2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

kızlar merhaba nasılsınız ben adet olunca abdestsiz tesbih çekmediğimden kalanlar vardı..Bu ay adetim uzun sürdü bugün bitti kalanları tamamlarım listeden çok az kalmıştı.. sevcanvildo
Ben ovulasyon testine başlayacağım da henüz erken galiba hangi günler başlamalıyım

Cnm kac gunde bir oluyorsun ona gore fikir verelim

evet canım ya glukofen mide bulantısı ve uyku paso uyuyorum akşamları ne iş ne güç..neyse ki biraz geç saat içiyorum etkisi olana kadar uyumuş oluyorum zaten böyle bi çözüm buldum yani..
O öyle zaten yan etkisi çok oluyor şeker ila
benim ilaçla oluyordu işte kilo verdim bitki kürleri şu bu düzene girdi ondan korkuyorum ya bozulur kilo alıyorum ilaçlarla diye.
O günden başla canım hatta yumurtlamadan bigün önce başlansa hoş olur ha bide sana tavsiyem bunu bi görev haline getirme helwki eşin için canım erkekler bu durum karşısında aşırı sitres oluyorlar çünkü ben yeni taktik buldum :) eskiden ha işte yumurtlama günüm değerlendirmemiz lazık diyordum şimdi hiç öyle cümleler kurmuyorum erkekler kullanılıyorum havasına giriyorlar içten içe bi yeşil ışık yak yumurtlama mumurtlama hiç karıştırma o sende kalsın kuzu erkek rahat oluyor öyle enazından

Ben demistim hatirliyorsun demi abla

benim ilaç insülin direnci ilacı pko kötü etkilerini yok ediyor sanırım şeker ilacı ve insülin direnci ilacı farklı şeyler bende pek bilmiyorum.
Tip 2 diyabet hastalarına verilen ilaçlar canım kullandıklarımız yani şeker ilacı bildiğin hatta benim ilacın aynısını dedemde kullanıyor şekeri var diye :)

tamam canım bende tam tersini yapıyorum valla..dün dedim hatta bu hafta bana lazımsın önemli haftam kullanıcam seni dedim neyseki ses etmiyor benden çok bebe istediğinden..kendi soruyor hergün test sonucu ne diye
ama dediğin çok doğru bende öyle davranıcam artık ama işte bana bırakmıyor ki soruyor hep haberi oluyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…