- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.241
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallahCnm yazdim bide yarim incir katilackmis
Cnmm bnm semde yap sifa olsun....Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah
Ama.neden Cnm olumsuz düşünme olumsuzu getirme...valla acikcasi benim hic umudum yok beyne kodlamis gibiyim sanki olmucak diye ki takmiyorumda zaten de bu ay hic yumurtlama agrisi cekmedim duymadim da gerci agridigini belki agrimistir ama spor yapmistim ben hamlamis gobegimm cok fazla bebek tutsa bile hissetmem herhalde spordan agriyordur diyorum :)
aynı durum canım devamı gelmedi henüz çok endişeliyimChester15 cnm devami geldimi lekelenmenin nw durundasin
Olumsuzluk olumsuzlugu cekiyo iyi dusun iyi olsunAma.neden Cnm olumsuz düşünme olumsuzu getirme...
Yarin olsun hayrolsunaynı durum canım devamı gelmedi henüz çok endişeliyim
inşallahYarin olsun hayrolsunins bebisin swninledir cnm bnm
Yapayım kuzum benim inşallahCnmm bnm semde yap sifa olsun....
Sakin ol rabbim inşallah gönlünden geçeni nasip etsin sana canım ☺aynı durum canım devamı gelmedi henüz çok endişeliyim
Benimde toz çörek otunuda toz aldım o zayıflatırda ama ne güzel ödem atmışsın işte canım :)Ben ketwn tohumunu toz yaptirdim yogurda corekotu tum sekilde elma biraz findik kattim adam bisey yapnaya kalksa du tuvalete gidip geliom derdim dun heralde
Insallah cnmm benim insallahYapayım kuzum benim inşallah
amin canım inşallah isteyen herkeseSakin ol rabbim inşallah gönlünden geçeni nasip etsin sana canım ☺
Bugun bol cevizli yaptim abla fotoda attimki insqllh burdaki arkadaslarada faydasi olur.. bugunki guzel olmustu... keten tohumu cok katmadinBenimde toz çörek otunuda toz aldım o zayıflatırda ama ne güzel ödem atmışsın işte canım :)
İşe yarıyor canım gerçekten antioksidan tojsin atacaksın dedi harbiden de attırıyor benim doktor anlıyor bu işlerden :)Abla gece uyamadim sanki cok su icmis gibi habire tuvaletdeyim gece boyu
İki yemek kaşığı keten tohumu at bekletmeden ye bekletince acı oluyor canımBugun bol cevizli yaptim abla fotoda attimki insqllh burdaki arkadaslarada faydasi olur.. bugunki guzel olmustu... keten tohumu cok katmadin
Hee işine geldi yani :) sen süpriz yapacaktın ama sana süpriz olduyok cnm orucluyum diye aksam ustu yapicaktim zaten oda arayinca kocayi kirmak olmaz dedim :)
Walla elimle goz karari attimİki yemek kaşığı keten tohumu at bekletmeden ye bekletince acı oluyor canım
Olmaz öyle ölçüyle at :) bi daha olmasın göz kararı :)Walla elimle goz karari attim
Tamm abla dikkat edecemOlmaz öyle ölçüyle at :) bi daha olmasın göz kararı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?