2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

halinda hayirlisi olsun

bir garip oblomov sweetdreams1985 beren20 kızlar dün eşim gelip benimle konuştu artık bir evlat Sahibi olmak istiyorum bunun için fedakarlık yapmaya hazırım dedi. Bu aydan sonra bende yeniden aranızdayım bakalım hayat bize ne zaman anne olmayı nasip edicek :) inşallah kar topağı gibi benişlerimiz olur :)

canım benim çok sevindim ya inşallah tez vakitte hayırlısıyla hamile kalırsın

iyiyim canım bebiş büyütüyorum işte. ilk haftalarda bulantı kusma berbattım ama şükür iyiyim şimdi. sen nasılsın?
Valla bende de durumlar aynı işte bizimki istedi sonunda kendi kendine geldi konuştu şaşırdım bende /:) doktora gidicek eşim bakalım bu ay yoktur zaten bakalım diğer aylara nasip

Valla bende de durumlar aynı işte bizimki istedi sonunda kendi kendine geldi konuştu şaşırdım bende /:) doktora gidicek eşim bakalım bu ay yoktur zaten bakalım diğer aylara nasip

benim 2 sene boyunca bebiş yapmaya ikna için uğraştığım adam şimdi benden hevesli bütün kontrollere gelmene gerek yok diyorum olsun göreyim belki yine kalbinin sesini dinletir doktor diyorkurban olduğum Allah'ım nasılda bebek sevgisini bir anda koyuyor kalplerine inşallah sanada kısa zamanda nasip etsin çok zor ama bir o kadarda harika bir süreç. ilk kimyasallarımızdan bişi anlamadık ama sağlıklı oldular mı annenin canını okuyorlar resmen

Ay kız ne güzel yazmışsın inşallah benim ki de öyle olur kendi istedi ya artık içim rahat :)
Bakalım ne zamana nasip olucak spora gidiyorum ayağımı incitmiştim 4 gün gidemedim hamile kalırsamda devam edicem inşallah

kendini bilirsen edersin ne bulantı ne de uyku göz açtırmıyor çünkü 12. haftadan sonra doktorlar spora izin veriyorlar ilk 3 ay 20 dk dan fazla yürümek bile yasak. zaten rahim büyüyor kasık ağrısından bir şey yapmak istemiyor insan

Olabilir abla benimde bu sabah bi ton sacim dokuldu banyoda dedim heralde bugun hepsi gelecek...
Mevsimsel olabiliyor dökülmeler canım toparlanır korkma benimde pko yüzünden oldum olası saçlarım hep incedir sinirim bozuluyor gür saç seviyorum ben bu arada benimde yumurtalar coştu heralde canım ovuntesti yaptım oda su falan içmiştim bişey çıkmaz diye düşündüm ama çıktı

Çok sevindim canım başlasın çalışmalar o zaman... Hayırlı zamanda gelsin bebisler dolsun göbişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…