- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.181
Ay kuzu bunu yapta gör sen östrojeni keten tohumu yükseltiyor yükseldikçede disko diskoBasta mesir macunu diye dusundum de ona benzermis bi ara mesir macunu kullanmistim bogazm icin enerjim hic tavan yapmiyodu yaneyiyin yiyin faydali
Ay kuzu bunu yapta gör sen östrojeni keten tohumu yükseltiyor yükseldikçede disko disko
Heee aynen sen koy bi avuç cevizi, inciri çörek otunu elmayı keten tohumunu gör bakalım ne oluyor bak sevcan yarım ancak yemiş tuvalete gitmekten uyuyamadım diyor o derece hızlanıyor metabolizmaKeten tohumunu tek yiyince bi etkisi yok ama tabi karisim olunca demek ki tansiyon seker firlatiyo
Heee aynen sen koy bi avuç cevizi, inciri çörek otunu elmayı keten tohumunu gör bakalım ne oluyor bak sevcan yarım ancak yemiş tuvalete gitmekten uyuyamadım diyor o derece hızlanıyor metabolizma
Dene dene yumurtayıda kaliteli yapıyor bu kür ay ama zor yutuyorum canım ya keten tohumuda incirde çörek otuda sevmem ben mecbur yiyorum işteDeneyeyim bi ara
Ben ebeyim ☺Kızlar hepiniz ev hanımımızınız yoksa çalışıyor musunuz:)
Abla gece uyamadim sanki cok su icmis gibi habire tuvaletdeyim gece boyuHee işte dedim ya çok hoş bağırsak çalıştırıyor ya geçen yazdım ya tuvaletle kanka oldum yani :)
Allah kabul etsin cnm benim
Bende kuaforum cnmmKızlar hepiniz ev hanımımızınız yoksa çalışıyor musunuz:)
Ebru sana ne kufurler ediyorlardirBen ebeyim ☺
yok cnm orucluyum diye aksam ustu yapicaktim zaten oda arayinca kocayi kirmak olmaz dedim :)Eee sen yemek yapmadın mı yarın yersiniz gerçi yaptıysanda
Kızlar hepiniz ev hanımımızınız yoksa çalışıyor musunuz:)
Hımmm :)Ben din kulturu ogretmeniyim ancak yurtdisindayim calismiyorum. Seneye kpss deneyecegim insallah
ben muhendis ama issiz olanindan oglene kadar bir saglikli beslenme klubunde calisiyorum sonra evdeyimKızlar hepiniz ev hanımımızınız yoksa çalışıyor musunuz:)
Gerçekten miii:))) eee süpermiş o zaman sen çok bilgilisin bu konularda Cnm:)çalışıyor musun peki yani aktif olarakBen ebeyim ☺
Ben ketwn tohumunu toz yaptirdim yogurda corekotu tum sekilde elma biraz findik kattim adam bisey yapnaya kalksa du tuvalete gidip geliom derdim dun heraldeDene dene yumurtayıda kaliteli yapıyor bu kür ay ama zor yutuyorum canım ya keten tohumuda incirde çörek otuda sevmem ben mecbur yiyorum işte
Hahahahaha bazen oluyor ☺☺☺Ebru sana ne kufurler ediyorlardir
Herbalife dami calisiyirsun yojsaben muhendis ama issiz olanindan oglene kadar bir saglikli beslenme klubunde calisiyorum sonra evdeyim
Hımmm anladım cnm inşallah mesleğine göre bi is bulursunben muhendis ama issiz olanindan oglene kadar bir saglikli beslenme klubunde calisiyorum sonra evdeyim
Süperrr:)Bende kuaforum cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?