- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.081
Şimdi ben 1000 kere ya evvel çekecem de ben hamileyim ya evvel çektikten sonra içinizden birine hediye etsem olurmuTamam canım
Şüphem yok canım kız sevdim azıcık ondan yazdım öyle kuzum farklı düşünmüyırum yaniAma gercekler biraz sertim ama isimin hakkini veriyorum
WsBu konu hakkimda bilgim yok cnm sik sik iliskiye girsen sperm sayisi duser onu biliyorum oyle dene bide
Esin dar çamaşır giysin oda sperm sayısını azaltıyor cnmBu konu hakkimda bilgim yok cnm sik sik iliskiye girsen sperm sayisi duser onu biliyorum oyle dene bide
Canım onu zaten sırayla çekiyoruz katılan herkese sanada şifa olsun diye ya şafi çekeriz olmadı canımŞimdi ben 1000 kere ya evvel çekecem de ben hamileyim ya evvel çektikten sonra içinizden birine hediye etsem olurmu
Kizlar merhaba herkese. Size bir sorum olacak. Adet dongumu bilmedigim icin ovulasyon gunu mu de tahmin etmekte zorlaniyorum.Akinti olunca mi anlayacagim mesela ? Kit alma imkanim yok su an
Ovulasyon testide kullanirsan garanti olir cnm bnm
Bende yavrum :) afiyet olsunSanırım terk edildik ☺☺ ben kahvemi aldım artık
Tamam canım ozaman ben çekmeye başlarımCanım onu zaten sırayla çekiyoruz katılan herkese sanada şifa olsun diye ya şafi çekeriz olmadı canım
Ay hadi inşallah canımMerhaba herkese kaç gündür doğru dürüst giremiyorum kozlar, nasılsınız. Sayfaları okumaya çalışıyorum, baya var amabugün eşimin sonuçları alacaz bakalım. Bi sorun yoktur inşallah.
Ben kahve içemiyorum benim yerimede için kızlarBende yavrum :) afiyet olsun
Liste hazır mı ki hiç bakamadımTamam canım ozaman ben çekmeye başlarım
Arkadaşım eğer maddiyat sorun değilse ağrısız 5dakika bile sürmüyor rahim filmi ve hemen sonucu veriyorlarMerhaba canım bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum aşılama için şartmış ama anestezili istiyorum biraz ağrılı oluyomuşsen ne zaman yaptırcan aşılama
Liste hazır olunca haber verirsin o zamanListe hazır mı ki hiç bakamadım
Canim 1,sayfada varya kuzum kisi basi 1000 tane cnmm herkez birbirine cekiyoŞimdi ben 1000 kere ya evvel çekecem de ben hamileyim ya evvel çektikten sonra içinizden birine hediye etsem olurmu
sev beniŞüphem yok canım kız sevdim azıcık ondan yazdım öyle kuzum farklı düşünmüyırum yani
Ya evvel 1000 tane kisi basi olarak cnmmKızlar ne çekiyoruz ne zaman başlıyoruz :)
Basla istersen canim 1.sayfada varListe hazır olunca haber verirsin o zaman
Tamam o zamanBasla istersen canim 1.sayfada var
Akintidan takip edebilirsin cnm dedigin gibi hakkinda hayirlisi olsuncanim tesekkur ederim, evliligimizde 3.yilimizdayiz. Henuz bebek denemelerine baslamadikinternetten bi kac program indirdim, ovulasyon takibi icin. Belki yeterli olur diye. Test alamadim henuz. Fakat gel gor ki bir onceki ay ki adet gunumu unuttum ve adet dongumu tam bilemiyorum. O yuzden bi danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?