2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

maalesef var pko canım klomen bu ay içmedim vermedi doktor bakalım yumurtlayacak mıyım..sadece glukofen içiyorum hergün..o da zaten pko ilacı biliyorsun iyi geliyor bana ama..
Evet biliyorum kuzum ben bu ara bıraktım onu canım inofolicte insülin düzenliyor ikisi ağır geliyor canım hem midem ağrıyor hem çok acıkıyorum bıraktım hafifledi çok şükür pkoda yapabiliyor bunu canım uzun sürebiliyor yani

Evet biliyorum kuzum ben bu ara bıraktım onu canım inofolicte insülin düzenliyor ikisi ağır geliyor canım hem midem ağrıyor hem çok acıkıyorum bıraktım hafifledi çok şükür

inofolic de çok duydum burda bana bi tane ilaç verdi neyse onla zor başediyorum midemi allak bullak ediyor..bebişimz olsa da şu ilaç yüklemelerinden kurtulsak

Yumurtlarsın canım şeker ilacı yumurtlatıyor yumurtlamasan test ötle çıkmaz ve adet olabiliyorsan yumurtluyorsun demektir bende tumurtluyorum aslında adeti ilaçsız kendim oluyorum çok şükür ama yine klomen verdi hormonlarımda güzel lh fsh falan

çok şükür biz ağır pko değiliz bence canım ya en azında az rötarlı da olsa adet olabliyorum ben ilaçsız..,insanlar aylarca olamıyor..bakalım şu çift koyu çizgiyi bi yakalasam neler olacak nelerbide cnm çift çizgi oldu testte ertesi gün mü ilişki olacak yoksa o günden mi başlanacak..

Arkadaşlar şeker icin kullanılan haplar plasenta oluşumunu engelliyor hamile kalmak isteyene o yüzden İnsülin veriyorlar hap vermezler hapı genellikle pko hastalarına veriyorlar

benim ilaç insülin direnci ilacı pko kötü etkilerini yok ediyor sanırım şeker ilacı ve insülin direnci ilacı farklı şeyler bende pek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…