- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.881
O şeker çok iyi aynen ☺Günaydın geçmiş olsun canım valla ben yeni atlattım nezle oldum ilaç kesinlikle kullanmadım onun yerine tuzlu su ile gargara yaptım limon ve portakal yedim bir de zencefilli limonlu şeker var a101 de o da cok ıyı geldı canım tabi ki bol bol su unutmadan limonlu çay da içtim geçti şükür
Yok kuzum mens olurum diye bekliyorumHic test yaptinmi
Günaydın çok sağol canım bende nane limon içtim ya zaten yumurtlama dönemi ilaö iyi değil canım iki aydır ağrı kesici şu bu hiç kullanmıyorum sadece vitamin çay yapacam birazdan onada limon sıkar içerim sen atlatmışsın çok şükür kuzumGünaydın geçmiş olsun canım valla ben yeni atlattım nezle oldum ilaç kesinlikle kullanmadım onun yerine tuzlu su ile gargara yaptım limon ve portakal yedim bir de zencefilli limonlu şeker var a101 de o da cok ıyı geldı canım tabi ki bol bol su unutmadan limonlu çay da içtim geçti şükür
Öyle hissediyorum canım, bi umutsuzlaştım niyeyseBelki boşa geçmez
Kesinlikle :)Ağzını bal yesin ablacım ya aynen aynen kalsın orda öyle mutlu mutlu
Rabbim ummadık anda verir mucizelerini inşallah olurÖyle hissediyorum canım, bi umutsuzlaştım niyeyse
Aynen canım onları yap C vitamini almaya çalış doğal yollardan geçer canım inşallah cok sağol canım bu havalar çarpıyor insani vallaGünaydın çok sağol canım bende nane limon içtim ya zaten yumurtlama dönemi ilaö iyi değil canım iki aydır ağrı kesici şu bu hiç kullanmıyorum sadece vitamin çay yapacam birazdan onada limon sıkar içerim sen atlatmışsın çok şükür kuzum
Sağol canım allah razı olsun. Benim ikinc ayım canım bende tam tersi ilaö verme dedim ama bu ayda kullanmamda ısrar etti içtim bende işte önümüzdeki ay ara verecem büyük ihtimal benim adetler düzenli
Aynen ya bi sıcak bi soğukAynen canım onları yap C vitamini almaya çalış doğal yollardan geçer canım inşallah cok sağol canım bu havalar çarpıyor insani valla
İnşallah Allahım herkese nasip etsin sağlıklı bebişlerRabbim ummadık anda verir mucizelerini inşallah olur
Amin canım benim inşallahİnşallah Allahım herkese nasip etsin sağlıklı bebişler
Aynen canım basit diğer hastalıklara göre enazından dediğin gibiaynen kuzucum Allah beterinden korusun ne hastalıklar var en azından ilacı püsürü var içiyoruz..
Umutsuzluk yooookkkÖyle hissediyorum canım, bi umutsuzlaştım niyeyse
Daha çok beklersinde gelmez inşallaah canım hem bekleme ya davet etme kalsın orda işte olduğu yerdeYok kuzum mens olurum diye bekliyorum
Insallah olmazsin canm hayirlisiylaYok kuzum mens olurum diye bekliyorum
Hahahahaha pardon abla unutmuşumDaha çok beklersinde gelmez inşallaah canım hem bekleme ya davet etme kalsın orda işte olduğu yerde
Kız sevcan ben daha zikirkerede başlayamadım yaa odaklanamıyorum ki bakayım biraz toparlarsam başlayayım bitireyim bir an evvelInsallah olmazsin canm hayirlisiyla
İnşallah inşallah Şen'de kuzum ya peşpeşe yakındı bizimkilerInsallah olmazsin canm hayirlisiyla
Bende baslayamadim walla abla niye yalan soylim tesbihi evde unuttuyorumKız sevcan ben daha zikirkerede başlayamadım yaa odaklanamıyorum ki bakayım biraz toparlarsam başlayayım bitireyim bir an evvel
Sende var mı belirti kuzuInsallah olmazsin canm hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?