- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.401
Dr lar genelde 6 hafta diyorlar Doğum gibi düşün 40 ı oluyor nerdeyseKizlar kurtajdan sonra kac ay beklenmeli yeni bir bebek icin ?
Onu doktor soylemeli cnmmKizlar kurtajdan sonra kac ay beklenmeli yeni bir bebek icin ?
Hayırlısı olsun inşallah ☺Doktora gittim folik asite basla dedi suan deniyoruz ama bakalim yarin yine kan testi yaptiricam
Canım iğne falan olmadın değil mi çatlatma iğnesi yani eğer olmadıysan evet hamilesin görünüyor çizgi büyük ihtimalle yeni olduğu için silikEki Görüntüle 1976277 Eki Görüntüle 1976277 kızlar belli belirsiz ikinci çizgi var hamilemiyim acaba eğer hamileysem bu bir mucize amh 0.02 tüp bebek dedi doktorlar
Bizde görelim nolur inşallah ☺Canım iğne falan olmadın değil mi çatlatma iğnesi yani eğer olmadıysan evet hamilesin görünüyor çizgi büyük ihtimalle yeni olduğu için silik
Temizlik mi yaptın e ama yani çok yorma kendini kız ne olur ne olmazAbla eve geldim aobayi halilari kaldirdim.., oldum oldum
İnşallah kuzum bak rabbim verdi mi veriyor allahın dediği olur kulun değilBizde görelim nolur inşallah ☺
Canım inşallah vardır adetin geçti miTesekkur ederim canim
Aynen abla içimi ferahlatıyorsun Allah razı olsun ☺İnşallah kuzum bak rabbim verdi mi veriyor allahın dediği olur kulun değil
Allah cümlemizden razı oksun canım benim iyi gelebiliyorsam ne mutlu bana ama doğrular bunlar allah bilir onda mucize çok bizlerede düşer elbet gerçi benim şuan için sitres harici engel bişey yok ama olanlarada rabbim önce şifa sobra hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın ay bebişler gelsinde bide göbekli göbekli yazışalım burda cümbür cemaat inşallaaaahhhAynen abla içimi ferahlatıyorsun Allah razı olsun ☺
Bu arada bi kaç yaş var ama abla diyorum kusuruma bakma ☺☺ aynen öyle ben inanıyorum o günler çok yakın inşallah rabbim utandırmasın herşey çok güzel olacakAllah cümlemizden razı oksun canım benim iyi gelebiliyorsam ne mutlu bana ama doğrular bunlar allah bilir onda mucize çok bizlerede düşer elbet gerçi benim şuan için sitres harici engel bişey yok ama olanlarada rabbim önce şifa sobra hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın ay bebişler gelsinde bide göbekli göbekli yazışalım burda cümbür cemaat inşallaaaahhh
Rabbimin mucizeleri bol canım ol desin yeter çok şükür inşallah güzel olur herşey istediğini verir sana rabbimEki Görüntüle 1976277 Eki Görüntüle 1976277 kızlar belli belirsiz ikinci çizgi var hamilemiyim acaba eğer hamileysem bu bir mucize amh 0.02 tüp bebek dedi doktorlar
Ne kusuru canım aşkolsun ne güzel işte sıcak oluyor abla olmaya layık görmüşssün ne mutlu bunun kusuru mu olurmuş kuzum rahst ol lütfenBu arada bi kaç yaş var ama abla diyorum kusuruma bakma ☺☺ aynen öyle ben inanıyorum o günler çok yakın inşallah rabbim utandırmasın herşey çok güzel olacak
Şimdi daha çok seviyorum seniNe kusuru canım aşkolsun ne güzel işte sıcak oluyor abla olmaya layık görmüşssün ne mutlu bunun kusuru mu olurmuş kuzum rahst ol lütfen
Ay biseyde olmaz abla sakindigin goze cop batarda sabahdan beri bel fitigim azdiTemizlik mi yaptın e ama yani çok yorma kendini kız ne olur ne olmaz
İnşallah canım hepimize hayırlı kılsın bende seni seviyorumŞimdi daha çok seviyorum senirabbim gönlündekini hayırlı kılsın inşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?