2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bencede zaten siskoyken hamile kalirsan o cocugu nasil tasiyacan kirilma gulum ama dogrular bunlar alinmada bize...
yaa valla bence oyle cnm yani cocuk dogurcaz diyede kocalarimizin gozlerinden dusmeyelim simdiki kilomuzun ustune biraz daha alicaz hatta biraz az kalir baya nir alicaz ondan snra adam beni niy eistemiyor adam bana niye bakmiyor yapicaz yaaa cocuk bu elbet bir gun olur once esimize guzel gozukelim onunla vakit gecirelim ondan snra

Bende oyle dusunuyorum canim yaa

En son sevgililer gununde sofram bitmeden biyle basladim dedim kocam gelsin bitmis halini cekerim adam gelir gelmez daldi sofraya ben biliyorum ya niye foto cekecen dedi tum hevesimi kacirdi...

Eklentiler

• CAM00644.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
Aman insanda dayanamioki cekseydin keske fotosunu ornek olurdu bize..
Kalsaydı çekerdim artık hiç biri yok ne yazık ki şaka bi yanada valla akıl etmedim ya bide yemek tarzı şeyler pek bi paylaşmayı sevmiyorum kuşum hani insanlarda girip bakıyorlar olanı var olamayqnı var o bakımdan yani yazayım ne yaptığımı havuçlu meze yaptım canım baharatlı patates attım fırına kızartacaktım vazgeçtim neyse tavuk göğsü ve biftek yaptım salata pilav ay canım kısır çekti bide kısır patlattım soğan salatası yaptım acı biberli sumaklı maydonoslu benimki seviyor bütün kokular birbirine girdi anlayacağın

Adres cer geliyorum abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…