- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.961
Hadi bakalım canım hayırlı sonuçlarla dön inşallahEvet Cnm akşam gidicem :)
İnşalalh cnmHadi bakalım canım hayırlı sonuçlarla dön inşallah
Evet hapla denedik. Klomen tabiki :)iyiymiş sen hapla mı denedin ikisini de bu hap dediğin klomen değil dimi o başka bişey..
Ee peki tedavi falan görüyor mu inşallah iyi olur yavalla canm bizim sayimiz biraz düşük morfolojimiz de sıfır malesef
Evet hapla denedik. Klomen tabiki :)
Valla bi ara doktorun verdigi ilaç vitamin v. S kullandi ama pek bi etkisi olmadı. Morfolojinin zaten düzelecek birşey olmadigini söylüyor doktorlar.Ee peki tedavi falan görüyor mu inşallah iyi olur ya
morfoloji spermin yapısı şekli demek.sayimiz totalde 40 milyon.ama ml deki sayı 8 milyon.sizin nasil?
Aynen cmm ilk evlwndigimde aboww neler neler yapmistimHahahahaha neyse o iş yaş o zaman ☺ test etmişsin kuzu
Ben merakimdan ugrastimdenedin mi kız hahaha alemsinyani ben güvenemem kim uğraşacak
Yok canm ultrason çektirdik. Çok şükür varikosel falan çıkmadıbizim de en sonki testte 20 milyon çıktı yeterli değil çok ameliyat oldu benim eşim varikosal var mı senin eşinde?
Yok canm ultrason çektirdik. Çok şükür varikosel falan çıkmadı
Hahahahaha canımmmm ya ☺☺☺Aynen cmm ilk evlwndigimde aboww neler neler yapmistim
Evet bi ara yapmiştim yükselmişti biraz. Sonra üşendim her gün yapmaya. Bi daha başlamak lazim haklısın:)allah allah neden düşük ki sayı o zaman keçi boynuzu kürü havuç suyu yap bol bol içir cnm
Evet bi ara yapmiştim yükselmişti biraz. Sonra üşendim her gün yapmaya. Bi daha başlamak lazim haklısın:)
Allah allah ne yağlanması olmuşki. Ve niye keçiboynuzuna yormuşlarKizlar kocaniza test yaptirmadan keciboynuzu picirmeyin cunku bugun bi musterim dediki kardesinin cocugu olmuodu hic bi sikinti yokken yapmis adamda yaglanma yapmis ameliyat olmus simdide bundan dikkat kizlar
Kizlar kocaniza test yaptirmadan keciboynuzu picirmeyin cunku bugun bi musterim dediki kardesinin cocugu olmuodu hic bi sikinti yokken yapmis adamda yaglanma yapmis ameliyat olmus simdide bundan dikkat kizlar
Evet canım ama iki gün ağrım oldu sadece gerçi ağrıdan önce yine iğnelenme oluyordu ebeyede söyledim orda ne varsa solda var ve büyüdü bu kez kesin dedim baktılar vajinal ultrasonla gerçekten soldaydı ve 23 mm olmuştu ve bence kendi çatladı ertesi günü ağrım hafifledi çünkü ama yinede iğne oldum risk almamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?