2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Geldimm kızlar yarında pikniğe gidicez hahahah bu ara böyle gezesim var :)daha iyi oluyor ya kafam rahatlı yor bakalım salı günüde doktor kontrolüm var neler olucak :)

Ben anestezi almadım çünkü internette arastır ağrısız diye şişli Ecomarda yaptırdım 500 TL az bir kanama oldu hiç acıma olmadı sadece kadın doğumda kontrol oluyormussun.gibi

Nasibimizde birbirimizi uzakdan sevmek varmis abla
Bende adama önce yemekleri yedirdim sonra aldım çıktım yürüyüşe yeni geldim eve spor iyidir tabi bunda tamamen kendimi düşünüyorum çünkü kocamda kilo problemi yok tam tersi çok zayıftı ben aldırdım yine biraz yani iyi oldu şuan tam ideal görüntüde ama ben şiştim ay bildiğin aç geziyorum ya ekmekte yemiyorum ona alıştım ama normalde de çok tüketmezdim zaten gerçi kinoa ve chia tok tututor yoğurtla ama yemek yemeyince insan hiç bişey yememiş gibi hissediyor kız ay bu doktorun verdiği kürde sanki misir macunu yani düz duvara tırmandırıyor oda günde bir yapıyorum ya yuhhh iki yapsam burdan mersine kadar kışarım ölüyü diriltir yani

Ben dun yaptim yiyemedim abla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…