- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.101
Cnm stresdendir ya takma kafanaKızlar biliyorsunuz beni bu ay 6 gün gecikmeli regl oldum. Normalde 6 gün sürer ama bu ay 4 gün sürdü. Niye bu kadar değişti yaa şimdi de bu düzensizliklerle uğraş dur
Ohhh mis iyi eglenceler cnm bnmKızlar hava çok güzel ben kocamla gezmeye gidiyorum çok öptüm hepinizi:)
Abla napiysenCanım onu zaten sırayla çekiyoruz katılan herkese sanada şifa olsun diye ya şafi çekeriz olmadı canım
Burdada mis wallaHeryerde hava mis bizim Nevşehir'de buz gibi bulanık hava içim daraldı valla ya
Canim Allah kabul etsin yasin okuyacak vaktim olsaydi gelirdim insallah bizde burda kendi aramizda ufak bi tesbibat yapiyoruz insallah gelmek iateyen arkadaslar gelirlerHanımlar merhaba hamile kalmak isteyipte her ay hüsran yaşıyoruz Rabbim tez zaman da kucaklarımızı doldursun inşallah yeni topik açtı arkadaşımız her gün bir kişiye 41 yasini şerif toplayıp ismen dua edip bağışlayacağız katılmak ister misiniz dualarımıza arapça bilmeyenler ya da adetli olanlar Ya Varis Ya Halık Ya Evvelü ismi şeriflerini tesbihat olarak çekecekler
Yemekle uğraşıyorum yaa hiç bulaşmayaydım iyiydi :) sen ne yapıyorsun yavrumAbla napiysen
12 dk sonra kocan gelecekYemekle uğraşıyorum yaa hiç bulaşmayaydım iyiydi :) sen ne yapıyorsun yavrum
Canım aslında dayanırım belki ama bilemiyorum korkuyorum acaba anestezi ile kaç tl?? Sen anestezi aldın mı?? Kaç dk sürdü sonra kanama falan ağrı oldu mu??Arkadaşım eğer maddiyat sorun değilse ağrısız 5dakika bile sürmüyor rahim filmi ve hemen sonucu veriyorlar
Seviyorum zaten kuzucumYok ablam
sev beni
Ya evvel 1000 tane kisi basi olarak cnmm
12 dk sonra kocan gelecekhazirmisin abla ben napim bugun hep isten kactim
Ben sevilmeyecek biri degilim ki zatennSeviyorum zaten kuzucum
Ay çokta mütevazi deli yaaBen sevilmeyecek biri degilim ki zatenn
Bugun hep kactim abla zaten guzel guzel giyindinmi abla bakimHee hazırım daha çıkmamış ya iyi yapmışsın biraz nefes al :)
Giyindiiim gelsin kadın görsünn heyyt çekilin yoldanBugun hep kactim abla zaten guzel guzel giyindinmi abla bakim
Vayssss süpersin canimmm❤Giyindiiim gelsin kadın görsünn heyyt çekilin yoldan
Sen gezmeye mi çıktın canıımm sanada iyi gezmeler olsun iyice kafayı boşalt rahatla gez dolaş ay insan eve kapan kapan sıkılıyor yahu iyi etmişsin oh sefan olsunVayssss süpersin canimmm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?