- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.321
Ay imsallah kuzum insallah bnm arkadasim dusuk yapti yaptikdan 2hafta sonra tekrar hamie kaldigini ogrendi suan3 aylik cnm darisi sana insallhEvet canım 7. Gün değerim 194 e düşmüş. Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. İnşallah bu hafta tümden biter.
Evet canım 7. Gün değerim 194 e düşmüş. Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. İnşallah bu hafta tümden biter.
maşallah rabbim büyük vallaAy imsallah kuzum insallah bnm arkadasim dusuk yapti yaptikdan 2hafta sonra tekrar hamie kaldigini ogrendi suan3 aylik cnm darisi sana insallh
İnşallah canım benim, tamamen bitmiş olurEvet canım 7. Gün değerim 194 e düşmüş. Bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. İnşallah bu hafta tümden biter.
Tmm cnm sikinti yokMeraba kizlar naslsnz haberler var mi .@sevcanvildo son uc kişi kaldı onlarida bugun bitiricem insallah.Bu ara yoğundm ya bitiremdm kusura bakmayn ama bugun bitircm
Degeri dusuk cnm insallah dis gebelik degildirKızlar bişey soracam, bi arkadaşım perşembe günü regl günüydü. Bu dayanamamış pazartesi kan vermiş 23 çıkmış.dojtora göstermiş karından iğne vermiş. Daha önce birkaç kezkinyasal geçirdi, pıhtılaşma var az da olsa. Dün yine kan verdi 76 çıkmış. Pazartesi tekrar et demiş doktor net bişey söylememiş. Sizce artış nasıl,bi fikri olan varmı
Prolaktinin yuksekmimerhabalar hepinize arkadaşlar benide aranıza alın :) ben yaklaşık 7 aydır deniyorum fakat olmuyor.geçen ay tam 20 gün adetim geçti doktora gttim bir ilaç verdi bu ilaç adet olmanı sağlıcak dedi normalde kendimi bildim bileli hiç adetim gecikmezdi benim en fazla bir gün geçerdi neyse adet oldum sonra bu ay geldi yine geçti 5 gün oldu test negatif kasık ağrılarımda oluyor arada birde ilk defa başıma gelen bişe oldu göğsümün ucu yara oldu çok acıyor kime anlatsam bu son durumları rahim kendini hazırlıyor diyorlar sizce ne kadr doğru
Kac yasinda emekli oldunBende emekliyim
herhangi bir test yapmadı adetinin 2.günü gel dedi ama ilk defa gecikme yaşadığım için çokta üstünde durmadı doktorProlaktinin yuksekmi
Aynen cnm oda kucuk bi kiz sen bana kardes getirecen dedi diye test yapti 48 falan cikmiatimaşallah rabbim büyük valla
Hormon testi yaptir canim adetinin 2.gunu bunun icin cagirmistir zaten buyuk ihtimal prolaktinin yuksek ondada yara oluo benim ananem derdi cocuga vucut hazirdir ama olusmayinca sutu tikioherhangi bir test yapmadı adetinin 2.günü gel dedi ama ilk defa gecikme yaşadığım için çokta üstünde durmadı doktor
Cok sukur bugunumuze hamdolsun sen nasilsinSlm hanımlar iyi günler nasılsınız
Allah'a bin şükür iyiyim kızımla oturuyorumCok sukur bugunumuze hamdolsun sen nasilsin
peki nedir bu canım çok önemli bişemi korkulcak bişemiHormon testi yaptir canim adetinin 2.gunu bunun icin cagirmistir zaten buyuk ihtimal prolaktinin yuksek ondada yara oluo benim ananem derdi cocuga vucut hazirdir ama olusmayinca sutu tikio
aleykümselam canım çok şükür bekliyoruz :) sen nasılsınSlm hanımlar iyi günler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?