- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.201
Yen'i ayrıldım işten özeldeydim canım aslında şöyle bilgi teorik bilgiler daha çok Doğum üzerine bilgim varGerçekten miii:))) eee süpermiş o zaman sen çok bilgilisin bu konularda Cnm:)çalışıyor musun peki yani aktif olarak
Hahahahaha bazen oluyor ☺☺☺
aynen cnm calisma degilde yardima gdyrum gibi birseyHerbalife dami calisiyirsun yojsa
Hımm anladım cnm baslicak misin bi yere bende sağlık sektöründeydim 8 yıldır yeni ayrıldım başka sektöre başlıcam pazartesi :)Yen'i ayrıldım işten özeldeydim canım aslında şöyle bilgi teorik bilgiler daha çok Doğum üzerine bilgim var
Mucize tamamen ona ilk dokunan eller olmak bir ayrıcalık kesinlikle ☺☺Benim annemde ebe gecende canli normal dogum seyretmistim
Hımm anladım cnm baslicak misin bi yere bende sağlık sektöründeydim 8 yıldır yeni ayrıldım başka sektöre başlıcam pazartesi :)Yen'i ayrıldım işten özeldeydim canım aslında şöyle bilgi teorik bilgiler daha çok Doğum üzerine bilgim var
insaallah cnm temennimiz o is guvenligi sinavina hazirlaniyroum simdi 1 ay snra sinavin varHımmm anladım cnm inşallah mesleğine göre bi is bulursun
Süperrr:)
Ben artık sağlık ocağı filan istiyorum KPSS seneye bize ona kadar oyalanmak istiyorum amaç devlet artıkHımm anladım cnm baslicak misin bi yere bende sağlık sektöründeydim 8 yıldır yeni ayrıldım başka sektöre başlıcam pazartesi :)
hangi sektore geciyrosun cnmHımm anladım cnm baslicak misin bi yere bende sağlık sektöründeydim 8 yıldır yeni ayrıldım başka sektöre başlıcam pazartesi :)
Kesinlikle ama cok cirkinlerMucize tamamen ona ilk dokunan eller olmak bir ayrıcalık kesinlikle ☺☺
Bende iki kere izledim normal doğum o yüzden kesinlikle sezeryan isterim :))Mucize tamamen ona ilk dokunan eller olmak bir ayrıcalık kesinlikle ☺☺
Hahahahaha Allah senicanim ya keske ebeyim demeseydin simdi baslarim ben benim doktorlara karsi sevkatim cook
Mersinde herkes bu programa dahil olmus canimaynen cnm calisma degilde yardima gdyrum gibi birsey
Çağrı merkezi :)hangi sektore geciyrosun cnm
Sen onu bide annesine sor ☺☺☺Kesinlikle ama cok cirkinler
Benim daha bitmedi
evet sorma cnm yaaa baya yayginlasti klup bizim akrabaninda oraya gdyrm ben vakit gecsin diye kimseyi tanimiyorum burda 2 yil olcak zorlasak hic arkadasim yok calismadigim icinMersinde herkes bu programa dahil olmus canim
Anladım cnm inşallah olur yaBen artık sağlık ocağı filan istiyorum KPSS seneye bize ona kadar oyalanmak istiyorum amaç devlet artık
ooo iyi hadi calismak iyidir kafa dagitiyor insan yaaaÇağrı merkezi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?