- 30 Eylül 2016
- 41
- 31
- 3
- 48
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.621
O kan dışında bilemezsin canım kan baktırmak Laz'ım menepoz için erken benceTekrar yaptım şimdi üçüncü oldu gene beyaz çizgi oluştu ve kayboldu bikacgun sonra tekrar denerim bendeki bu ağrılar menepoz belirtisimi acaba diye düşünmeye başladım Martin 23 de leke gelmişti o günden beri çok agrilarim var birde idrara baktım içinde beyaz tortular var üste birikiyo
Ama 40 yaşındayım yumurta azalması var dedi doktor acele et tüp yaptir dedi ben bugun devlet hastanesine acile gitsem bakarlarmi acabaO kan dışında bilemezsin canım kan baktırmak Laz'ım menepoz için erken bence
Bi dene derim vallaAma 40 yaşındayım yumurta azalması var dedi doktor acele et tüp yaptir dedi ben bugun devlet hastanesine acile gitsem bakarlarmi acaba
anlamadım acile tüp bebek tedavisi için mi gideceksinizAma 40 yaşındayım yumurta azalması var dedi doktor acele et tüp yaptir dedi ben bugun devlet hastanesine acile gitsem bakarlarmi acaba
Yok sanırım kan testi için dedi ben öyle anladımanlamadım acile tüp bebek tedavisi için mi gideceksiniz
Inan daha once yasoyan vardir insallah bebisin seninledir kan ver cmm
Bence testi tekrarla benim başıma gelmedi ama sonradan belirginleşenlerde olumlu sonuç alanları gördüm sayfa yorumlarında bugün tekrar yap idrarını 4 saat tutup tekrarla inşallah vardır
O zaman bi ay sonra inşallah güzel haberler alırsın canım Allah büyük çok güzel olacak üzülmeAma adet oldum
İdare ederim canım teşekkür ederim kalktım yatmakla oluyor evi temizliyorum daha yemek yapacam uğraş dur işte
Valla ikna için uğraşmadım canım bi kere söyledim izin aldı gittik sağolsun uğraştırmıyor beni zor ama onlar içindeÇok gülüyorum bu sperm testi yorumlarınaben eşimi ikna edene kadar canım çıktı.. evden götüreyim dedi en son. Ben yapamam falan.. Olmazsa konuşur öyle yaparız dedim ne de olsa hastane eve yakın . Neyse hastaneye gittik. yardımcı bir bayan bizi hastanenin en üst katında bir odaya götürdü. Ama bildiğiniz bir oda yani Kapı kapandıktan sonra ben gülme krizine girdim eşim sinir hahahaha
O zaman bi ay sonra inşallah güzel haberler alırsın canım Allah büyük çok güzel olacak üzülme
Yok luzum korkma pko da insülin direnci sıkıntı biliorsun onun için veriyorlar ve cidden işe yarıyor ben seneledir kullanıyorum korkmayok yav bize bi zarar vermesin kız
Ne yazdı canımDun benim kus klavyeyle ne yazdi biliomusun abla telefon klavyesiyle
Kullanma kız ill kullanacaksan doktora git yaniKafama esrr belki kullanirim abla ya
neyin var hayırdı hasta mısın cnm. haftasonu memlekete gidince giremedim okuyamadım daİdare ederim canım teşekkür ederim kalktım yatmakla oluyor evi temizliyorum daha yemek yapacam uğraş dur işte
Kuş mu yazdı bunuAllahim kusun bana yazdigi baksaniza bu adresi ariyorum simdi
Ablam yorma kendiniİdare ederim canım teşekkür ederim kalktım yatmakla oluyor evi temizliyorum daha yemek yapacam uğraş dur işte
Evet ablaKuş mu yazdı bunu
Önemli bişey değil canım soğuk algınlığı kırgınlık var üzerimdeneyin var hayırdı hasta mısın cnm. haftasonu memlekete gidince giremedim okuyamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?