- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.941
Kötü anlamda mı etkiliyor canım ya bilrmedim ki herkes ayrı bişey söylüyor canım taşınması daha kolay olur tabiCevat Akşit hoca üzerinizde taşıyın diyor suyu icilmiyor çok kişinin çocuğu olmuş bende kullandım ilk günler birşey olmadı yumurtlama gününde midem çok bulandı hormonları baya etkileyor
Beni hep hamile gosterio o testler yanlisbiraz önce youtube da ilginç bişey öğrendim kızlar çamaşır suyuyla gebelik testi belki bileniniz vardır aranızda, yani artık napıyoruz gebelik testlerine para vermiyoruz
Hahahahaha neyse o iş yaş o zaman ☺ test etmişsin kuzuBeni hep hamile gosterio o testler yanlis
Nasıl yani
Beni hep hamile gosterio o testler yanlis
Bilmiyoruz biz baktırmadıkya kızlar eşlerinizin sperm değerleri nasil iyi mi
ay inşallah ya bu da tutmazsa iğneli aşilamaya geçicez bakalim:)
Allah Allah limon ü duymuştum ama bunu bilmiyordumidrara onun kadar çamaşır suyu ekledi kadın eğer rengi değişp içinde çok baloncuk olup köpürünce hamile olduğuna dalaletmiş saçma geldi
ya kızlar eşlerinizin sperm değerleri nasil iyi mi
Allah Allah limon ü duymuştum ama bunu bilmiyordum
birinde iğne ile yumurta geliştiriyolar diğerinde ise hapla.devlette sadece 120 tl bi ücret ödedik biz.ikisi farklı şeyler miymiş aşılama da öyle olmuyor mu..bide ne kadara mal oldu cnm sana aşılama
AynenBeni hep hamile gosterio o testler yanlis
birinde iğne ile yumurta geliştiriyolar diğerinde ise hapla.devlette sadece 120 tl bi ücret ödedik biz.
Benim ki geçen hafta gitti doktora bi sıkıntı yok çok şükür herşey normal dedi doktor senin eşinde sıkıntı mı var ki ben mesajları okuyamadım canım ki inşallah yokturdaya kızlar eşlerinizin sperm değerleri nasil iyi mi
Hahahahaha aynen canımkarbonat da diyordu ama ilgimi çekmedi bakmadım alışmışız biz testlere onları yapmadan içimiz rahat etmez
valla canm bizim sayimiz biraz düşük morfolojimiz de sıfır malesefBenim ki geçen hafta gitti doktora bi sıkıntı yok çok şükür herşey normal dedi doktor senin eşinde sıkıntı mı var ki ben mesajları okuyamadım canım ki inşallah yokturda
Evet Cnm akşam gidicem :)Günaydın canım sen bugün mü gidecektin hastaneye
valla canm bizim sayimiz biraz düşük morfolojimiz de sıfır malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?