2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İyi yapmışsın abla dualarımdasın hep inşallah rabbim yardım edecek bize ☺
İnşallah canım edecek tabikide o duları geri çevirmez allah razı olsun canım bende sizlere dua ediyorum hep inanın sizden bu güzel haberi alsam kendim hamileymişim gibi sevinirim

benim ablamda da bişey yok bende çıkmış bizim ailede öyle çocuğu olmayan da hiç yok olacak işte Allah dermansız dertler vermesin buna da şükür..

benim ablamda da bişey yok bende çıkmış bizim ailede öyle çocuğu olmayan da hiç yok olacak işte Allah dermansız dertler vermesin buna da şükür..
Piyango bize vurmuş demek amin canım amin ama alışıyırsun artık bunla yaşamayada rabbim daha beterinden saklasın

Belki boşa geçmez

Ya ben klomen yüzünden hiç bişey yapamıyorum ki kuzu yoksa bitkilerle aram iyi yapıp içerim bişeyler hemen
Günaydın geçmiş olsun canım valla ben yeni atlattım nezle oldum ilaç kesinlikle kullanmadım onun yerine tuzlu su ile gargara yaptım limon ve portakal yedim bir de zencefilli limonlu şeker var a101 de o da cok ıyı geldı canım tabi ki bol bol su unutmadan limonlu çay da içtim geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…