- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.361
Once hormon testi yaptir cnm sonucunu bizlerle paylas ona gore sana hepberaber yardimci oluruz ama simdi ne oldugunu bilmiyoruz soyledigimiz sey ters tepki yapar cnmyok tatlım zaten test falan yaptı ondan sonra ilaç verdi.sen ne kadr zamandır istyorsun canım birde öncesinde vücudumuzu nasıl hazırlamalıyız bilgin var mı ne biliyim yiycek içecek vs
Ben yokken baya bi döktürmüşsünüz onlari okuyorm sabahtan beri ya :) gözlerim karıştı ekrana bakmaktan
Ben yokken baya bi döktürmüşsünüz onlari okuyorm sabahtan beri ya :) gözlerim karıştı ekrana bakmaktan
haklısın canım çok saol yazıcam inşallahOnce hormon testi yaptir cnm sonucunu bizlerle paylas ona gore sana hepberaber yardimci oluruz ama simdi ne oldugunu bilmiyoruz soyledigimiz sey ters tepki yapar cnm
Insallah hicbi sikintin yoktur cnm bnmhaklısın canım çok saol yazıcam inşallah
hepimiz ayni sekildeyiz canim ya
inşallah canım inşallahInsallah hicbi sikintin yoktur cnm bnm
Simdilik yok cnm katimmi senideBu arada yeni duaya katlmak istiyorm ama bi süresi yok dimi çünkü bu hafta misfrm olacak hemn bitiremeye bilirm canmsevcanvildo
41Kac yasinda emekli oldun
Şimdi 44yasindayimKac yasinda emekli oldun
Su içmezsen işe yaramaz kuzu iç suyunuTmm abla bide oyle yapimm
Hahahahaha aynenAy ne guzell keske bizde hamis kalsakda herifin yaninda uyuya kalsak yaa
Adetin gecikmis cikar cnmSelam kizlar araniza yeni katiliyorum konuyu şimdi gördüm 1 yildir istiyoruz 2. Yi ama olmadi esim ameliyat oldu varolikoser 3 ay doldu denemelere devam ediyoruz adetim 2 gün gecti bugün 3. Gün daha olmadim normalde adetten 1 hafta once bel agrisi ve gogus şişkinligi ve agrı olurdu üstüne yatamazdım simdi sadece belim agriyo felaket göğüslerimde hic agri şislik yok 16 gün önceki 3 ilişki bitiminde pembe sulu akıntı geldi bidaha gelmedi test aldim ama korkuyom yamaya gecen sene mart ayinda denemeye basladik nisanda hic hadtalanmadim dr piskolojik olabilir dedi simdide aynisimi oluyo diyorum korkuyorum sizce yarin test yapsam cikarmi biraz daha bekliyimmi
Oh abla bende kocamla piknige geldim bu sefer basbasaAy çok yorgunum kızlaar sabahtandır bahçeyle uğraşıyorum dahada bitmedi haftaya devam daha ağaçlar budanacak üstteki kadında benimle konuşuyor soru soruyor yüzüde kızarmıyor utanmada yok yani bende cevap verdim niye onun yaptığı günahı ben çekeyim o utansın
Bende bende bwndeKızlar yazılanları okudum piknikteydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?