- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.901
Ama bnmki duzensiz iste cnmİnşallah inşallah Şen'de kuzum ya peşpeşe yakındı bizimkiler
Benim hiç halim yok canım yani illaki okurumda biraz tez canlıyım söz verdik biran evvel okuyup bitirmek istiyorum ne kadar erken o kadar iyi :)Bende baslayamadim walla abla niye yalan soylim tesbihi evde unuttuyorum
Beb kullandim canim bu ay nasip artikgünaydın millet musmutlu sabahlar olsun:))))))) annem haftasonu umreden geliyor inş ve bana meryem ana otu getirecek internette okudum faydasını görenler olmuş inş banada vesile olur..
İnşallah canım allah kabul etsin orayı görmek nasip olmuş annene çok şükür darısı isteyenlere inşallahgünaydın millet musmutlu sabahlar olsun:))))))) annem haftasonu umreden geliyor inş ve bana meryem ana otu getirecek internette okudum faydasını görenler olmuş inş banada vesile olur..
amin canım inş.. anneme tembih etmiştim bulmuş çok şükür..İnşallah canım allah kabul etsin orayı görmek nasip olmuş annene çok şükür darısı isteyenlere inşallah
E yani anıp durma duyup gelmesin canımHahahahaha pardon abla unutmuşum
hadi yaa gerçekten mi?? nasıl kullandın detaylı yazar mısın??Beb kullandim canim bu ay nasip artik
Had inşallah vesile olur canım bende de var ama yapmadım ben dahaamin canım inş.. anneme tembih etmiştim bulmuş çok şükür..
Bende tez canliyim ablada iste unutuyorum sabhlariBenim hiç halim yok canım yani illaki okurumda biraz tez canlıyım söz verdik biran evvel okuyup bitirmek istiyorum ne kadar erken o kadar iyi :)
yap canım belki vesile olur :)Had inşallah vesile olur canım bende de var ama yapmadım ben daha
Kaynanamla beraber ota 41defa meryem suresi okudum sonuncuyu surahiye su doldurup otu atip okudum sonra kocamla sabah aksam ictikhadi yaa gerçekten mi?? nasıl kullandın detaylı yazar mısın??
Ben evlenirken esime mehir olarak hac koydurdum ama insalalh ilerleyen yillardaİnşallah canım allah kabul etsin orayı görmek nasip olmuş annene çok şükür darısı isteyenlere inşallah
Eğer bogazinizi tuzlu suyla gargara yaparsanız iyi gelirCanım dün hastaydım biraz bugün azıttı grip olacam heralde basit bi nezle gibi geçmeyecek belli ilaç falanda klomen yüzünden yasak bitkide içemiyorum ne yapacam bilmiyorum ya
İnşallah canım benim rabbim gönlüne göre versinBen evlenirken esime mehir olarak hac koydurdum ama insalalh ilerleyen yillarda
Sabah yaptım canım öğlen bide akşamda yaparım iyi hatırlatsın yoksa unuturdum allah razı olsunEğer bogazinizi tuzlu suyla gargara yaparsanız iyi gelir
Yumurtlama dönemi yapılıyor değil mi üzerinde taşıyanlarda varmış ben o dönemdeyim zaten akşam yıkayıp atayım suyun içine sabahta içerimyap canım belki vesile olur :)
İnşallah inşallah şifa olsun Allah kabul eylesingünaydın millet musmutlu sabahlar olsun:))))))) annem haftasonu umreden geliyor inş ve bana meryem ana otu getirecek internette okudum faydasını görenler olmuş inş banada vesile olur..
Amin abla cumlemizinİnşallah canım benim rabbim gönlüne göre versin
Aynen kuzum klomen den sanırımAma bnmki duzensiz iste cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?