- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.261
Insallah canim benimmBugün yine hamiş haberi aldım darısı bizlere inşallah
Ben normal isterim
Tabi sağlıklı nasıl olacaksa öyle olmalı ☺Ben eger hamile kalabilirsem doktor sezaryen dedi
Nicin ?Ben eger hamile kalabilirsem doktor sezaryen dedi
Walla bu sefer leziz oldu kendime hazirlamistim kiz yerken cwktimGoruntu hic ic acici degil
Nicin ?
Cevizi doğrayıcıya at küçült avuç içi kadar at yarım incir bi çay kaşığı çörek otu iki yemek kaşığı keten tohumu günde iki kere sabab akşam aynı şekilde sonraaa tek dostum sırdaşım tabikiii helaaaa ay kanka oldu sıkıntıları döküp çıkTamm abla dikkat edecem
Hani kız foto göremedim ben at bakimWalla bu sefer leziz oldu kendime hazirlamistim kiz yerken cwktimyarib senin icin susleyip atacam soz karistirmadan
İyi geceler kuzuHerkese iyi geceler
Hamilelikdede erio kistler cnm insalalh sendede erir ama pekmekli sogan suyu yap cidden faydasi girursun beraberin aslan pencesi kurunu yaoBendr cikolata kisti var 2bucuk cm. Hap kullandim kuculmedi sogan kurundr milimlik kuculdu. Hamile kalirsan gebelik bunu bastirir buyumez dedi. Sezaryenle de aliriz dedi. Cok sey dedi
İyi geceler canımCumleten iyi geceler
Iste ablamHani kız foto göremedim ben at bakim
Pekmezli soğan suyu nasıl yapılıyor kızHamilelikdede erio kistler cnm insalalh sendede erir ama pekmekli sogan suyu yap cidden faydasi girursun beraberin aslan pencesi kurunu yao
Hamilelikdede erio kistler cnm insalalh sendede erir ama pekmekli sogan suyu yap cidden faydasi girursun beraberin aslan pencesi kurunu yao
Hee iyi olmuş iyi yiyoruz valla sağlıklı sende gördün bak aydasını seni gidi seniii :) yiyelim zayıflatıyorda bunlarIste ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?