ya i 15 yasindami evlendin kavrayamadim bi dakika21yaşndaym 3 yıldır istiyorum 6yıldr da evliyim
Evt cnmnasil ya i 15 yasindami evlendin kavrayamadim bi dakika
cnm valla o zaman hic dertme daha yasin genc yza bir sikintinda yoksa allahim bir gun verir insaallah gezip tozmana bak vallaEvt cnm
Katılırım tabikiYeni duaya katilacanmi cnm
Kuzum bnmki pko.Sen kaç yaşında evlendin maşallah şok oldum ama bu kadar strese girmene de şok oldum ben 31 yaşındayım ve biyolojik saat aleyhime işliyor biz ölelim o zaman21 yaşında olsam ne çocuk ne koca ne hayat hiç bişeyi kafama takmam zaten olur inş.. Hormon testlerini yaptır eger menopoz veya farklı bi durum yoksa herşey yolunda ise yaşının tadını çıkar gez toz kocanla Türkiyeyi veya maddi durumun iyi ise yurt dışını :) veya evde oturmak bunaltıyor ise Üniversitesi sınavına gir açıköğretim bi bölüm oku mesleğini eline al ne bileyim yani buradaki bi çok arkadaş bence senin yaşında olmak için neler verir yok illaki bebek diyorsan devlette aşılama ve tüp bebek dene zaten sen her türlü maddi destek alırsın devletten derdine ne oldu da kendini parçalıyorsun arkadaşım
Kattim cnmm
Duzenli doktorum yok 5aydir 5farkli doktora gittim artik gitmeyede niyetim yok cnm yainsaallah gelmek nasip olur bir gun cnm yaa insaallah beraber hamis kalirizda gorusuruz beraber buyuturuz sen hangi doktora gdyrsun
cnm o zmn soyle yap once diyete basla kilonu ver ondan snra bebek planla once kndi sagliginKuzum bnmki pko.
Pko ile gebe kalan var ama kilosuz onlar bn şişkoyum :) şişkolar kolay gebe kalamıyolar ne yazıkki
Tamam canımKattim cnmm
Katiyorum o zamanKatılırım tabiki
Canım hazır madem hamile kalamıyorsun diyete ve spora başla kilo ver moral olur sana hemde fit bi anne olursun :)Kuzum bnmki pko.
Pko ile gebe kalan var ama kilosuz onlar bn şişkoyum :) şişkolar kolay gebe kalamıyolar ne yazıkki
Bencede zaten siskoyken hamile kalirsan o cocugu nasil tasiyacan kirilma gulum ama dogrular bunlar alinmada bize...cnm o zmn soyle yap once diyete basla kilonu ver ondan snra bebek planla once kndi sagligin
Ovulasyon testide kullanirsan garanti olir cnm bnmKizlar merhaba herkese. Size bir sorum olacak. Adet dongumu bilmedigim icin ovulasyon gunu mu de tahmin etmekte zorlaniyorum.Akinti olunca mi anlayacagim mesela ? Kit alma imkanim yok su an
Bu konu hakkimda bilgim yok cnm sik sik iliskiye girsen sperm sayisi duser onu biliyorum oyle dene bideMrb kizlar bir bucuk yillik evliyim.6 aydir bebis istiyoz ama tik yok. Pko var bende iki aydir klomen kullaniyom p.tesi yumurta takibi icin doktora gidicem. Suan sogan kuru uyguluyorum 4. Gunum 15 gun devam edicem. Esimin sperm testi sonucunda sperm sayisi 140 milyon ckti normalde 30-40 milyon olmasi lazm. Ee bzm yuksek olunca hareket etmelerini engelliyor . Bunun icin ne yapsak acaba ?? Bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?