2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Nane limon ic 1bardakdan bisey olmaz bide abla zaten adetin erken degil
Yumurtlama dönemindeyim ama yavrum klomen yüzünden akıntım vs başladı ilaç bugün son perşembe doktora gidecem bu kez bir değil iki yumurta büyüdü gibi hissediyorum ama sağlı sollu iğnelenme oluyor nane limon içerim

Ay Maşallahhhhh abla
Bu ay bunla tuttu tuttu tutmadı önümüzdeki ay klomen falan içmeyecem doktora söyledim kasığımda ağrı ver şuan özellikle sağda ama solda da oluyor canım geçen ay hang tarafta büyüdü yumurta hissettim söyledim hatta doktora aynen dediğim taraftan yumurtlamıştım :)

İyi yapmış abla rabbim sonunu güzel etsin inşallah ☺☺ bende gece uyutmadım kocayı işe gitti öyle yazık ☺
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkesede nasip etsin. Benimki takmıyor artık canım uğraşsınlar biraz bişey olmaz normalde hep kadını suçlarlar istemiyor diye şimdi bulmuşta bunamışlık yqpmasınlar bi zahmet

Hiç korkma. O sistemle hiç ağrı falan olmuyor. İnşallah sonucun da iyi çıkar.

Amma abla ağrıdan mı hissettin

Aha niye kız ben başka anladım herşeyi oraya bağlıyorum ilahi ben
Hahahahaha fark ettin abla çok fazla idrar hissi geliyor su bile içmedim akşam artık 3 gibi yattım site site gezdim ☺☺ bebek olayından uzağım abla rabbime bıraktım eşimde konu açsa hemen kapatıyorum rahatım

Amma abla ağrıdan mı hissettin
Evet canım ama iki gün ağrım oldu sadece gerçi ağrıdan önce yine iğnelenme oluyordu ebeyede söyledim orda ne varsa solda var ve büyüdü bu kez kesin dedim baktılar vajinal ultrasonla gerçekten soldaydı ve 23 mm olmuştu ve bence kendi çatladı ertesi günü ağrım hafifledi çünkü ama yinede iğne oldum risk almamak için

İyi yapmışsın abla dualarımdasın hep inşallah rabbim yardım edecek bize ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…