- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.341
İyim Allah'a şüküraleykümselam canım çok şükür bekliyoruz :) sen nasılsın
l katılacağızRabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
Ya evvel (1000 adet)
1. M miyaz (sevgul)
2.sevcanvildo (sevcan)
3. @yumyumyumiyum (burcu)
4. @ebru_can_ebru (ebru)
5. @SS2007 (sinem)
6.kalbim mucizelerim (kubra)
7. @pastadelisi (sakine)
8.rukiye67 (rukiye)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova
2.umudumuz @TAGA
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar
4.umudumuz @tulperde
5.umudumuz @zlm67
6.umudumuz @mlk29
Merhaba ben yeniyim nasıl yazı paylaşabilirim saatlerdir bununla uğraşıyorum yazımı paylaşamadanİyim Allah'a şükür
Insallah bigun bizde kizimizla oturuyoruz derizAllah'a bin şükür iyiyim kızımla oturuyorum
Ya canim sakin bisey yok yane bunda adet olunca doktora git sadece bi ilaca bakar sakin olpeki nedir bu canım çok önemli bişemi korkulcak bişemikime söylesem hamile kalmadan bir iki ay öncesnde bazı kişilerde olurmuş böyle
Masallah iste belli olmuo iste cnm kimi hamile olur niye bunlar olmuo der kimkde senin gibi derHanımlar bi uykum geliyor oturduğum yerde uyuya kalıyorum sonra uyanıyorum acıkıyorum sürekli acıkıyorum daha erken degilmi ya daha 1 aylık hamileyim
Sadece alinti yap altinada istedigini yaz kime cevap vermek istiyirsan caninl katılacağız
Merhaba ben yeniyim nasıl yazı paylaşabilirim saatlerdir bununla uğraşıyorum yazımı paylaşamadan
Benim hoşuma gidiyorda eşimle otururken uyuya kalıyorumMasallah iste belli olmuo iste cnm kimi hamile olur niye bunlar olmuo der kimkde senin gibi der
Ay ne guzell keske bizde hamis kalsakda herifin yaninda uyuya kalsak yaaBenim hoşuma gidiyorda eşimle otururken uyuya kalıyorum
İnşallah o günler gelecek aşereceksiniz bebişiniz tekmeler atacakAy ne guzell keske bizde hamis kalsakda herifin yaninda uyuya kalsak yaa
peki hormon testi nasıl yapılıyor canım adetliyken kandan mı yoksa muaynemiInsallah bigun bizde kizimizla oturuyoruz deriz
Ya canim sakin bisey yok yane bunda adet olunca doktora git sadece bi ilaca bakar sakin ol
Zaten bana cekerse cekecegim varİnşallah o günler gelecek aşereceksiniz bebişiniz tekmeler atacak
Adetken 1 tup kan aliolar ayrintiya girerlerse 2tup canim biseycik degil yanepeki hormon testi nasıl yapılıyor canım adetliyken kandan mı yoksa muaynemi
Ya cnm benimki yanma degil sadece elkeyince aciyor bende cok evhamliyimdirben ilk duşta farkettim canım göğüs ucuma su geldikçe yandı sonradan baktım yara gibiydi
aaa iyi birşey değilmiş canım :) gideyim bende tabi olursam geçen ay doktorun yardımıyla oldum ilaç kullandım :)Adetken 1 tup kan aliolar ayrintiya girerlerse 2tup canim biseycik degil yane
Hemen gecikincede ilac kullanma bebisde olabiliraaa iyi birşey değilmiş canım :) gideyim bende tabi olursam geçen ay doktorun yardımıyla oldum ilaç kullandım :)
yok tatlım zaten test falan yaptı ondan sonra ilaç verdi.sen ne kadr zamandır istyorsun canım birde öncesinde vücudumuzu nasıl hazırlamalıyız bilgin var mı ne biliyim yiycek içecek vsHemen gecikincede ilac kullanma bebisde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?