2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Zaten hep azdi sacim ablada bilmiom artik bide bu keten tohumuyla bugun daha oglen olmadan afedersin4 kez tuvalete ciktim

Yumurtlamaya ya basladin yada yumurtladin galiba abla
Yok kuzu yumurtladığımı zannetmiyorumda klomen kullanıyorum ya büyüyor yumurta sanırım. bugün dördüncü günüm daha ilaç bitmedi ama merak ettim öyle bi yapayım dedim böyle çıktı işte başlamış galiba cuma hastaneye gidecem yada perşembe giderim bilmiyorum bakalım

Ohh maşallah hadi bakalım hayırlısı canım bu bahar bize güzel haberler getirsin

bende her yaptığımda böyle oluyor canm kağıdı okudum dün bu negatif sonuçmuş dimi..ya iki çizgi koyu ve aynı renk olacak yada bunun tam tersi olunca pozitif oluyormuş..
Negatif değil canım böyle koyulaşmaya başlayınca yumurtlama dönemine girmişsin demek oluyor yani hazırlıklı olmak gerek anladın sen onu zaten yumurtlama bitince test silikleşiyor benim ki normalde daha koyu canım ve ikiside tam olarak birebir koyu olmayabiliyor o salgıladığın lh a bağlı senn ne zamandır böyle çıkıyor ki

Alla alla ondanda olur mu

o zaman süper ben adetin 11.günden beri yapıyorum hep böyle çıkıyor işte bende anlamadım kağıdı okudum negatif diyince moralim bozulmuştu..dün yapmadım test boş geçmedik günü ama bugün tekrar yapıcam az su içmeye özen gösteriyorum net göstersin diye ama benim daha 3 4 gün daha var diye tahmin ediyorum..gerçi klomen de içmedim bilmem yumurtlar mıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…