- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.561
Cnm kac gunde bir oluyorsun ona gore fikir verelimkızlar merhaba nasılsınız ben adet olunca abdestsiz tesbih çekmediğimden kalanlar vardı..Bu ay adetim uzun sürdü bugün bitti kalanları tamamlarım listeden çok az kalmıştı..sevcanvildo
Ben ovulasyon testine başlayacağım da henüz erken galiba hangi günler başlamalıyım
O öyle zaten yan etkisi çok oluyor şeker ilaevet canım ya glukofen mide bulantısı ve uyku paso uyuyorum akşamları ne iş ne güç..neyse ki biraz geç saat içiyorum etkisi olana kadar uyumuş oluyorum zaten böyle bi çözüm buldum yani..
benim ilaçla oluyordu işte kilo verdim bitki kürleri şu bu düzene girdi ondan korkuyorum ya bozulur kilo alıyorum ilaçlarla diye.çok şükür biz ağır pko değiliz bence canım ya en azında az rötarlı da olsa adet olabliyorum ben ilaçsız..,insanlar aylarca olamıyor..bakalım şu çift koyu çizgiyi bi yakalasam neler olacak nelerbide cnm çift çizgi oldu testte ertesi gün mü ilişki olacak yoksa o günden mi başlanacak..
Ben demistim hatirliyorsun demi ablaO öyle zaten yan etkisi çok oluyor şeker ila
benim ilaçla oluyordu işte kilo verdim bitki kürleri şu bu düzene girdi ondan korkuyorum ya bozulur kilo alıyorum ilaçlarla diye.
O günden başla canım hatta yumurtlamadan bigün önce başlansa hoş olur ha bide sana tavsiyem bunu bi görev haline getirme helwki eşin için canım erkekler bu durum karşısında aşırı sitres oluyorlar çünkü ben yeni taktik buldum :) eskiden ha işte yumurtlama günüm değerlendirmemiz lazık diyordum şimdi hiç öyle cümleler kurmuyorum erkekler kullanılıyorum havasına giriyorlar içten içe bi yeşil ışık yak yumurtlama mumurtlama hiç karıştırma o sende kalsın kuzu erkek rahat oluyor öyle enazından
Biz pkoluyuz zaten canım o sebepten kullanıyoruzArkadaşlar şeker icin kullanılan haplar plasenta oluşumunu engelliyor hamile kalmak isteyene o yüzden İnsülin veriyorlar hap vermezler hapı genellikle pko hastalarına veriyorlar
Evet canım bizde doktorun rüzgarına kapılıyoruz işte ya o bizi kuruyor biz herifleriBen demistim hatirliyorsun demi abla
Aynen öyle kuzuYumurta salindiginda dedigin catladigindami
Tip 2 diyabet hastalarına verilen ilaçlar canım kullandıklarımız yani şeker ilacı bildiğin hatta benim ilacın aynısını dedemde kullanıyor şekeri var diye :)benim ilaç insülin direnci ilacı pko kötü etkilerini yok ediyor sanırım şeker ilacı ve insülin direnci ilacı farklı şeyler bende pek bilmiyorum.
E yani kullanma tabi öyle kendi kafana göre canımA
Ay ben kullanmicam bidaha
Merhaba canım hepimize güzel bi hafta olsunMerhaba hanımlar güzel bir hafta diliyorum herkese
Kafama esrr belki kullanirim abla yaE yani kullanma tabi öyle kendi kafana göre canım
Dun benim kus klavyeyle ne yazdi biliomusun abla telefon klavyesiyleEvet canım bizde doktorun rüzgarına kapılıyoruz işte ya o bizi kuruyor biz herifleri
O öyle zaten yan etkisi çok oluyor şeker ila
benim ilaçla oluyordu işte kilo verdim bitki kürleri şu bu düzene girdi ondan korkuyorum ya bozulur kilo alıyorum ilaçlarla diye.
O günden başla canım hatta yumurtlamadan bigün önce başlansa hoş olur ha bide sana tavsiyem bunu bi görev haline getirme helwki eşin için canım erkekler bu durum karşısında aşırı sitres oluyorlar çünkü ben yeni taktik buldum :) eskiden ha işte yumurtlama günüm değerlendirmemiz lazık diyordum şimdi hiç öyle cümleler kurmuyorum erkekler kullanılıyorum havasına giriyorlar içten içe bi yeşil ışık yak yumurtlama mumurtlama hiç karıştırma o sende kalsın kuzu erkek rahat oluyor öyle enazından
Tip 2 diyabet hastalarına verilen ilaçlar canım kullandıklarımız yani şeker ilacı bildiğin hatta benim ilacın aynısını dedemde kullanıyor şekeri var diye :)
Hahahahaha çok şekerAllahim kusun bana yazdigi baksaniza bu adresi ariyorum simdi
Kiz benim mesaj yazmamada izin vermio dedim kahin kusumHahahahaha çok şeker
ArzuIsmin neydi cnm
Neden kuzummmYa bnm adetim gene gecikecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?