- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.481
Aynen cnm hatta mersine geldi yine adetim gecikti falan burda ziyaretlere gitti olsun diye yemin ediyorum oraya gideli bi hafta olmadi belki aradi abla ordayken hamileymisim dedi sasirdik biz cok hemdeKısmet ışte ne zaman geleceği hiç belli olmuyo rabbim vereceği zamanı biliyo biz acele ediyoruz biraz
Aynen kismet hic biride tutmayabilircnm nasipKısmet bu belli mi olur
Benimde bir akrabam öyleydi 15sene bebisi olmadı 2tup bebek yaptı olmadı 15 sene sonra şans kendiliğinden bebeği oldu hiç bu tedavi gormedenAynen cnm hatta mersine geldi yine adetim gecikti falan burda ziyaretlere gitti olsun diye yemin ediyorum oraya gideli bi hafta olmadi belki aradi abla ordayken hamileymisim dedi sasirdik biz cok hemde
Kısmet ışte ne zaman geleceğini bilemiyoruzAynen cnm hatta mersine geldi yine adetim gecikti falan burda ziyaretlere gitti olsun diye yemin ediyorum oraya gideli bi hafta olmadi belki aradi abla ordayken hamileymisim dedi sasirdik biz cok hemde
Aynen cnm neyse ben yatim optum sabah gorusuruz Allah rahatlik verainBenimde bir akrabam öyleydi 15sene bebisi olmadı 2tup bebek yaptı olmadı 15 sene sonra şans kendiliğinden bebeği oldu hiç bu tedavi gormeden
Ay rabbim yardım etsin kuzum benimGeldim geldim teyzem aradi annemde bendeydi bugun dogumda diye
Iyi geceler canım görüşürüz allah rahatlık versinAynen cnm neyse ben yatim optum sabah gorusuruz Allah rahatlik verain
Kizlar teyzem suan hastanede normal dogum yapacak sancisi gwldi hepinize dua etrirdim aglaya aglaya etti :-(
Amin cümlemize inşallahAllahım bir avazda kurtarsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alsın allahım hepimize annelik duygusunu tatirsin
Benimde bir akrabam öyleydi 15sene bebisi olmadı 2tup bebek yaptı olmadı 15 sene sonra şans kendiliğinden bebeği oldu hiç bu tedavi gormeden
Kesinlikle.. katiliyorumEvet yaz
Bunlar cok ilginc iste.Mucize..
E yani canım o hekim kontrolünde kullanılması gereken bi ilaç sen bide kür yaptın değil miWalla ben sok abla tistim bide ismicem kafama gorr klomen
Kuzu doğurdu mu teyze durumu nasılGeldim geldim teyzem aradi annemde bendeydi bugun dogumda diye
Allah razi olsun cnm simdi dogurmus cnmAy rabbim yardım etsin kuzum benim
Amin cnmAllahım bir avazda kurtarsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alsın allahım hepimize annelik duygusunu tatirsin
Cnmm ismi yazan herkese 1000 deda okunacakArkadaşlar bende duaya katılmak istiyorum nasıl olacak biri bir zahmet anlatsın ne zikir yapacağız ne kadar yapacağız
Abla az once haber geldi 10 dk oldu dogurmus cok sukur annemde uyumamis sabaha kadarKuzu doğurdu mu teyze durumu nasıl
Aynn ablanE yani canım o hekim kontrolünde kullanılması gereken bi ilaç sen bide kür yaptın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?