- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.461
Nerden biliyorsun kız:)Abla bwn gene yumurtluyorumn
Vah ben şokAbla bwn gene yumurtluyorumn
İyi geceler cnmKizlae iyi geceler
Yumurtluyorum der demez kaçılmaz ki ama ☺☺☺☺Kizlae iyi geceler
:) :)Yumurtluyorum der demez kaçılmaz ki ama ☺☺☺☺
Ama yumutladın canımAbla benimki duzensiz ya belli olmuo o yuen
Yine mi şaka yapıyorsun :) kız ne bu böyleAbla bwn gene yumurtluyorumn
Evet ya nasıl anlıyorsun :)Yumurtladigini nasıl anliyosun canım
Ovulasyon testi kullaniyorumNerden biliyorsun kız:)
Bende sok bu3. Oldu masallahVah ben şok
Ovulasyon testiyle cnmEvet ya nasıl anlıyorsun :)
Walla ben sok abla tistim bide ismicem kafama gorr klomenYine mi şaka yapıyorsun :) kız ne bu böyle
Allah yardımcısı olsun canım allah razı olsun kiyamam yaa hayirlisiyla bebisini kucağına alır inşallah bir an önce oda ne olduğunu anlamadanKizlar teyzem suan hastanede normal dogum yapacak sancisi gwldi hepinize dua etrirdim aglaya aglaya etti :-(
Geldim geldim teyzem aradi annemde bendeydi bugun dogumda diyeYumurtluyorum der demez kaçılmaz ki ama ☺☺☺☺
Kiz teyzemin 2 cocugu evlenir evlenmez oldu sonra bu yine 3. Istedi olmadi doktor olmaz dedi ve 17yil sonra mucize bebek gelio suanAllah yardımcısı olsun canım allah razı olsun kiyamam yaa hayirlisiyla bebisini kucağına alır inşallah bir an önce oda ne olduğunu anlamadan
Sanmiyorum hepsi 1 hafta arayla canim sasirdim kaldimVayy o zaman 3 ü de döllenirse üçüz
Kısmet ışte ne zaman geleceği hiç belli olmuyo rabbim vereceği zamanı biliyo biz acele ediyoruz birazKiz teyzemin 2 cocugu evlenir evlenmez oldu sonra bu yine 3. Istedi olmadi doktor olmaz dedi ve 17yil sonra mucize bebek gelio suan
Kısmet bu belli mi olurSanmiyorum hepsi 1 hafta arayla canim sasirdim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?