2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Valla bi ara doktorun verdigi ilaç vitamin v. S kullandi ama pek bi etkisi olmadı. Morfolojinin zaten düzelecek birşey olmadigini söylüyor doktorlar.
E ne olacak peki gebeliğe engel mi bu ben pek bi bilmiyorum bu spermlerle alakalı şeyleri anlamam yani ama inşallah iyi olur canım rabbim gönlüne göre versin

E ne olacak peki gebeliğe engel mi bu ben pek bi bilmiyorum bu spermlerle alakalı şeyleri anlamam yani ama inşallah iyi olur canım rabbim gönlüne göre versin
Yani morfolojinin bozuk olmasi şekli bozuk spermin yumurta zarını geçip döllemesi zor görünüyor. Nasip artik

Merhabalar benim sizlere bir sorum olacak.Ben mart ayında 21 de çatlatma iğnesi vuruldum. Doktro belirli günler söyledi adet olursan gel olmazsan yine gel dediler.Bugün 14.günüm. test yapsam çıkar mı bu konuda fikri olan varmı acaba.Adet olm ama 2 gün var ağrılarım var bilemedim.

Kan tahlili yaptir. Belli olmustur artik sonuç

Bende klomen kullandım5 gün sonra iğne vurdu bana 3 gün ilşki dedi belli günlerde şimdi ağrılarım. var adet olcakmışım gibi ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…