- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.141
Gel aşkım gel beklerim ay keşke yakın olsaydık yaa görüşürdük ne güzel olurdu vallaAdres cer geliyorum abla
Nasibimizde birbirimizi uzakdan sevmek varmis ablaGel aşkım gel beklerim ay keşke yakın olsaydık yaa görüşürdük ne güzel olurdu valla
Hergun boyle gez cnm iste kafa dagitirsin be guzelGeldimm kızlar yarında pikniğe gidicez hahahah bu ara böyle gezesim var :)daha iyi oluyor ya kafam rahatlı yor bakalım salı günüde doktor kontrolüm var neler olucak :)
Canım aslında dayanırım belki ama bilemiyorum korkuyorum acaba anestezi ile kaç tl?? Sen anestezi aldın mı?? Kaç dk sürdü sonra kanama falan ağrı oldu mu??
Hergun olur mu kız :))pazartesi ise baslicamHergun boyle gez cnm iste kafa dagitirsin be guzel
Hiii o nesela onu tamamen unuttumHergun olur mu kız :))pazartesi ise baslicam
:))Hiii o nesela onu tamamen unuttum
He ya ne yapalım artık mecbur böyle olacak yapılacak bişey yok yani uzaktan severiz bizde :)Nasibimizde birbirimizi uzakdan sevmek varmis abla
Hadi hayırlı olsun şifa olur inşallah canımKizlar an itibariyle sogan kurune baslamis bulunmaktayim bu ay da boyle denicem
Bende adama önce yemekleri yedirdim sonra aldım çıktım yürüyüşe yeni geldim eve spor iyidirNasibimizde birbirimizi uzakdan sevmek varmis abla
Bekle canım inşallah değildir ama olabilirde çok umutlanma her iki sonucada hazırlıklı ol bak sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan canım benden söylemesi yanikızlar yarın bat kahverengi lekelenme oldu adet midir
haklısın canımBekle canım inşallah değildir ama olabilirde çok umutlanma her iki sonucada hazırlıklı ol bak sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan canım benden söylemesi yani
Sütres yapma canım sitres insanı bitiriyor zaten başımıza ne gelse bu sitresten hephaklıd
haklısın canım
Abla bi girip cikma kocanla ilgilenHe ya ne yapalım artık mecbur böyle olacak yapılacak bişey yok yani uzaktan severiz bizde :)
Ben dun yaptim yiyemedim abla yaaBende adama önce yemekleri yedirdim sonra aldım çıktım yürüyüşe yeni geldim eve spor iyidirtabi bunda tamamen kendimi düşünüyorum çünkü kocamda kilo problemi yok tam tersi çok zayıftı ben aldırdım yine biraz yani iyi oldu şuan tam ideal görüntüde ama ben şiştim ay bildiğin aç geziyorum ya ekmekte yemiyorum ona alıştım ama normalde de çok tüketmezdim zaten gerçi kinoa ve chia tok tututor yoğurtla ama yemek yemeyince insan hiç bişey yememiş gibi hissediyor kız ay bu doktorun verdiği kürde sanki misir macunu yani düz duvara tırmandırıyor oda günde bir yapıyorum ya yuhhh iki yapsam burdan mersine kadar kışarım ölüyü diriltir yani
Hadi hayırlı olsun şifa olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?