- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.421
Kız soba kaldırdım dedin değil mi yanlış anlamadım herhaalll :) e orası öyle tabide yani ağırda kaldırmamak lazımAy biseyde olmaz abla sakindigin goze cop batarda sabahdan beri bel fitigim azdi
BencedeeeeKız soba kaldırdım dedin değil mi yanlış anlamadım herhaalll :) e orası öyle tabide yani ağırda kaldırmamak lazım
Abla kocayla beraber yaptik zatenKız soba kaldırdım dedin değil mi yanlış anlamadım herhaalll :) e orası öyle tabide yani ağırda kaldırmamak lazım
Sende de mi var o ya pis oluyor onun ağrısıda yavrum ama yüklenme bu kadar beline bende de var gerçi sana diyorumda ben yapıyormuyum acaba :)Ay biseyde olmaz abla sakindigin goze cop batarda sabahdan beri bel fitigim azdi
Tmm cnmn ekliyorum isim neydi ?Kızlar benide etiketlermisiniz. Banada umut olsun nisan ayı Ben 8+1 hamileliğimi kalbi durdu diye kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım. Sükür bi sağlık sorunum çıkmadı ama sanırım çok takıyorum kafama yine hastalanıyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum lütfen listeye benide ekleyin bigün inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz
Tabikide canım inşallah.Kızlar benide etiketlermisiniz. Banada umut olsun nisan ayı Ben 8+1 hamileliğimi kalbi durdu diye kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım. Sükür bi sağlık sorunum çıkmadı ama sanırım çok takıyorum kafama yine hastalanıyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum lütfen listeye benide ekleyin bigün inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz
Sobada agirdi baya kocayla beraber zor kaldirdikSende de mi var o ya pis oluyor onun ağrısıda yavrum ama yüklenme bu kadar beline bende de var gerçi sana diyorumda ben yapıyormuyum acaba :)
Hee iyi bakam öyle olsun madem sağolsun yapsınlar işleri ne ay bizde çok mu vicdansızız ki yahu gerçi ama ağır şeyleride biz yapamayız ki ya napak yaniiiAbla kocayla beraber yaptik zatensagolsun cogunuda o yapti Allah razi olsun ondan
Isimde soyle cnmmTeşekkürler :)
Seninde mi ev sobalı yavrum dikkat et kız kızacam ama haSobada agirdi baya kocayla beraber zor kaldirdik
Walla yaparken acidim yaHee iyi bakam öyle olsun madem sağolsun yapsınlar işleri ne ay bizde çok mu vicdansızız ki yahu gerçi ama ağır şeyleride biz yapamayız ki ya napak yaniii
Aminnnn cümlemizi inşallah umudunu kaybetme tabi rabbim in dua kapıları sonsuzKızlar benide etiketlermisiniz. Banada umut olsun nisan ayı Ben 8+1 hamileliğimi kalbi durdu diye kürtajla sonlandırmak zorunda kaldım. Sükür bi sağlık sorunum çıkmadı ama sanırım çok takıyorum kafama yine hastalanıyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum lütfen listeye benide ekleyin bigün inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz
Klimada var ama kisin en iyi sobaSeninde mi ev sobalı yavrum dikkat et kız kızacam ama ha
Gozunuz aydın canım. Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallahEki Görüntüle 1976277 Eki Görüntüle 1976277 kızlar belli belirsiz ikinci çizgi var hamilemiyim acaba eğer hamileysem bu bir mucize amh 0.02 tüp bebek dedi doktorlar
Boşver klimayı benim evimde sobalı bak çatırçutur yanıyor çayda yaptık ohh mis seviyorum ben sobaya annemler ne yaptıysa doğal gazlı eve geçmedim :) zor oluyor ama güzel vallaKlimada var ama kisin en iyi soba
Benimkide mahfoldu bugün vallaWalla yaparken acidim ya
Canım sen nasıl oldun iyisindr inşallahGozunuz aydın canım. Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?