- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.381
Insallah abla hayrlisi olsunKlomen yapıyor kuzu benimde öyle oldu biliyorsun yazmıştım burayada yadaaa bebişten inşallah ikincisindendir
Selam kizlar araniza yeni katiliyorum konuyu şimdi gördüm 1 yildir istiyoruz 2. Yi ama olmadi esim ameliyat oldu varolikoser 3 ay doldu denemelere devam ediyoruz adetim 2 gün gecti bugün 3. Gün daha olmadim normalde adetten 1 hafta once bel agrisi ve gogus şişkinligi ve agrı olurdu üstüne yatamazdım simdi sadece belim agriyo felaket göğüslerimde hic agri şislik yok 16 gün önceki 3 ilişki bitiminde pembe sulu akıntı geldi bidaha gelmedi test aldim ama korkuyom yamaya gecen sene mart ayinda denemeye basladik nisanda hic hadtalanmadim dr piskolojik olabilir dedi simdide aynisimi oluyo diyorum korkuyorum sizce yarin test yapsam cikarmi biraz daha bekliyimmi
Merhaba ben geçen ay uygulamıştım sığan kürünü ve sizin bahsettiğiniz gibi akıntım olmuştu. Yumurtlamadan mı yoksa rahimdeki iltihap vs onu attı ondan mı bilemiyorum. Saraçoğlu da belirtiyor zaten akıntı olur kürden sonra diye. Kür uyguladığım ay gebelik olmadı maalesef. Bu ay klomen kullandım doktor önerisiyle . İncir kürü de iyi diyorlar fakat ben kür yapmaktansa incir ve havucu taze olarak tüketiyorum .Hanımlar soğan kürüyle ilgili bir sorum var dün başladım içmeye sat23 mart beyaz akıntım vardı bugün şeffaflaşmış ve yumurta akı gibi soğan küründen dolayı yumurtlama belirtisi olabilir mi bu?
Oh sefan olsun iyi yapmışsın onu önümüzdeki pazar ağaçları erkenden halledebilirsek budamayı falan bizde yapacaz canımOh abla bende kocamla piknige geldim bu sefer basbasa
Ay ben pertim kuzu keşke benimde gezmekten olsaydıBende çok Yorgun'um bugün hava da çok güzeldi gezdim ☺☺☺☺
Değil mi yaa :) amaan herkes kendine canım herkes kendi mezarına girecek boşveeerrrHarika bakış açısı tebrkler miya cm :))
Canım 80 ve üstü olmalıydı diye düşünüyorum. Yakın bir dilimde insallah pazartesi 160 üstü görmeli. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.Kızlar bişey soracam, bi arkadaşım perşembe günü regl günüydü. Bu dayanamamış pazartesi kan vermiş 23 çıkmış.dojtora göstermiş karından iğne vermiş. Daha önce birkaç kezkinyasal geçirdi, pıhtılaşma var az da olsa. Dün yine kan verdi 76 çıkmış. Pazartesi tekrar et demiş doktor net bişey söylememiş. Sizce artış nasıl,bi fikri olan varmı
İnşallah canım benimArkadaşlar adet oldum bugün ve bir ayın saha sonuna geldik nasip kısmet herşey Rabbim bi dahaki aya nasip eder inşallah
Hayırlısı olsun canım diğer ay güzel haberlerini alırız inşallahhhhhh içini ferah tutArkadaşlar adet oldum bugün ve bir ayın saha sonuna geldik nasip kısmet herşey Rabbim bi dahaki aya nasip eder inşallah
Yaş vurmadimi bende 39 yaşındayım bende bana yaş vurdu
İnşallah canım hayırlısıylaCanım 80 ve üstü olmalıydı diye düşünüyorum. Yakın bir dilimde insallah pazartesi 160 üstü görmeli. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.
canım hafif çizgi gözüküyor adetin geçti mi inşallah hayırlısı olur ama herşeye hazırla kendini benim.bundan daha koyu çıkmıştı adet oldumEki Görüntüle 1976277 Eki Görüntüle 1976277 kızlar belli belirsiz ikinci çizgi var hamilemiyim acaba eğer hamileysem bu bir mucize amh 0.02 tüp bebek dedi doktorlar
Yaş vurduğu için 41 yaşında oldum normalde 35 yaşında olacaktımYaş vurmadimi bende 39 yaşındayım bende bana yaş vurdu
Abla eve geldim aobayi halilari kaldirdim.., oldum oldumOh sefan olsun iyi yapmışsın onu önümüzdeki pazar ağaçları erkenden halledebilirsek budamayı falan bizde yapacaz canım
Ben gördüm ikinciyi ya inşallahhhh bebiştir kaçıncı günün normal test mi çok heyecanlandım ☺☺☺Eki Görüntüle 1976277 Eki Görüntüle 1976277 kızlar belli belirsiz ikinci çizgi var hamilemiyim acaba eğer hamileysem bu bir mucize amh 0.02 tüp bebek dedi doktorlar
Aaaa cnm 2.cizgi cikmis gidip kan ver hemen insalalh bebisin seninledirEki Görüntüle 1976277 Eki Görüntüle 1976277 kızlar belli belirsiz ikinci çizgi var hamilemiyim acaba eğer hamileysem bu bir mucize amh 0.02 tüp bebek dedi doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?