2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bnm kızlar hatunlar kahvaltı yaptm. Bi komşumuz felç geçirmiş. Oraya gitcez. Öpüyorum sizleri.

Kuzum bnmki pko.
Pko ile gebe kalan var ama kilosuz onlar bn şişkoyum :) şişkolar kolay gebe kalamıyolar ne yazıkki

Kizlar merhaba herkese. Size bir sorum olacak. Adet dongumu bilmedigim icin ovulasyon gunu mu de tahmin etmekte zorlaniyorum. Akinti olunca mi anlayacagim mesela ? Kit alma imkanim yok su an

Mrb kizlar bir bucuk yillik evliyim.6 aydir bebis istiyoz ama tik yok. Pko var bende iki aydir klomen kullaniyom p.tesi yumurta takibi icin doktora gidicem. Suan sogan kuru uyguluyorum 4. Gunum 15 gun devam edicem. Esimin sperm testi sonucunda sperm sayisi 140 milyon ckti normalde 30-40 milyon olmasi lazm. Ee bzm yuksek olunca hareket etmelerini engelliyor . Bunun icin ne yapsak acaba ?? Bilgisi olan varmi

Bu konu hakkimda bilgim yok cnm sik sik iliskiye girsen sperm sayisi duser onu biliyorum oyle dene bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…