- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.861
İnşallah canım edecek tabikide o duları geri çevirmez allah razı olsun canım bende sizlere dua ediyorum hep inanın sizden bu güzel haberi alsam kendim hamileymişim gibi sevinirimİyi yapmışsın abla dualarımdasın hep inşallah rabbim yardım edecek bize ☺
Hiç korkma. O sistemle hiç ağrı falan olmuyor. İnşallah sonucun da iyi çıkar.
Düzenli oluyor musun peki canım9 mart ablacım
Sifa olsun ablamYumurtlama dönemindeyim ama yavrum klomen yüzünden akıntım vs başladı ilaç bugün son perşembe doktora gidecem bu kez bir değil iki yumurta büyüdü gibi hissediyorum ama sağlı sollu iğnelenme oluyor nane limon içerim
Canım ırsi de olabilitormuş sadece anne değil baba tarafından da geçebiliyır benim annemin ilk beş sene çocuğu olmamş üç ay kist için ilaç kullanmış sonra hamile kalmış halamla amcamında hiç çocukları yok mesela dıdımın dıdısının dıdısıda olsa geldimi geliyor umarım ki geçmez canım benim kardeşimde bişey yok mesela bende var tükettiğimiz herşey hormonlu sağlıklı beslenemiyoruz ki canım hastalanırız tabi
Teşekkür ederim canımın içiSifa olsun ablam
Piyango bize vurmuş demek amin canım amin ama alışıyırsun artık bunla yaşamayada rabbim daha beterinden saklasınbenim ablamda da bişey yok bende çıkmış bizim ailede öyle çocuğu olmayan da hiç yok olacak işte Allah dermansız dertler vermesin buna da şükür..
Aynen abla 3-4 gün öne geliyor genelde bat 6 Nisa'nDüzenli oluyor musun peki canım
Aminnnn çok şükür rabbime en kısa zamanda nasip etsin cümlemizebenim ablamda da bişey yok bende çıkmış bizim ailede öyle çocuğu olmayan da hiç yok olacak işte Allah dermansız dertler vermesin buna da şükür..
İnşallaaahh gelmez o bat canım olduğu yerde kalsın dokuz ay sonra 6 sında buyursun gelsin geliyorsa ondan öncesinde beklemeyiz uzak kalsın yani :)Aynen abla 3-4 gün öne geliyor genelde bat 6 Nisa'n
Bugun ayin kaci ? EbruAminnnn çok şükür rabbime en kısa zamanda nasip etsin cümlemize
Piyango bize vurmuş demek amin canım amin ama alışıyırsun artık bunla yaşamayada rabbim daha beterinden saklasın
4 ü kuzum noldu ☺Bugun ayin kaci ? Ebru
Ağzını bal yesin ablacım ya aynen aynen kalsın orda öyle mutlu mutluİnşallaaahh gelmez o bat canım olduğu yerde kalsın dokuz ay sonra 6 sında buyursun gelsin geliyorsa ondan öncesinde beklemeyiz uzak kalsın yani :)
Beljrtin falan yok mu kuzum4 ü kuzum noldu ☺
Günaydın geçmiş olsun canım valla ben yeni atlattım nezle oldum ilaç kesinlikle kullanmadım onun yerine tuzlu su ile gargara yaptım limon ve portakal yedim bir de zencefilli limonlu şeker var a101 de o da cok ıyı geldı canım tabi ki bol bol su unutmadan limonlu çay da içtim geçti şükürYa ben klomen yüzünden hiç bişey yapamıyorum ki kuzu yoksa bitkilerle aram iyi yapıp içerim bişeyler hemen
Sık idrar göğüslerim çok hassas şiş kuzum ara ara kasıklarda batma var ama adet belirtileri de aynı kuzumBeljrtin falan yok mu kuzum
Hic test yaptinmiSık idrar göğüslerim çok hassas şiş kuzum ara ara kasıklarda batma var ama adet belirtileri de aynı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?