- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.441
İyiyim Şükürler olsun kanama biterse daha da iyi olacağım devamlı forumda dış gebelik konularını okuyorum neredeyse İhtisas yapacağım Bu konudaCanım sen nasıl oldun iyisindr inşallah
Yani ağır kaldırınca bebiş varsa bile yerleşemiyorr tabi rabbim isterse her şekil olur bunlar işin bahanesi ama doktorların dediği buBencedeeee
Bende iyiyim çok şükür benimde klomenle başım dertte canım bide şişiriyor bi kurtulsaydım hayırlısıyla bu ilaçtanda. Ay canım başa bişey gelmete dursun insanın beyni ağrıyor artık araştır araştır ya inşallah kanamanda bitecek herşey iyi olacak rabbim bi daha yaşatmasın hayır bi evlat daha versin sağ salim inşallahİyiyim Şükürler olsun kanama biterse daha da iyi olacağım devamlı forumda dış gebelik konularını okuyorum neredeyse İhtisas yapacağım Bu konuda
Sen nasılsın güzelim
O çok ağır canım ya zatrn tuncelide ancak öyle sobalar ısıtır ama sobalı evler bana daha böyle sempatik sıcak geliyır canım herşey modernleşti rahatlaştı yan gel yat keyfine bak modunla takılmaya başladık türkiyede obezite patladı resmen hiç zora gelmiyoruz canım yaSobalı doğalgazlı klimalı evlerde oturmuş biri olarak en güzeli kömür sobası
Dikkat etmek lazım abla aynen bat ı da yakın yaniYani ağır kaldırınca bebiş varsa bile yerleşemiyorr tabi rabbim isterse her şekil olur bunlar işin bahanesi ama doktorların dediği bu
Evet dinlemiyor cadııı :)Dikkat etmek lazım abla aynen bat ı da yakın yani
Amin amin canım cümlemize inşallahBende iyiyim çok şükür benimde klomenle başım dertte canım bide şişiriyor bi kurtulsaydım hayırlısıyla bu ilaçtanda. Ay canım başa bişey gelmete dursun insanın beyni ağrıyor artık araştır araştır ya inşallah kanamanda bitecek herşey iyi olacak rabbim bi daha yaşatmasın hayır bi evlat daha versin sağ salim inşallah
Tespitlerin çok doğru. Benim ilk görev yerimiz de kömür sobası vardı. Mersin devlet klima Tunceli de kömür merkezi ısıtma Tekirdağ da doğalgaz var en güzeli kömür sobasıO çok ağır canım ya zatrn tuncelide ancak öyle sobalar ısıtır ama sobalı evler bana daha böyle sempatik sıcak geliyır canım herşey modernleşti rahatlaştı yan gel yat keyfine bak modunla takılmaya başladık türkiyede obezite patladı resmen hiç zora gelmiyoruz canım ya
Öyle canım şimdi yorgunluğun üzerine bu sıcak bide yanan odunların çıtırdaması ay tv kapattım uzandım öyle ninni gibi ya ben çok seviyorum herkes eski kafalısın rahat batıyor diyor yok pahalı iyide ne değişiyor doğalgazda kullansan evin ısınmıyorsa bide dahası gidiyor tamam sıcak suyu ocağı hepsi içinde ama olsun yani babamlar 1.500 den fazla verdiler bu sene doğalgaz parasıTespitlerin çok doğru. Benim ilk görev yerimiz de kömür sobası vardı. Mersin devlet klima Tunceli de kömür merkezi ısıtma Tekirdağ da doğalgaz var en güzeli kömür sobası
Ben gördüm ikinciyi ya inşallahhhh bebiştir kaçıncı günün normal test mi çok heyecanlandım
İnşallahhhhh keşke tekrarlasaydınız bi yine ya da kan verseydinizAdet günlerim belirsiz benim Şubat 18 adet günüm martin 23 de iki damla kan geldi 4 gün kahverengi lekelenmem oldu ve o günden beri Karnım kasiklarim ağrıyor migdem ağrıyor yanıyor belim ağrıyor ve cok Üşüyorum goguslerimde agriyo ve agrilarim cogaldi tahlili ayin 2 de yaptım ilk başta yok diye banyoda bıraktım 3 saat sonra çöpe atmak için gitmiştim baktım silik çizgi var inşallah vardır allahım gözümün yaşını dindirir
Canim inşallah vardır benim tüp bebek yapmak için imkanimda yok olursa allahın mucizesi olur ancakGozunuz aydın canım. Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallah
İnşallah cnmCanim inşallah vardır benim tüp bebek yapmak için imkanimda yok olursa allahın mucizesi olur ancak
Ne bileyim birkacgun bekleyim diyom esimide umutlandirmak istemiyom belki yarın hastaneye giderim varsada yoksada yazarım burdanİnşallahhhhh keşke tekrarlasaydınız bi yine ya da kan verseydiniz
Abla bwn gene yumurtluyorumnBoşver klimayı benim evimde sobalı bak çatırçutur yanıyor çayda yaptık ohh mis seviyorum ben sobaya annemler ne yaptıysa doğal gazlı eve geçmedim :) zor oluyor ama güzel valla
Abla benimki duzensiz ya belli olmuo o yuenEvet dinlemiyor cadııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?