2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yumurtlama dönemi yapılıyor değil mi üzerinde taşıyanlarda varmış ben o dönemdeyim zaten akşam yıkayıp atayım suyun içine sabahta içerim
Cevat Akşit hoca üzerinizde taşıyın diyor suyu icilmiyor çok kişinin çocuğu olmuş bende kullandım ilk günler birşey olmadı yumurtlama gününde midem çok bulandı hormonları baya etkileyor

Cevat Akşit hoca üzerinizde taşıyın diyor suyu icilmiyor çok kişinin çocuğu olmuş bende kullandım ilk günler birşey olmadı yumurtlama gününde midem çok bulandı hormonları baya etkileyor
Canım bende baktım nete bi sürahiye koyun üzerine nas Felak fatiha meryem suresi okuyun karı koca ve o suyu sabah akşam birer bardak için yazıyo yumurtlama döneminde ben hem suyunu hem içsem hemde üstümde taşısam olmaz mı??

biraz önce youtube da ilginç bişey öğrendim kızlar çamaşır suyuyla gebelik testi belki bileniniz vardır aranızda, yani artık napıyoruz gebelik testlerine para vermiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…