- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.121
Evet cnm gezmeye çıktım:))ohhh olsun tabi tatlım sanada güzel vakitler :)) :*Sen gezmeye mi çıktın canıımm sanada iyi gezmeler olsun iyice kafayı boşalt rahatla gez dolaş ay insan eve kapan kapan sıkılıyor yahu iyi etmişsin oh sefan olsun
yaa valla bence oyle cnm yani cocuk dogurcaz diyede kocalarimizin gozlerinden dusmeyelim simdiki kilomuzun ustune biraz daha alicaz hatta biraz az kalir baya nir alicaz ondan snra adam beni niy eistemiyor adam bana niye bakmiyor yapicaz yaaa cocuk bu elbet bir gun olur once esimize guzel gozukelim onunla vakit gecirelim ondan snraBencede zaten siskoyken hamile kalirsan o cocugu nasil tasiyacan kirilma gulum ama dogrular bunlar alinmada bize...
Abla sev tabikideeeSeviyorum zaten kuzucum
Bende oyle dusunuyorum canim yaayaa valla bence oyle cnm yani cocuk dogurcaz diyede kocalarimizin gozlerinden dusmeyelim simdiki kilomuzun ustune biraz daha alicaz hatta biraz az kalir baya nir alicaz ondan snra adam beni niy eistemiyor adam bana niye bakmiyor yapicaz yaaa cocuk bu elbet bir gun olur once esimize guzel gozukelim onunla vakit gecirelim ondan snra
Alla alla ben evlendim evleneli hic boyle kocama guzel gorunim diye fantastik camasir giymedim annem dio bunlari niye acmiosun soguk diyorum ben hasta olurum diyeGiyindiiim gelsin kadın görsünn heyyt çekilin yoldan
Kiz gezmedesin kocanla ilgilenEvet cnm gezmeye çıktım:))ohhh olsun tabi tatlım sanada güzel vakitler :)) :*
Hahahahaha ☺☺☺Alla alla ben evlendim evleneli hic boyle kocama guzel gorunim diye fantastik camasir giymedim annem dio bunlari niye acmiosun soguk diyorum ben hasta olurum diye
Ay bende giyinmiyorum yaa saldım çayıra mevlam kayıra kırk senede bir belkiAlla alla ben evlendim evleneli hic boyle kocama guzel gorunim diye fantastik camasir giymedim annem dio bunlari niye acmiosun soguk diyorum ben hasta olurum diye
Sağol canıımEvet cnm gezmeye çıktım:))ohhh olsun tabi tatlım sanada güzel vakitler :)) :*
Abla is bittimiiiAy bende giyinmiyorum yaa saldım çayıra mevlam kayıra kırk senede bir belki
Yok kız bu saatte iş mi olur adam zaten yemekleri gördü kendini kaybetti o yüzündeki şaşkınlığı görmen lazımdı e adamda haklı hiç benden böyle bişey beklemiyor şoka girdiAbla is bittimiii
Hahahyt deseydin bugune ozel sonra yaomadi deme diyeYok kız bu saatte iş mi olur adam zaten yemekleri gördü kendini kaybetti o yüzündeki şaşkınlığı görmen lazımdı e adamda haklı hiç benden böyle bişey beklemiyor şoka girdi
Özel bigün müydü ki bugün diyor yok dedim ha öylesine yani evet aynen dedim :) normalde akşam yemek yemiyorum amaaa bugün yedim azıcık ay vicdan azabı çekiyorum ama :)Hahahyt deseydin bugune ozel sonra yaomadi deme diye
Aman insanda dayanamioki cekseydin keske fotosunu ornek olurdu bize..Özel bigün müydü ki bugün diyor yok dedim ha öylesine yani evet aynen dedim :) normalde akşam yemek yemiyorum amaaa bugün yedim azıcık ay vicdan azabı çekiyorum ama :)
Kalsaydı çekerdimAman insanda dayanamioki cekseydin keske fotosunu ornek olurdu bize..
Adres cer geliyorum ablaKalsaydı çekerdimartık hiç biri yok ne yazık ki şaka bi yanada valla akıl etmedim ya bide yemek tarzı şeyler pek bi paylaşmayı sevmiyorum kuşum hani insanlarda girip bakıyorlar olanı var olamayqnı var o bakımdan yani yazayım ne yaptığımı havuçlu meze yaptım canım baharatlı patates attım fırına kızartacaktım vazgeçtim neyse tavuk göğsü ve biftek yaptım salata pilav ay canım kısır çekti bide kısır patlattım soğan salatası yaptım acı biberli sumaklı maydonoslu benimki seviyor bütün kokular birbirine girdi anlayacağın
:)Kiz gezmedesin kocanla ilgilen[/QUOTE:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?