- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.501
halinda hayirlisi olsunKızlar merhaba, ocak ayında bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 aydır adetlerim düzenliydi. 2 günde 1 birlikte olduk yani günleri iyi değerlendirdik. BAT 6 Nisan. Adetime 4 gün kala yani dün gebelik test yaptım negatifti. Ovulasyon testi yaptım, ikinci çizginin rengi ilk çizgiye çok yakındı. Bunun haricinde sol kasığımda çok belirgin seyirme ve ağrı var, idrarımın rengi koyu ve kokuyor, kasıklarım çok şiş, belim ağrıyor ve ara ara inanılmaz bir halsizlik oluyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır ?
Hadi gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahAbla az once haber geldi 10 dk oldu dogurmus cok sukur annemde uyumamis sabaha kadar
Bende hastayım bugün kız hiç kalkamıyorum çok üşüyorum ilaçta yasak iyice bastırırsa bu ateş ne yapacam bilmiyorum yaniAynn ablan
Insallah abla hayirlisiyla teyzeminki cok zor olmus 38 yasinda yaHadi gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah
Dikkat et abla dun bahcede usuttunmukiBende hastayım bugün kız hiç kalkamıyorum çok üşüyorum ilaçta yasak iyice bastırırsa bu ateş ne yapacam bilmiyorum yani
Bilmiyorum ki kuzum hava güzeldi aslında ama terledim akşama doğru biraz esti ondan oldu heralde zaten bj ilaçlar vücut direncini çok kırıyor yaDikkat et abla dun bahcede usuttunmuki
Olabilir abla benimde bu sabah bi ton sacim dokuldu banyoda dedim heralde bugun hepsi gelecek...Bilmiyorum ki kuzum hava güzeldi aslında ama terledim akşama doğru biraz esti ondan oldu heralde zaten bj ilaçlar vücut direncini çok kırıyor ya
bir garip oblomov sweetdreams1985 beren20 kızlar dün eşim gelip benimle konuştu artık bir evlat Sahibi olmak istiyorum bunun için fedakarlık yapmaya hazırım dedi. Bu aydan sonra bende yeniden aranızdayım bakalım hayat bize ne zaman anne olmayı nasip edicek :) inşallah kar topağı gibi benişlerimiz olur :)
Sen nasılsın fıstık ortalıkta yoksun :)hamilelik takvimi de kaldırmışsın kızcanım benim çok sevindim ya inşallah tez vakitte hayırlısıyla hamile kalırsın
iyiyim canım bebiş büyütüyorum işte. ilk haftalarda bulantı kusma berbattım ama şükür iyiyim şimdi. sen nasılsın?Sen nasılsın fıstık ortalıkta yoksun :)
Valla bende de durumlar aynı işte bizimki istedi sonunda kendi kendine geldi konuştu şaşırdım bende /:) doktora gidicek eşim bakalım bu ay yoktur zaten bakalım diğer aylara nasipiyiyim canım bebiş büyütüyorum işte. ilk haftalarda bulantı kusma berbattım ama şükür iyiyim şimdi. sen nasılsın?
Adetin gecikmis cikar cnm
Valla bende de durumlar aynı işte bizimki istedi sonunda kendi kendine geldi konuştu şaşırdım bende /:) doktora gidicek eşim bakalım bu ay yoktur zaten bakalım diğer aylara nasip
Ay kız ne güzel yazmışsın inşallah benim ki de öyle olur kendi istedi ya artık içim rahat :)benim 2 sene boyunca bebiş yapmaya ikna için uğraştığım adam şimdi benden hevesli bütün kontrollere gelmene gerek yok diyorum olsun göreyim belki yine kalbinin sesini dinletir doktor diyorkurban olduğum Allah'ım nasılda bebek sevgisini bir anda koyuyor kalplerine inşallah sanada kısa zamanda nasip etsin çok zor ama bir o kadarda harika bir süreç. ilk kimyasallarımızdan bişi anlamadık ama sağlıklı oldular mı annenin canını okuyorlar resmen
Ay kız ne güzel yazmışsın inşallah benim ki de öyle olur kendi istedi ya artık içim rahat :)
Bakalım ne zamana nasip olucak spora gidiyorum ayağımı incitmiştim 4 gün gidemedim hamile kalırsamda devam edicem inşallah
Mevsimsel olabiliyor dökülmeler canım toparlanır korkma benimde pko yüzünden oldum olası saçlarım hep incedir sinirim bozuluyor gür saç seviyorum ben bu arada benimde yumurtalar coştu heralde canım ovuntesti yaptım oda su falan içmiştim bişey çıkmaz diye düşündüm ama çıktıOlabilir abla benimde bu sabah bi ton sacim dokuldu banyoda dedim heralde bugun hepsi gelecek...
Çok sevindim canım başlasın çalışmalar o zaman... Hayırlı zamanda gelsin bebisler dolsun göbişlerbir garip oblomov sweetdreams1985 beren20 kızlar dün eşim gelip benimle konuştu artık bir evlat Sahibi olmak istiyorum bunun için fedakarlık yapmaya hazırım dedi. Bu aydan sonra bende yeniden aranızdayım bakalım hayat bize ne zaman anne olmayı nasip edicek :) inşallah kar topağı gibi benişlerimiz olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?