- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.921
Oncedrn klomen kulkanmadimkii bennAynen kuzum klomen den sanırım
Bende bu ay sandım kuzum pardonOncedrn klomen kulkanmadimkii benn
Yok cnm onemli degilBende bu ay sandım kuzum pardon
Cevat Akşit hoca üzerinizde taşıyın diyor suyu icilmiyor çok kişinin çocuğu olmuş bende kullandım ilk günler birşey olmadı yumurtlama gününde midem çok bulandı hormonları baya etkileyorYumurtlama dönemi yapılıyor değil mi üzerinde taşıyanlarda varmış ben o dönemdeyim zaten akşam yıkayıp atayım suyun içine sabahta içerim
Bende dün 2.aşılamamı oldum arkadişşler
ay inşallah ya bu da tutmazsa iğneli aşilamaya geçicez bakalim:)hayırlısı olsun hakkında inşallah olumlu sonuçlanır..
Canim ben internetde ve kullananlarada sordumCevat Akşit hoca üzerinizde taşıyın diyor suyu icilmiyor çok kişinin çocuğu olmuş bende kullandım ilk günler birşey olmadı yumurtlama gününde midem çok bulandı hormonları baya etkileyor
Canım bende baktım nete bi sürahiye koyun üzerine nas Felak fatiha meryem suresi okuyun karı koca ve o suyu sabah akşam birer bardak için yazıyo yumurtlama döneminde ben hem suyunu hem içsem hemde üstümde taşısam olmaz mı??Cevat Akşit hoca üzerinizde taşıyın diyor suyu icilmiyor çok kişinin çocuğu olmuş bende kullandım ilk günler birşey olmadı yumurtlama gününde midem çok bulandı hormonları baya etkileyor
Şu an yaptırdığın nasıl aşılama canım iğneli değil mi karından??ay inşallah ya bu da tutmazsa iğneli aşilamaya geçicez bakalim:)
Klomenle yapildi cnm. Hapla yaniŞu an yaptırdığın nasıl aşılama canım iğneli değil mi karından??
Nasıl yanibiraz önce youtube da ilginç bişey öğrendim kızlar çamaşır suyuyla gebelik testi belki bileniniz vardır aranızda, yani artık napıyoruz gebelik testlerine para vermiyoruz
Aminnnn cümlemizin ☺Boyle cocuk basiniza gelsin
Rabbim olumlu sonuçlandırsın inşallah ☺Klomenle yapildi cnm. Hapla yani
Ben fakülteye gittiğimde karından direkt iğne ile yapıyoruz dediler... Senin doktorun neden klomeni öngördü bir bilgin var mı?? Sen mi böyle istedin??Klomenle yapildi cnm. Hapla yani
Çünkü yumurta gelişimimde bir sıkıntı yok. Önce klomenle denemek istedi. Olmazsa iğneliye geçeriz dedi :)Ben fakülteye gittiğimde karından direkt iğne ile yapıyoruz dediler... Senin doktorun neden klomeni öngördü bir bilgin var mı?? Sen mi böyle istedin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?