- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.581
☺☺☺☺Kiz benim mesaj yazmamada izin vermio dedim kahin kusum
Oyle hissettim bilmiorum cnm ya gogsum siserdi normalde sismedi ucu acio tekNeden kuzummm
Canim 1. Sayfada yazili ismini soylede senide eklim canimmNe okuyacağım yazarsiniz
Canım çektirdin mi filmini bilmiyorum ama benim çektirdiğim yer çok rahattı. Yeni teknoloji bir ürün. Hiç ağrım sızım olmadı. Çok rahattı. Sen de orada yaptır tabi İstanbul da isen.kızlar dün gittim bende hastaneye ve en korktuğum şeyi dedi doktor hsg filmi çektirmemi istedi..napıcam ben ya çok ağrılı bişey diye duydum çektiren varsa yardımcı oalbilir mi.
arkadaşım narkozlu çektirmiş özelde hiç olmadı öyle mi yapsam.
Bu ay farklı olsun inşallahOyle hissettim bilmiorum cnm ya gogsum siserdi normalde sismedi ucu acio tek
Erken gebelik testi yaptim oylesine evde vardi bi tane gayet bariz bwlli tek cizgiBu ay farklı olsun inşallah
Ama bu ay klomen kullandın hangi yumurtan döllendi hangisini yakalayacaksın kiErken gebelik testi yaptim oylesine evde vardi bi tane gayet bariz bwlli tek cizgi
Bir yumurtam olusali 2 hafta biri 1 hafta biride dun aksamAma bu ay klomen kullandın hangi yumurtan döllendi hangisini yakalayacaksın ki
Canım sperm verdik yarın çıkacak sonucu devlet hastanesine gittik dün konuşmuştuk biliyorsun özelde 110 tl artı bide üroloji giriş parası 140 adam sperm verecek sperm odası varmışta yani soruyoruz cevap vermiyorlar eşim tuvalete gitti mecbur iki kere gitti geldi adam sitres oldu ne derece doğru çıkar bilemiyorum
Benim eşimde çok stres olmuştu ama çok şükür iyi çıktı sonuçlar oda şaşırdı bu halde nasıl iyi çıktı diye :))şüphe duyarlarsa tekrarlatiyorlar ayrıca bizde özelde verdik oda dedikleri wc:)
Ay olsun ama canım ya düşünsene normal tuvalete girdi adam iki kez çıktı gelen giden belli değil kapılar kilitlenmiyor yapamadım diyor haklıda yani
Canım sperm verdik yarın çıkacak sonucu devlet hastanesine gittik dün konuşmuştuk biliyorsun özelde 110 tl artı bide üroloji giriş parası 140 adam sperm verecek sperm odası varmışta yani soruyoruz cevap vermiyorlar eşim tuvalete gitti mecbur iki kere gitti geldi adam sitres oldu ne derece doğru çıkar bilemiyorum
Benim eşimde çok stres olmuştu ama çok şükür iyi çıktı sonuçlar oda şaşırdı bu halde nasıl iyi çıktı diye :))şüphe duyarlarsa tekrarlatiyorlar ayrıca bizde özelde verdik oda dedikleri wc:)
Ay olsun ama canım ya düşünsene normal tuvalete girdi adam iki kez çıktı gelen giden belli değil kapılar kilitlenmiyor yapamadım diyor haklıda yani
Sakin ol canim hakkinda hayirlisi olsunBen bugün gene test yaptım birinci yaptığım silik çıkmıştı bugün yaptığım test markası farklı T çizgisi ilk anda beyaz çok belirgin oldu diğeri kırmızı sonra beyaz çizgi kayboldu sadece ışığa tutunca görünüyo of ya moralim bozuldu test markası (sente lady)
Resimlerini atar mısın anlayamadımBen bugün gene test yaptım birinci yaptığım silik çıkmıştı bugün yaptığım test markası farklı T çizgisi ilk anda beyaz çok belirgin oldu diğeri kırmızı sonra beyaz çizgi kayboldu sadece ışığa tutunca görünüyo of ya moralim bozuldu test markası (sente lady)
Sana çok kızıyorum neden kullandın ya çılgın seni işte o yüzden bilemezsinBir yumurtam olusali 2 hafta biri 1 hafta biride dun aksam
Resimlerini atar mısın anlayamadım
Bence testi tekrarla benim başıma gelmedi ama sonradan belirginleşenlerde olumlu sonuç alanları gördüm sayfa yorumlarında bugün tekrar yap idrarını 4 saat tutup tekrarla inşallah vardırMerhaba yardımcı olun lütfen ben 6 aylık evliyim şubat ayında adetimden 2 hafta sonra kan leke gibi bişey geldi 1 kere geldi birdaha gelmedi sonra kas ağrılarım başladı belime vuruyor bacağıma vuruyor yürüyemiyordum baş dönmesi,tiksinmediğim şeylerden tiksinme vb. 2 gün sonra sağlık ocağına gittim test yaptı olumsuz bekle dedi sonra adet günüm geldi normal adet oldum anladım ki değilim bu ay da adetin günü gelmeden 1 hafta önce adet sancıları başladı benim öyle çok akıntım olmazdı akıntılarım çoğaldı adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçikti evde test yaptım 2 dk baktım sonra attım çöpe 2 gün sonra çöpleri toplarken baktım çift çizgi ablam dedi bu normal testin kendi çizgisi ne yapacağımı şaşırdım çok istiyoruz erken diyen olursa bizim için değil doktora salı günü gideceğim bunların olması normal mi daha önce yaşayan oldu mu
28-29 bu aralar değişti biraz adetim bugün 8.günü bitti bugün cnmCnm kac gunde bir oluyorsun ona gore fikir verelim
Simdi yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor ya hangi yumurtlamama gore olacakSana çok kızıyorum neden kullandın ya çılgın seni işte o yüzden bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?