- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.541
Oluyor tabi canım benim yumurta bi kaç tane oluyor ama bi tanesi büyüdü işte geçen ay, bu ay bakalım ne olacakAlla alla ondanda olur mu
Benim ilişki olmadı kuzu klomen ara kanamada yapıyor leke gibi hatta yumurta salındığında çok hafif lekelenme olabiliyor hormon sonuçta ya ne bileyim dengemiz altüst olduDun iliskiden sonra bendede oyle oldu abla boyle ufacik parcamsi pembe leke geldi
Evet biliyorum kuzum ben bu ara bıraktım onu canım inofolicte insülin düzenliyor ikisi ağır geliyor canım hem midem ağrıyor hem çok acıkıyorum bıraktım hafifledi çok şükür pkoda yapabiliyor bunu canım uzun sürebiliyor yanimaalesef var pko canım klomen bu ay içmedim vermedi doktor bakalım yumurtlayacak mıyım..sadece glukofen içiyorum hergün..o da zaten pko ilacı biliyorsun iyi geliyor bana ama..
Evet biliyorum kuzum ben bu ara bıraktım onu canım inofolicte insülin düzenliyor ikisi ağır geliyor canım hem midem ağrıyor hem çok acıkıyorum bıraktım hafifledi çok şükür
Yumurtlarsın canım şeker ilacı yumurtlatıyor yumurtlamasan test ötle çıkmaz ve adet olabiliyorsan yumurtluyorsun demektir bende tumurtluyorum aslında adeti ilaçsız kendim oluyorum çok şükür ama yine klomen verdi hormonlarımda güzel lh fsh falano zaman süperben adetin 11.günden beri yapıyorum hep böyle çıkıyor işte bende anlamadım kağıdı okudum negatif diyince moralim bozulmuştu..dün yapmadım test boş geçmedik günü ama bugün tekrar yapıcam az su içmeye özen gösteriyorum net göstersin diye ama benim daha 3 4 gün daha var diye tahmin ediyorum..gerçi klomen de içmedim bilmem yumurtlar mıyım..
Şeker ilacı mı allak bullak ediyorinofolic de çok duydum burda bana bi tane ilaç verdi neyse onla zor başediyorum midemi allak bullak ediyor..bebişimz olsa da şu ilaç yüklemelerinden kurtulsak
İnşallah canım benimOhh maşallah hadi bakalım hayırlısı canım bu bahar bize güzel haberler getirsin
Şeker ilacı mı allak bullak ediyor
Yumurtlarsın canım şeker ilacı yumurtlatıyor yumurtlamasan test ötle çıkmaz ve adet olabiliyorsan yumurtluyorsun demektir bende tumurtluyorum aslında adeti ilaçsız kendim oluyorum çok şükür ama yine klomen verdi hormonlarımda güzel lh fsh falan
Arkadaşlar şeker icin kullanılan haplar plasenta oluşumunu engelliyor hamile kalmak isteyene o yüzden İnsülin veriyorlar hap vermezler hapı genellikle pko hastalarına veriyorlar
Zaten gecmis adetin cnm gitYarın sabahtan gitsemmi bir
Az daha beklesemmi bu belirsizlik insanı yıkıyo 2. de olsa aynı
Ay ben kullanmicam bidahaBenim ilişki olmadı kuzu klomen ara kanamada yapıyor leke gibi hatta yumurta salındığında çok hafif lekelenme olabiliyor hormon sonuçta ya ne bileyim dengemiz altüst oldu
Ismin neydi cnmBenide listeye yazın dua listesine inşaallah okurum
Yumurta salindiginda dedigin catladigindamiBenim ilişki olmadı kuzu klomen ara kanamada yapıyor leke gibi hatta yumurta salındığında çok hafif lekelenme olabiliyor hormon sonuçta ya ne bileyim dengemiz altüst oldu
Sanada ablam insallah guzel bi hafta olurMerhaba hanımlar güzel bir hafta diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?