2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım çektirdin mi filmini bilmiyorum ama benim çektirdiğim yer çok rahattı. Yeni teknoloji bir ürün. Hiç ağrım sızım olmadı. Çok rahattı. Sen de orada yaptır tabi İstanbul da isen.

Ay olsun ama canım ya düşünsene normal tuvalete girdi adam iki kez çıktı gelen giden belli değil kapılar kilitlenmiyor yapamadım diyor haklıda yani

Çok gülüyorum bu sperm testi yorumlarına ben eşimi ikna edene kadar canım çıktı.. evden götüreyim dedi en son. Ben yapamam falan.. Olmazsa konuşur öyle yaparız dedim ne de olsa hastane eve yakın . Neyse hastaneye gittik. yardımcı bir bayan bizi hastanenin en üst katında bir odaya götürdü. Ama bildiğiniz bir oda yani Kapı kapandıktan sonra ben gülme krizine girdim eşim sinir hahahaha

Ay olsun ama canım ya düşünsene normal tuvalete girdi adam iki kez çıktı gelen giden belli değil kapılar kilitlenmiyor yapamadım diyor haklıda yani

Çok gülüyorum bu sperm testi yorumlarına ben eşimi ikna edene kadar canım çıktı.. evden götüreyim dedi en son. Ben yapamam falan.. Olmazsa konuşur öyle yaparız dedim ne de olsa hastane eve yakın . Neyse hastaneye gittik. yardımcı bir bayan bizi hastanenin en üst katında bir odaya götürdü. Ama bildiğiniz bir oda yani Kapı kapandıktan sonra ben gülme krizine girdim eşim sinir hahahaha

Ben bugün gene test yaptım birinci yaptığım silik çıkmıştı bugün yaptığım test markası farklı T çizgisi ilk anda beyaz çok belirgin oldu diğeri kırmızı sonra beyaz çizgi kayboldu sadece ışığa tutunca görünüyo of ya moralim bozuldu test markası (sente lady)

Sakin ol canim hakkinda hayirlisi olsun

Resimlerini atar mısın anlayamadım

Merhaba yardımcı olun lütfen ben 6 aylık evliyim şubat ayında adetimden 2 hafta sonra kan leke gibi bişey geldi 1 kere geldi birdaha gelmedi sonra kas ağrılarım başladı belime vuruyor bacağıma vuruyor yürüyemiyordum baş dönmesi,tiksinmediğim şeylerden tiksinme vb. 2 gün sonra sağlık ocağına gittim test yaptı olumsuz bekle dedi sonra adet günüm geldi normal adet oldum anladım ki değilim bu ay da adetin günü gelmeden 1 hafta önce adet sancıları başladı benim öyle çok akıntım olmazdı akıntılarım çoğaldı adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçikti evde test yaptım 2 dk baktım sonra attım çöpe 2 gün sonra çöpleri toplarken baktım çift çizgi ablam dedi bu normal testin kendi çizgisi ne yapacağımı şaşırdım çok istiyoruz erken diyen olursa bizim için değil doktora salı günü gideceğim bunların olması normal mi daha önce yaşayan oldu mu

Bence testi tekrarla benim başıma gelmedi ama sonradan belirginleşenlerde olumlu sonuç alanları gördüm sayfa yorumlarında bugün tekrar yap idrarını 4 saat tutup tekrarla inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…