2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

evet sorma cnm yaaa baya yayginlasti klup bizim akrabaninda oraya gdyrm ben vakit gecsin diye kimseyi tanimiyorum burda 2 yil olcak zorlasak hic arkadasim yok calismadigim icin
Aman bosver olmasin cok mersinde yanar doner insan cok yuzune ayri arkansan ayri cok var ben o yuzden kimseyle anlasamiyorum...

yagmur_20 .!.:
neyse bebislerimiz olursa biz onlari arkadas yapariz :) gerci bu gidisle ben hic hamile kalacagimi dusunmuyorum ama insaallah senin biran once olur :)
Canım niye olumsuz düşünüyorsun Allahın izniyle hepimizin bebisi olucak ben inanıyorum sadece vaktini beklicez rabbim doğru zamanda nasip edicek insallah

Canım niye olumsuz düşünüyorsun Allahın izniyle hepimizin bebisi olucak ben inanıyorum sadece vaktini beklicez rabbim doğru zamanda nasip edicek insallah
valla acikcasi benim hic umudum yok beyne kodlamis gibiyim sanki olmucak diye ki takmiyorumda zaten de bu ay hic yumurtlama agrisi cekmedim duymadim da gerci agridigini belki agrimistir ama spor yapmistim ben hamlamis gobegimm cok fazla bebek tutsa bile hissetmem herhalde spordan agriyordur diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…