- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.841
Bol su seçeceğimiz kaldı zararsız ☺Ya ben klomen yüzünden hiç bişey yapamıyorum ki kuzu yoksa bitkilerle aram iyi yapıp içerim bişeyler hemen
Yumurtlama dönemindeyim ama yavrum klomen yüzünden akıntım vs başladı ilaç bugün son perşembe doktora gidecem bu kez bir değil iki yumurta büyüdü gibi hissediyorum ama sağlı sollu iğnelenme oluyor nane limon içerimNane limon ic 1bardakdan bisey olmaz bide abla zaten adetin erken degil
Aynen ay parol tarzı ilaçlar bile içemiyorum canım yani mağdurumda mağdurum :) adam her bişeyi yasakladıBol su seçeceğimiz kaldı zararsız ☺
Ay Maşallahhhhh ablaYumurtlama dönemindeyim ama yavrum klomen yüzünden akıntım vs başladı ilaç bugün son perşembe doktora gidecem bu kez bir değil iki yumurta büyüdü gibi hissediyorum ama sağlı sollu iğnelenme oluyor nane limon içerim
İyi yapmış abla rabbim sonunu güzel etsin inşallah ☺☺ bende gece uyutmadım kocayı işe gitti öyle yazık ☺Aynen ay parol tarzı ilaçlar bile içemiyorum canım yani mağdurumda mağdurum :) adam her bişeyi yasakladı
Bu ay bunla tuttu tuttu tutmadı önümüzdeki ay klomen falan içmeyecem doktora söyledim kasığımda ağrı ver şuan özellikle sağda ama solda da oluyor canım geçen ay hang tarafta büyüdü yumurta hissettim söyledim hatta doktora aynen dediğim taraftan yumurtlamıştım :)Ay Maşallahhhhh abla
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkesede nasip etsin. Benimki takmıyor artık canım uğraşsınlar biraz bişey olmaz normalde hep kadını suçlarlar istemiyor diye şimdi bulmuşta bunamışlık yqpmasınlar bi zahmetİyi yapmış abla rabbim sonunu güzel etsin inşallah ☺☺ bende gece uyutmadım kocayı işe gitti öyle yazık ☺
Hiç korkma. O sistemle hiç ağrı falan olmuyor. İnşallah sonucun da iyi çıkar.yok canım çektirmedim adet günümden 10 günü geçmişti yani çekilmesi için geçerli süreyi aşmıştık bu ay hamile kalamazsam çektiricem..bende bi yerle konuştum bursadayım hastane dediğin gibi yeni sistemle ağrısız çekiyoruz dedi bizzat doktorla görüştüm..500 tl istediler bakalım mecbur yaptırıcam doktorum istedi çünkü..
inşallah bende de ağrı falan olmaz çok strese girmiştim o ara..
Hahahahaha süpersin vallaİnşallah canım benim rabbim isteyen herkesede nasip etsin. Benimki takmıyor artık canım uğraşsınlar biraz bişey olmaz normalde hep kadını suçlarlar istemiyor diye şimdi bulmuşta bunamışlık yqpmasınlar bi zahmet
Öyle ama yaniHahahahaha süpersin valla
Hahahahaha aynen abla ☺☺☺Öyle ama yanikör istedi bir göz allah verdi iki göz niye verdin mi diyecekler ay bakma nazlanıyorlar onlarda ya bi tripler falan kullanılıyorlarmış gibi havalar sevsinler yani işlerine geliyor onların yemezler bi kere aldanmayın
Sende şu bebek olayını çok takna kafaya kuzu düşünmemeye çalış canım bak ben kendimi bahçe işlerine verdim sitres başa bela yaniHahahahaha aynen abla ☺☺☺
Amma abla ağrıdan mı hissettinBu ay bunla tuttu tuttu tutmadı önümüzdeki ay klomen falan içmeyecem doktora söyledim kasığımda ağrı ver şuan özellikle sağda ama solda da oluyor canım geçen ay hang tarafta büyüdü yumurta hissettim söyledim hatta doktora aynen dediğim taraftan yumurtlamıştım :)
Abla bebek den değil tuvaletten çıkamadım uyuyamadıkSende şu bebek olayını çok takna kafaya kuzu düşünmemeye çalış canım bak ben kendimi bahçe işlerine verdim sitres başa bela yani
Aha niye kız ben başka anladımAbla bebek den değil tuvaletten çıkamadım uyuyamadık
Hahahahaha fark ettin ablaAha niye kız ben başka anladımherşeyi oraya bağlıyorum ilahi ben
Evet canım ama iki gün ağrım oldu sadece gerçi ağrıdan önce yine iğnelenme oluyordu ebeyede söyledim orda ne varsa solda var ve büyüdü bu kez kesin dedim baktılar vajinal ultrasonla gerçekten soldaydı ve 23 mm olmuştu ve bence kendi çatladı ertesi günü ağrım hafifledi çünkü ama yinede iğne oldum risk almamak içinAmma abla ağrıdan mı hissettin
İyi yapmışsın abla dualarımdasın hep inşallah rabbim yardım edecek bize ☺Evet canım ama iki gün ağrım oldu sadece gerçi ağrıdan önce yine iğnelenme oluyordu ebeyede söyledim orda ne varsa solda var ve büyüdü bu kez kesin dedim baktılar vajinal ultrasonla gerçekten soldaydı ve 23 mm olmuştu ve bence kendi çatladı ertesi günü ağrım hafifledi çünkü ama yinede iğne oldum risk almamak için
Senin son adet tarihin neydi kuzuHahahahaha fark ettin ablaçok fazla idrar hissi geliyor su bile içmedim akşam artık 3 gibi yattım site site gezdim ☺☺ bebek olayından uzağım abla rabbime bıraktım eşimde konu açsa hemen kapatıyorum rahatım
9 mart ablacımSenin son adet tarihin neydi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?