- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.161
:) ay adam tv izliyor anam yorulmuşş garibimAbla bi girip cikma kocanla ilgilen
Düşün ben yiyorum işte onu mecburen adam nasıl oluyorsa anlıyor bide yavrum cin gibi bişey hayıır yapmamılsın belli :) yapmayacaksan boşa gelip paranı harcama :)Ben dun yaptim yiyemedim abla yaa
Hem seninki nerde canım bana diyene bak bu adamlar bizi boşar yakında söyleyeyim size :)Ben dun yaptim yiyemedim abla yaa
Kuzum cidden misir macunu değil o enerjiyi arttırıyor ya erkekte anladın sen :) benim doktor bana yoğurda elma incir çörek otu ceviz bide keten tohumu attırıp yedirtiyor sabah akşam enerji patlaması yani onun için dalga geçtim öyle kendimle ama sayesinde östrojenim yükseldi biraz çok düşüktüMisir macunu nedir??
benimkide aradi disarda yiyelim dedi bende bemen kabul ettim valla :)giyindim ciktim:) ay adam tv izliyor anam yorulmuşş garibim
evet de ister istemez oluyor bu stresSütres yapma canım sitres insanı bitiriyor zaten başımıza ne gelse bu sitresten hep
Benimkide hasta olmus sikma tutuo adami:) ay adam tv izliyor anam yorulmuşş garibim
Anladım canım bi doktor uma sorayım inş ona göre karar vereyim peki cekindigin ay korundun mu?Ben anestezi almadım çünkü internette arastır ağrısız diye şişli Ecomarda yaptırdım 500 TL az bir kanama oldu hiç acıma olmadı sadece kadın doğumda kontrol oluyormussun.gibi
Alla allaDüşün ben yiyorum işte onu mecburen adam nasıl oluyorsa anlıyor bide yavrum cin gibi bişey hayıır yapmamılsın belli :) yapmayacaksan boşa gelip paranı harcama :)
Ohh sansa bak yabenimkide aradi disarda yiyelim dedi bende bemen kabul ettim valla :)giyindim ciktim
Ama yiyemedim ben dun gece uyuyamadim abla ya habire tuvalete ciktim oda yarim kase zor yemistim hala midem yaniyoKuzum cidden misir macunu değil o enerjiyi arttırıyor ya erkekte anladın sen :) benim doktor bana yoğurda elma incir çörek otu ceviz bide keten tohumu attırıp yedirtiyor sabah akşam enerji patlaması yani onun için dalga geçtim öyle kendimle ama sayesinde östrojenim yükseldi biraz çok düşüktü
Eee sen yemek yapmadın mı yarın yersiniz gerçi yaptıysandabenimkide aradi disarda yiyelim dedi bende bemen kabul ettim valla :)giyindim ciktim
Hee işte dedim ya çok hoş bağırsak çalıştırıyor ya geçen yazdım ya tuvaletle kanka oldum yani :)Ama yiyemedim ben dun gece uyuyamadim abla ya habire tuvalete ciktim oda yarim kase zor yemistim hala midem yaniyo
Evet kız anlıyor hemen e baktım fırçalıyor bide çakıyor mevzuyu yapıyorum bende ne yapayım tırstım :)Alla alla
Yedi yemeği yürüyüşte yaptık şimdi uzanmıış keyif yapıyor korktupum gibi olmadıBenimkide hasta olmus sikma tutuo adami
İnşallah canım allah razı olsun bende yarın başlayacam inşallah
Yok korunmadım bir sorun çıkmadı zatenAnladım canım bi doktor uma sorayım inş ona göre karar vereyim peki cekindigin ay korundun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?