- 3 Nisan 2017
- 415
- 462
- 23
- 37
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.821
amin amin inşallah canımBende okdr okudum okdr okduumki
Bu sekilde krengi leke hep yerlesme kanamasi olark snuclandi herkeste hatta derdim bnde hic olmuyo demekki deilim diye cok nadir insanda bu kanama olmuyormus sen olanlardansindir insallahhhhhhhhh
İnşallah canım bi bakalım ne durumdaymış yumurtalarÇok güzel yaaa hepimiz sırayla gidiyoruz hayırlı haberler alırız inş.
Noldu canım hayırdır?Günaydın kızlaaar bana pek bi aydın olmadı ama size öyle olsun inşallah ben fenalardayım yutkunamıyoruuum
Canım dün hastaydım biraz bugün azıttı grip olacam heralde basit bi nezle gibi geçmeyecek belli ilaç falanda klomen yüzünden yasak bitkide içemiyorum ne yapacam bilmiyorum yaNoldu canım hayırdır?
Dogru zamani degerlendirmis benceKızlar benimde ilk denemek ovulasyon testi bi bakın pembe olanlar değerlendirdiğimiz günler reglim düzensiz Eki Görüntüle 1976927
Ahanda bogazin iltihap tuttu abla okdr dedik dikkt et bitki cayi icGünaydın kızlaaar bana pek bi aydın olmadı ama size öyle olsun inşallah ben fenalardayım yutkunamıyoruuum
Geçmiş olsun canım benim abla dikkat et dinlen bol bolCanım dün hastaydım biraz bugün azıttı grip olacam heralde basit bi nezle gibi geçmeyecek belli ilaç falanda klomen yüzünden yasak bitkide içemiyorum ne yapacam bilmiyorum ya
Hyrli sabahlar cnmBu arada herkes e günaydın
Sevcan napıyorsun nasılsın canım ☺Hyrli sabahlar cnm
Günaydın canımGünaydın kizlarrr
Sağol kuzum valla dinlecem mecbur biraz terleteyim kendimi yoksa benim bronşitte var kronik bi tutarsa yandım yani zaten eşimde dün kızdı hasta hasta ne temizliği bu diyor :) yemek yaptım yapmasaydın atıştırırdım bişeyler ne olacak bugünde ütü yapacam diyorum akşam ben hallederim kocam iyi sağolsunda oda yoruluyor canım işi ağır çok bi yüklenmek istemiyorum yoksa benim elim kolum yani allah razı olsunGeçmiş olsun canım benim abla dikkat et dinlen bol bol
Ne içeyim nane limon yapayım ben biberiye kekik demleyip içiyorum normalde ama şu durumda içemem adet söktürüyorAhanda bogazin iltihap tuttu abla okdr dedik dikkt et bitki cayi ic
Günaydın canım sen bugün mü gidecektin hastaneyeGünaydın kizlarrr
Ohhhh Maşallahhhhh abla bence de biraz dinlen artık yorma kendini bende de bronşit hasta olur olmaz zencefil içmeye başlıyorum ciğerlere inmesin diyeSağol kuzum valla dinlecem mecbur biraz terleteyim kendimi yoksa benim bronşitte var kronik bi tutarsa yandım yani zaten eşimde dün kızdı hasta hasta ne temizliği bu diyor :) yemek yaptım yapmasaydın atıştırırdım bişeyler ne olacak bugünde ütü yapacam diyorum akşam ben hallederim kocam iyi sağolsunda oda yoruluyor canım işi ağır çok bi yüklenmek istemiyorum yoksa benim elim kolum yani allah razı olsun
Hamdolsun halimize sen nasilsin cnmSevcan napıyorsun nasılsın canım ☺
Gunaydin canimmGünaydın kizlarrr
Ya ben klomen yüzünden hiç bişey yapamıyorum ki kuzu yoksa bitkilerle aram iyi yapıp içerim bişeyler hemenOhhhh Maşallahhhhh abla bence de biraz dinlen artık yorma kendini bende de bronşit hasta olur olmaz zencefil içmeye başlıyorum ciğerlere inmesin diye
Nane limon ic 1bardakdan bisey olmaz bide abla zaten adetin erken degilNe içeyim nane limon yapayım ben biberiye kekik demleyip içiyorum normalde ama şu durumda içemem adet söktürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?