2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kısmet ışte ne zaman geleceği hiç belli olmuyo rabbim vereceği zamanı biliyo biz acele ediyoruz biraz
Aynen cnm hatta mersine geldi yine adetim gecikti falan burda ziyaretlere gitti olsun diye yemin ediyorum oraya gideli bi hafta olmadi belki aradi abla ordayken hamileymisim dedi sasirdik biz cok hemde

Aynen cnm hatta mersine geldi yine adetim gecikti falan burda ziyaretlere gitti olsun diye yemin ediyorum oraya gideli bi hafta olmadi belki aradi abla ordayken hamileymisim dedi sasirdik biz cok hemde
Benimde bir akrabam öyleydi 15sene bebisi olmadı 2tup bebek yaptı olmadı 15 sene sonra şans kendiliğinden bebeği oldu hiç bu tedavi gormeden

Ay rabbim yardım etsin kuzum benim
Allah razi olsun cnm simdi dogurmus cnm
Allahım bir avazda kurtarsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alsın allahım hepimize annelik duygusunu tatirsin
Amin cnm
Arkadaşlar bende duaya katılmak istiyorum nasıl olacak biri bir zahmet anlatsın ne zikir yapacağız ne kadar yapacağız
Cnmm ismi yazan herkese 1000 deda okunacak

Kızlar merhaba, ocak ayında bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 aydır adetlerim düzenliydi. 2 günde 1 birlikte olduk yani günleri iyi değerlendirdik. BAT 6 Nisan. Adetime 4 gün kala yani dün gebelik test yaptım negatifti. Ovulasyon testi yaptım, ikinci çizginin rengi ilk çizgiye çok yakındı. Bunun haricinde sol kasığımda çok belirgin seyirme ve ağrı var, idrarımın rengi koyu ve kokuyor, kasıklarım çok şiş, belim ağrıyor ve ara ara inanılmaz bir halsizlik oluyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…