- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.981
Spermlerinin hepsini disari atamyinca yaglanma olmus falanAllah allah ne yağlanması olmuşki. Ve niye keçiboynuzuna yormuşlar
Bence farklı bi sebebi vardır. Pek mantikli gelmedi banaSpermlerinin hepsini disari atamyinca yaglanma olmus falan
Bende tam anlamadim yaglanmayi ilk defa duyunca tek aklimda o kaldi kizlar bi suru sey dah soyledide aklimda degilBence farklı bi sebebi vardır. Pek mantikli gelmedi bana
Evet canım büyüyüp çatlamazsa yapıyorlar kistleşmesin diyeKist olmasin diye catlatma ignesi mi yapiyosunuz anlamadim
1 yazan adetin kaçıncı günü yapıldı canım bide kaç günde bir adet olursun tahminen..Kızlar benimde ilk denemek ovulasyon testi bi bakın pembe olanlar değerlendirdiğimiz günler reglim düzensiz Eki Görüntüle 1976927
E ne olacak peki gebeliğe engel mi bu ben pek bi bilmiyorum bu spermlerle alakalı şeyleri anlamam yani ama inşallah iyi olur canım rabbim gönlüne göre versinValla bi ara doktorun verdigi ilaç vitamin v. S kullandi ama pek bi etkisi olmadı. Morfolojinin zaten düzelecek birşey olmadigini söylüyor doktorlar.
Yani morfolojinin bozuk olmasi şekli bozuk spermin yumurta zarını geçip döllemesi zor görünüyor. Nasip artikE ne olacak peki gebeliğe engel mi bu ben pek bi bilmiyorum bu spermlerle alakalı şeyleri anlamam yani ama inşallah iyi olur canım rabbim gönlüne göre versin
Rabbim şifa versin allah yardımcınız olsun o zaman canımYani morfolojinin bozuk olmasi şekli bozuk spermin yumurta zarını geçip döllemesi zor görünüyor. Nasip artik
Yani morfolojinin bozuk olmasi şekli bozuk spermin yumurta zarını geçip döllemesi zor görünüyor. Nasip artik
Ben kadınlar kulübünde okumuştum hamile kalanlar vardı anlatiyorlardiHalim rabbime malum canım bayağı nete baktım ama kullanıp hamile kalana çok rastlamadım yani herkes yaptım demiş ama sonucunu yazmamış
Yok canm rahatım ben sıkıntı yok. Takdiri ilahi. Olmadi tüp bebek deneriz:)Allah ol dedi mi herşey olur umutsuz olma sayıya ona buna da takılma cnm kafanı rahatalat ve olacağına inan bende öyle yapıyorum inş bigün olacak kuzularımız
Hayırlısı olsun inşallah gerek kalmazYok canm rahatım ben sıkıntı yok. Takdiri ilahi. Olmadi tüp bebek deneriz:)
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz
Evet canım büyüyüp çatlamazsa yapıyorlar kistleşmesin diye
Kan tahlili yaptir. Belli olmustur artik sonuçMerhabalar benim sizlere bir sorum olacak.Ben mart ayında 21 de çatlatma iğnesi vuruldum. Doktro belirli günler söyledi adet olursan gel olmazsan yine gel dediler.Bugün 14.günüm. test yapsam çıkar mı bu konuda fikri olan varmı acaba.Adet olm ama 2 gün var ağrılarım var bilemedim.
Ben klomen kullandım son gittim 23 mm olmuştu tahlil istedi çatlatma iğnesi verdi sonuçlara bakıp beş gün ilişki dedi iğneyi yaptıktan sonra işteIlk defa duydum. Benim o kadar kistim oldu hic boyle bisey yapmamisti. Ogrendigim iyi oldu sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?