- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.281
Iyi gwceler cnmmHerkese iyi geceler
Aha niye kız onun tadı yok ki testere dişli aslan pençesi kullanacaksın bide ben çok içtim tadında bişey yok ama canım gerçi kişiye göre değişir tabiO aslan pencesi varya berbat bi cay aman Allahim kullanamadim yahu. Sogan suyu nimet onun yaninda
Bence saglik cnmnO aslan pencesi varya berbat bi cay aman Allahim kullanamadim yahu. Sogan suyu nimet onun yaninda
Sende kuzuKizlar ben yatiyorum optum hepinizi guzel ruyalar gorun insallahAllaha emanet olun...
1 bardak pekmez 1 bardak su 1adrt sogan kaynatip iciyorsun zaten su buhar oluo abla ama kistim onun sayeainde eridiPekmezli soğan suyu nasıl yapılıyor kız
Bende diyorum biri ne zaman bana Allah rahatlik versin diyecekSende kuzu
1 bardak pekmez 1 bardak su 1adrt sogan kaynatip iciyorsun zaten su buhar oluo abla ama kistim onun sayeainde eridi
Insallah ablamHee iyi olmuş iyi yiyoruz valla sağlıklı sende gördün bak aydasını seni gidi seniii :) yiyelim zayıflatıyorda bunlar
Hergün bu şekil mi yapılacak kız pkıyada iyi gelir m k gerçi şuan yapamam tedavideyimde adette yaoarım belki önümüzdeki ay1 bardak pekmez 1 bardak su 1adrt sogan kaynatip iciyorsun zaten su buhar oluo abla ama kistim onun sayeainde eridi
Orasi nereki canimBurda pekmez yok maalesef
Orasi nereki canim
Abla en yakin arkadasimin lise arkadasi 3dusuk yapti kist yuzunden hamile kaliyor ama duauyirdu bunu kullandi cok sukur erteai ay hamile kaldi ve dogurdu masallah ...Hergün bu şekil mi yapılacak kız pkıyada iyi gelir m k gerçi şuan yapamam tedavideyimde adette yaoarım belki önümüzdeki ay
:) allah rahatlık versin hayırlı gecelerin olsun güzel rüyalar gör sabah musmutlu uyann canımBende diyorum biri ne zaman bana Allah rahatlik versin diyecek
İyimiş içeriz kilo yapmaz mı ki pekmez ya ama orda takıldım şuanAbla en yakin arkadasimin lise arkadasi 3dusuk yapti kist yuzunden hamile kaliyor ama duauyirdu bunu kullandi cok sukur erteai ay hamile kaldi ve dogurdu masallah ...
El yapimi canim bende kilo olmadi...İyimiş içeriz kilo yapmaz mı ki pekmez ya ama orda takıldım şuan
Sagoll annemmm hade kactim kactimm kactim benn:) allah rahatlık versin hayırlı gecelerin olsun güzel rüyalar gör sabah musmutlu uyann canım
Babamlarda almış el yapımı bakayım önümüzdeki aya denerim olmadı kuzu hadi uyuyalım yarına devaö ederiz canın öptüm tutmayayım seniEl yapimi canim bende kilo olmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?