2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

yok tatlım zaten test falan yaptı ondan sonra ilaç verdi.sen ne kadr zamandır istyorsun canım birde öncesinde vücudumuzu nasıl hazırlamalıyız bilgin var mı ne biliyim yiycek içecek vs
Once hormon testi yaptir cnm sonucunu bizlerle paylas ona gore sana hepberaber yardimci oluruz ama simdi ne oldugunu bilmiyoruz soyledigimiz sey ters tepki yapar cnm

Selam kizlar araniza yeni katiliyorum konuyu şimdi gördüm 1 yildir istiyoruz 2. Yi ama olmadi esim ameliyat oldu varolikoser 3 ay doldu denemelere devam ediyoruz adetim 2 gün gecti bugün 3. Gün daha olmadim normalde adetten 1 hafta once bel agrisi ve gogus şişkinligi ve agrı olurdu üstüne yatamazdım simdi sadece belim agriyo felaket göğüslerimde hic agri şislik yok 16 gün önceki 3 ilişki bitiminde pembe sulu akıntı geldi bidaha gelmedi test aldim ama korkuyom yamaya gecen sene mart ayinda denemeye basladik nisanda hic hadtalanmadim dr piskolojik olabilir dedi simdide aynisimi oluyo diyorum korkuyorum sizce yarin test yapsam cikarmi biraz daha bekliyimmi

Ay çok yorgunum kızlaar sabahtandır bahçeyle uğraşıyorum dahada bitmedi haftaya devam daha ağaçlar budanacak üstteki kadında benimle konuşuyor soru soruyor yüzüde kızarmıyor utanmada yok yani bende cevap verdim niye onun yaptığı günahı ben çekeyim o utansın

Adetin gecikmis cikar cnm

Oh abla bende kocamla piknige geldim bu sefer basbasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…