- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.521
Alla alla cnm bk kan ver istersenBu sabah yaptim test malesef negatif.4. Gün bugün ama cikmadi cok kafama takip sitreste yapmiyorum ne zamandir her ay belli ederdi kendini gelceginde bu ay yok sadece kuyruk sokumum çok agriyo
Yumurtlamaya ya basladin yada yumurtladin galiba ablaBak geçen ay böyle olmamıştı bide benim göğüs ağrım hala geçmedi ya Eki Görüntüle 1976456 Eki Görüntüle 1976456
Zaten hep azdi sacim ablada bilmiom artik bide bu keten tohumuyla bugun daha oglen olmadan afedersin4 kez tuvalete ciktimMevsimsel olabiliyor dökülmeler canım toparlanır korkma benimde pko yüzünden oldum olası saçlarım hep incedir sinirim bozuluyor gür saç seviyorum ben bu arada benimde yumurtalar coştu heralde canım ovuntesti yaptım oda su falan içmiştim bişey çıkmaz diye düşündüm ama çıktı
Yok kuzu yumurtladığımı zannetmiyorumda klomen kullanıyorum ya büyüyor yumurta sanırım. bugün dördüncü günüm daha ilaç bitmedi ama merak ettim öyle bi yapayım dedim böyle çıktı işte başlamış galiba cuma hastaneye gidecem yada perşembe giderim bilmiyorum bakalımYumurtlamaya ya basladin yada yumurtladin galiba abla
İdrara mı o zaten bağırsak çalıştırıyor ya canım bide kabızlığa gfalanda iyi ama bol su ile su içmezen işe yaramaz canımZaten hep azdi sacim ablada bilmiom artik bide bu keten tohumuyla bugun daha oglen olmadan afedersin4 kez tuvalete ciktim
Bugün çok az akıntıyla kanda gelmişti çok hafif çamaşıra bile değmemişti klomen yapıyor zatende bilemedim bakalım ne diyecek doktorZaten hep azdi sacim ablada bilmiom artik bide bu keten tohumuyla bugun daha oglen olmadan afedersin4 kez tuvalete ciktim
Bak geçen ay böyle olmamıştı bide benim göğüs ağrım hala geçmedi ya Eki Görüntüle 1976456 Eki Görüntüle 1976456
Ohh maşallah hadi bakalım hayırlısı canım bu bahar bize güzel haberler getirsin@bir garip oblomovsweetdreams1985 @beren20 kızlar dün eşim gelip benimle konuştu artık bir evlat Sahibi olmak istiyorum bunun için fedakarlık yapmaya hazırım dedi. Bu aydan sonra bende yeniden aranızdayım bakalım hayat bize ne zaman anne olmayı nasip edicek :) inşallah kar topağı gibi benişlerimiz olur :)
Negatif değil canım böyle koyulaşmaya başlayınca yumurtlama dönemine girmişsin demek oluyor yani hazırlıklı olmak gerek anladın sen onu zaten yumurtlama bitince test silikleşiyor benim ki normalde daha koyu canım ve ikiside tam olarak birebir koyu olmayabiliyor o salgıladığın lh a bağlı senn ne zamandır böyle çıkıyor kibende her yaptığımda böyle oluyor canm kağıdı okudum dün bu negatif sonuçmuş dimi..ya iki çizgi koyu ve aynı renk olacak yada bunun tam tersi olunca pozitif oluyormuş..
Seninde pko vardı değil mi yanlış mı haturlıyorum canım bide klomen kullanıyor musunbende her yaptığımda böyle oluyor canm kağıdı okudum dün bu negatif sonuçmuş dimi..ya iki çizgi koyu ve aynı renk olacak yada bunun tam tersi olunca pozitif oluyormuş..
Alla alla ondanda olur muYok kuzu yumurtladığımı zannetmiyorumda klomen kullanıyorum ya büyüyor yumurta sanırım. bugün dördüncü günüm daha ilaç bitmedi ama merak ettim öyle bi yapayım dedim böyle çıktı işte başlamış galiba cuma hastaneye gidecem yada perşembe giderim bilmiyorum bakalım
Negatif değil canım böyle koyulaşmaya başlayınca yumurtlama dönemine girmişsin demek oluyor yani hazırlıklı olmak gerek anladın sen onu zaten yumurtlama bitince test silikleşiyor benim ki normalde daha koyu canım ve ikiside tam olarak birebir koyu olmayabiliyor o salgıladığın lh a bağlı senn ne zamandır böyle çıkıyor ki
Aynen iyimis de adetmiydin cnmKizlar bende hirmin testi yaptirdim adetin 4. Gunu
Prolaktin 15.69
Fsh 8.23
Lh 3.38
E2 33.22 cikti saglik ocagindaki doktor cok iyi bir sorun yok dedi
Seninde pko vardı değil mi yanlış mı haturlıyorum canım bide klomen kullanıyor musun
Dun iliskiden sonra bendede oyle oldu abla boyle ufacik parcamsi pembe leke geldiBugün çok az akıntıyla kanda gelmişti çok hafif çamaşıra bile değmemişti klomen yapıyor zatende bilemedim bakalım ne diyecek doktor
Alla alla cnm bk kan ver istersen
Sabah 10 11e kadar ypio saglik ocaklariKanda kesin çıkarmı acaba saglik ocaklarında simdi gitsem yapiyolarmidir yoksa sabah saatlerindemi yaparlar acaba
Sabah 10 11e kadar ypio saglik ocaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?