- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.601
11. Gunden basla cnm o zaman 14.gun genelde yumurtlaman olur zaten28-29 bu aralar değişti biraz adetim bugün 8.günü bitti bugün cnm
tamam cnm günde 1 kere mi ne zaman bakcam (sabah-akşam)hiç yapmadım da11. Gunden basla cnm o zaman 14.gun genelde yumurtlaman olur zaten
Hahahahaha ben olmanı istemiyorumSimdi yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor ya hangi yumurtlamama gore olacak
Sabah ilk idrarla yapma canim ama su icipdede yaoma idrari biraz tutup yap cnmtamam cnm günde 1 kere mi ne zaman bakcam (sabah-akşam)hiç yapmadım da
Adet olumca kocayi goturecem test yaptiracam cnmHahahahaha ben olmanı istemiyorumama diğer ay bırak kuzum dr kontrolünde olsun lütfen
Canım benim stres yapma. Hep bu stres yüzünden oluyor gecikmeler. Bu ay benimde öyle oldu. 6 gün gecikti. Hiç böyle olmazdı normaldeYarın sabahtan gitsemmi bir
Az daha beklesemmi bu belirsizlik insanı yıkıyo 2. de olsa aynı
Inan daha once yasoyan vardir insallah bebisin seninledir kan ver cmmMerhaba yardımcı olun lütfen ben 6 aylık evliyim şubat ayında adetimden 2 hafta sonra kan leke gibi bişey geldi 1 kere geldi birdaha gelmedi sonra kas ağrılarım başladı belime vuruyor bacağıma vuruyor yürüyemiyordum baş dönmesi,tiksinmediğim şeylerden tiksinme vb. 2 gün sonra sağlık ocağına gittim test yaptı olumsuz bekle dedi sonra adet günüm geldi normal adet oldum anladım ki değilim bu ay da adetin günü gelmeden 1 hafta önce adet sancıları başladı benim öyle çok akıntım olmazdı akıntılarım çoğaldı adet günüm geldi adet olmadım 3 gün geçikti evde test yaptım 2 dk baktım sonra attım çöpe 2 gün sonra çöpleri toplarken baktım çift çizgi ablam dedi bu normal testin kendi çizgisi ne yapacağımı şaşırdım çok istiyoruz erken diyen olursa bizim için değil doktora salı günü gideceğim bunların olması normal mi daha önce yaşayan oldu mu
Oh iyi Can'ım ☺inşallah adet olmazsın bebiş olurAdet olumca kocayi goturecem test yaptiracam cnm
Ben 3defa yumurtladim 3yumurta verdim kocaya bakim o kiymetli tohumlari ne kadar kaliteliOh iyi Can'ım ☺inşallah adet olmazsın bebiş olur
Hahahahaha seni çok merak ediyorum SevcanBen 3defa yumurtladim 3yumurta verdim kocaya bakim o kiymetli tohumlari ne kadar kaliteli
Aaaa geçmiş olsun neyi var
Canım çektirdin mi filmini bilmiyorum ama benim çektirdiğim yer çok rahattı. Yeni teknoloji bir ürün. Hiç ağrım sızım olmadı. Çok rahattı. Sen de orada yaptır tabi İstanbul da isen.
Resim atmaya çalıştım ama beceremedim yani bugün yaptığım teste belirgin T çizgisi vardı ama beyaz bir çizgi 5 dakika bitiminde beyaz silik çizgi kaybolduResimlerini atar mısın anlayamadım
Ya ben testi çok bilmiyorum o yüzden istedim kusura bakma canım yorum yapamadım birden algılayamadım
Resim atmaya çalıştım ama beceremedim yani bugün yaptığım teste belirgin T çizgisi vardı ama beyaz bir çizgi 5 dakika bitiminde beyaz silik çizgi kayboldu
Ben 3defa yumurtladim 3yumurta verdim kocaya bakim o kiymetli tohumlari ne kadar kaliteli
Testini tekrarlasana bence canım
Resim atmaya çalıştım ama beceremedim yani bugün yaptığım teste belirgin T çizgisi vardı ama beyaz bir çizgi 5 dakika bitiminde beyaz silik çizgi kayboldu
Nicin merak ediosun cnm instragram hesabim var ozelden atim istersenHahahahaha seni çok merak ediyorum Sevcan
Olur kuzum bayadır burdayız ya merak ettimNicin merak ediosun cnm instragram hesabim var ozelden atim istersen
Dun soguk almis galibaAaaa geçmiş olsun neyi var
Aynen cnmhep beraber bekleyip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?