- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.221
Ben normal isterimBende iki kere izledim normal doğum o yüzden kesinlikle sezeryan isterim :))
Aynen cnmooo iyi hadi calismak iyidir kafa dagitiyor insan yaaa
ayyy biz o cirkinler olsun diyee ne badireler atlatiyoruz yaa cirkin mirkin bi bebmiz olsunda:)Kesinlikle ama cok cirkinler
Büyük konuşmim ama istemem :)Ben normal isterim
Benimde 2kisi kaldi cnm yarin bitirecem buaralar baya bosladimBenim daha bitmedi
Aman bosver olmasin cok mersinde yanar doner insan cok yuzune ayri arkansan ayri cok var ben o yuzden kimseyle anlasamiyorum...evet sorma cnm yaaa baya yayginlasti klup bizim akrabaninda oraya gdyrm ben vakit gecsin diye kimseyi tanimiyorum burda 2 yil olcak zorlasak hic arkadasim yok calismadigim icin
bende kimseyi tanimadigim icin insalari pek tanimiyroum sdn ne kadardir burdasinAman bosver olmasin cok mersinde yanar doner insan cok yuzune ayri arkansan ayri cok var ben o yuzden kimseyle anlasamiyorum...
1 yasindan beri canimbende kimseyi tanimadigim icin insalari pek tanimiyroum sdn ne kadardir burdasin
sen burali sayulirsin cnm artik yaaa :)1 yasindan beri canim
neyse bebislerimiz olursa biz onlari arkadas yapariz :) gerci bu gidisle ben hic hamile kalacagimi dusunmuyorum ama insaallah senin biran once olur :)1 yasindan beri canim
Canım niye olumsuz düşünüyorsun Allahın izniyle hepimizin bebisi olucak ben inanıyorum sadece vaktini beklicez rabbim doğru zamanda nasip edicek insallahyagmur_20 .!.:neyse bebislerimiz olursa biz onlari arkadas yapariz :) gerci bu gidisle ben hic hamile kalacagimi dusunmuyorum ama insaallah senin biran once olur :)
Cnm seninde bnmde herkezin olacak bi gun bak sende yap bununeyse bebislerimiz olursa biz onlari arkadas yapariz :) gerci bu gidisle ben hic hamile kalacagimi dusunmuyorum ama insaallah senin biran once olur :)
valla acikcasi benim hic umudum yok beyne kodlamis gibiyim sanki olmucak diye ki takmiyorumda zaten de bu ay hic yumurtlama agrisi cekmedim duymadim da gerci agridigini belki agrimistir ama spor yapmistim ben hamlamis gobegimm cok fazla bebek tutsa bile hissetmem herhalde spordan agriyordur diyorum :)Canım niye olumsuz düşünüyorsun Allahın izniyle hepimizin bebisi olucak ben inanıyorum sadece vaktini beklicez rabbim doğru zamanda nasip edicek insallah
neyi yapim cnmCnm seninde bnmde herkezin olacak bi gun bak sende yap bunu
Attim foto bktinmineyi yapim cnm
hee gordum cnm chia corek otu yigurt yiyorum ama ne bilim yaaAttim foto bktinmi
İçinde ne var canısı ☺
Keten tohumu,corekotu elma,ceviz,yogurt cnmhee gordum cnm chia corek otu yigurt yiyorum ama ne bilim yaa
Cnm yazdim bide yarim incir katilackmisİçinde ne var canısı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?