- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.301
Herkese hayırlı sabahlar inşallah güzel huzurlu bir gün olsun
Hayirli pazarlar olsun kizlarGünaydın kızlar
Sanada cankuşumHayirli pazarlar olsun kizlar
Tabikide oluyor bağırsak çalıştırıyor canım :) her anlamda yani zaten mideyi rahatlatmasının sebebide o gurul gurul gurulduyor bağırsaklar :) aşağı vuruyır ne varsa
Tabikide oluyor bağırsak çalıştırıyor canım :) her anlamda yani zaten mideyi rahatlatmasının sebebide o gurul gurul gurulduyor bağırsaklar :) aşağı vuruyır ne varsa
amin. İnşallah canımGünaydın herkese, Nisan ayı peşpese hamilelik haberleri vereceğimiz bi ay olsun inşalllah. Sevcan dediği soğan kürünü. Bende yaptım ama pekmez yok benimkinde. Bende faydasını gördüm
Oluyor canım ilk iki üç gün bende her anlamda tuvaletteydim şimdi dediğin gibi bi gaz bununla bol su içmek lazım ama canım ödem atmak için gerçi ben kendi adıma hem doğru düzgün bişey yemiyırum hem spor yapıyorum ondan da oldu heralde neyse su çok önemli ama üç litre kadar iç günlük temizlensin vücudun toksinlerdenWalla abla ben gazdan baska biseye cikmiyorum tuvalete..
Tmm abla bide oyle yapimmOluyor canım ilk iki üç gün bende her anlamda tuvaletteydim şimdi dediğin gibi bi gaz bununla bol su içmek lazım ama canım ödem atmak için gerçi ben kendi adıma hem doğru düzgün bişey yemiyırum hem spor yapıyorum ondan da oldu heralde neyse su çok önemli ama üç litre kadar iç günlük temizlensin vücudun toksinlerden
Vucutdaki iltihap cnm bence ama yumurtlamada olabilir ovulasyon testi kullanirsan faydana olurHanımlar soğan kürüyle ilgili bir sorum var dün başladım içmeye sat23 mart beyaz akıntım vardı bugün şeffaflaşmış ve yumurta akı gibi soğan küründen dolayı yumurtlama belirtisi olabilir mi bu?
Ben kamuda çalışıyorumKızlar hepiniz ev hanımımızınız yoksa çalışıyor musunuz:)
Teşekkürler canım alayım test bakalımVucutdaki iltihap cnm bence ama yumurtlamada olabilir ovulasyon testi kullanirsan faydana olur
Al al cnm toplu al daha uyguna gelir...Teşekkürler canım alayım test bakalım
Bizde sana musmutlu pazarlar diliyoruz ablaHerkese güzel bir pazar günü diliyorum
Al al cnm toplu al daha uyguna gelir...
Bizde sana musmutlu pazarlar diliyoruz ablasenin degerjn dustumu abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?